Cum îţi afectează consumul de cafea, alcool şi carne viaţa sexuală

Atunci cand este consumat în exces, alcoolul influenţează negativ performanţele din dormitor ale iubitului tău, avertizează independent.co.uk, pe când un pahar de bere sau vin

Cheerful young couple drinking wine

Atunci cand este consumat în exces, alcoolul influenţează negativ performanţele din dormitor ale iubitului tău, avertizează independent.co.uk, pe când un pahar de bere sau vin îmbunătăţeşte fertilitatea şi funcţia sexuală.

Conform unor studii prezentate la o convenţie medicală desfăşurată recent în Hawaii, cafeaua şi alte produse care conţin cofeină au un impact negativ asupra fertilităţii bărbaţilor. În schimb, consumul moderat de carne creşte densitatea spermei, în comparaţie cu bărbaţii vegetarieni şi cu adepţii dietei vegane.

Specialiştii care au participat la cea de-a 70-a conferinţă anuală organizată la Honolulu, în Hawaii, de Societatea Americană de Medicină Reproductivă au făcut publice rezultatele studiilor în care au analizat impactul pe care diversele stiluri de viaţă le au asupra capacităţii reproductive a bărbaţilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod