Sex. Adevăratul motiv pentru care femeile înşală. Studiu

Când vine vorba de relaţii, femeile nu sunt atât de diferite de bărbaţi precum credeai. Doamnele au aproape la fel de multe aventuri ca bărbaţii, numărul soţiilor care îşi înşală

Când vine vorba de relaţii, femeile nu sunt atât de diferite de bărbaţi precum credeai.
Doamnele au aproape la fel de multe aventuri ca bărbaţii, numărul soţiilor care îşi înşală partenerii de viaţă crescând mult în ultimii ani.


Rezultatele unui nou studiu condus de site-ul matrimonial AshleyMadison.com au demontat mitul potrivit căruia femeile caută un amant pentru că sunt nefericite în dragoste. Se pare că Evele, la fel ca şi bărbaţii, caută doar pasiune şi sex, dar nu vor să divorţeze. Rezultatele studiului au fost prezentate în cadrul ediţiei cu numărul 109 a întâlnirii Asociaţiei Americane de Sociologie.

Deşi multe femei îşi motivează trădarea dând vina pe relaţia nefericită pe care o au cu soţul, se pare că această scuză nu este tocmai una adevărată. În cadul studiului, cercetătorii au analizat profilurile şi mesajele trimise de 100 de femei căsătorite, heterosexuale, cu vârsta între 35 şi 45 de ani. Acestea nu ştiau că erau monitorizate pe site-ul matrimonial. Cercetătorii au observat că ele au comunicat foarte puţin cu potenţialii amanţi şi cele mai multe au spus că vor pasiune mai multă de la viitorul amant, inclusiv sex. Niciuna dintre ele nu a declarat că vrea să divorţeze.

"Când eşti prins făcând orice lucru interzis, inventezi scuze. Iar scuza devine, de obicei, "Păi, să vedeţi, partenerul nu mă tratează aşa cum trebuie şi există o problemă în relaţie", a explicat autorul studiului, Eric Anderson, profesor de sport şi sexualitate de la University of Winchester din Anglia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod