Masajul erotic. 7 sfaturi pentru un preludiu reuşit

 
După, roagă-ţi iubitul tău să se întoarcă cu faţa. Continuă masajul de-a lungul picioarelor, dar fără să-i atingi zona intimă. Aplică mişcări circulare pe abdomen şi pectorali, după care îl vei răsfăţa cu un masaj facial relaxant. Când iubitul tău este complet relaxat, îl poţi suprinde cu atingeri intime.

Nu ridica nicio clipă mâinile de pe trupul lui
Masajul erotic înseamnă contact fizic permanent, iar maseurii ţin pe toată durata masajului o mână pe client. Acest lucru asigură schimbul de energie erotică neîntrerupt dintre cei doi, dar şi de căldură a corpului.

Comunicaţi
Masajul erotic nu trebuie să fie unul dureros. Aşa că fii atentă la reacţiile iubitului şi comunică pe toată durata masajului pentru a te asigura că se simte bine.

Atenţie la degete!
În timpul masajului, ţine degetele apropiate. Astfel vei putea aplica mai multă presiune cu vârful degetelor sau cu podul palmei.

Masajul penisului
Dacă până acum scopul era să-ţi relaxezi iubitul, acum scopul e să-i provoci erecţia şi să-l exciţi din ce în ce mai intens. Maseuzele procedează, de obicei, prin masarea penisului până când bărbatul se află pe punctul de a avea orgasm, după care fac o scurtă pauză şi reiau stimularea. Această amânare voită a orgasmului creează o tensiune sexuală, care îi va aduce bărbatului un orgasm fulminant.

Masajul erotic poate fi folosit ca preludiu, sau ca un simplu răsfăţ pentru partener. Nu te stresa, pentru că nimeni nu se aşteaptă să-l practici ca la saloanele specializate. Important este să comunicaţi şi să descoperiţi atingerile intime care vă fac plăcere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod