Colecția CABARET Life is a Cabaret!

Meli Melo - Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii si accesorii fashion din Romania, lanseaza cea mai noua colectie – CABARET – inspirata de Liza Minelli, de viata de noapte si de femeia pasionala.
Colecția face o introducere in sfera evenimentelor de la final de an, iar daca esti in cautarea accesoriilor perfecte pentru petrecerea tematica la care esti invitata, magazinele Meli Melo – Paris te vor intampina cu solutia perfecta pentru o aparitie „de scena”.

Extravaganta materialelor si combinatiile coloristice te vor transpune instant, intr-un decor pasional, insa incarcat de romantism, unde viata de noapte se imbina perfect cu scena si spectacolul de cabaret.

Rochiile spectaculoase, stralucitoare vor fi perfect accesorizate cu penele si ciucurii din matase care se regasesc in cadrul bijuteriilor, insa se vor adapta usor stilului tau, chiar daca nu esti adepta pieselor vestimentare opulente.

Cerceii pastreaza o linie statement, opulenta, cu aplicatii de cristale si elemente metalice masive, acestia fiind vedetele colectiei.

Colierele statement pregatite special pentru aceasta perioada a anului vor fi accesorii perfecte pentru decolteurile adanci si pentru tinutele speciale.

Pentru ca tinuta sa fie completa, poti alege unul dintre clutch-urile colectiei, compacte, in culori stralucitoare, de sarbatoare.
 
Culorile predominante sunt rosul pasional, turcoazul, albastrul metalizat, movul, dar si argintiul antic si cel stralucitor, care amintesc de lumina rece a Lunii, de la miezul noptii.

Noua colecţie Meli Melo Paris este disponibilă în întreaga reţea de magazine, atat in Romania, cat si in Bulgaria sau Republica Moldova, dar si online pe www.melimelo.ro, incepând cu 1 decembrie, 2014.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod