Înlocuitor pentru prezervativ. Ce metode ciudate folosesc britanicele

Prezervativul este cea mai importantă măsură de siguranță împotriva răspândirii bolilor cu transmitere sexuală ce îți pot pune în pericol sănătatea și chiar viața, dar şi o metodă

Prezervativul este cea mai importantă măsură de siguranță împotriva răspândirii bolilor cu transmitere sexuală ce îți pot pune în pericol sănătatea și chiar viața, dar şi o metodă eficientă de protecţie împotriva unei sarcini nedorite. Ce faci însă atunci când realizezi că ai uitat să refaci stocul şi te trezeşti la începutul unei nopţi fierbinţi că nu ai ce folosi pentru siguranţa ta? Te duci repede la o farmacie sau rişti şi... improvizezi?

Deşi nu există produse care să înlocuiască prezervativele şi să ofere aceeaşi protecţie,  nu sunt puţini cei care au "curajul" să experimenteze. Un studiu condus de Bayer Healthcare şi preluat de 7sur7.be a făcut descoperiri uimitoare: un sfert dintre tinerele britanice au recunoscut că au folosit drept contracepţie celofanul, mănuşile de latex sau pungile pentru sandvişuri.

Studiul la care au participat 1.500 de tinere britanice cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani a avut rezultate neaşteptate. Un sfert dintre femeile intervievate au declarat că au folosit o folie, din manuși de latex, sau pungi de sandvişuri pentru a se proteja în timpul sexului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod