Ghici care e cel mai bun remediu pentru migrene?

Un studiu recent arată că o partidă de amor reuşită are un efect spectaculos asupra corpului. Descoperă cât de bine îţi face şi vei avea mai multe motive să faci dragoste mai des. Un

Un studiu recent arată că o partidă de amor reuşită are un efect spectaculos asupra corpului. Descoperă cât de bine îţi face şi vei avea mai multe motive să faci dragoste mai des.

Young couple in bed

Un studiu recent arată clar că există o legătură între sex şi multe dintre problemele de sănătate cu care ne confruntă de-a lungul vieţii. Potrivit cercetătorilor este important să avem peste 200 de orgasme pe an pentru că aduc numai beneficii asupra sănătăţii.

Iată de ce ar trebui să faci mai des sex şi cum ajută el corpul să fie mai sănătos:

1.

Te protejează de răceli
S-a demonstrat că persoanele care sunt active sexual sunt mai puţin vulnerabile în faţa răcelilor. Explicaţia pe care au găsit-o cercetătorii de la Universitatea Wilkes din Pennsylvania este legată de existenţa unui nivel mai ridicat de imunoglobulina A, un anticorp care protejează organismul de viruşi. Astfel că persoanele care au făcut sex o dată sau de două ori pe săptămână au avut un nivel cu 30% mai ridicat de imunoglobulina A spre deosebire de cele care au sărit peste sex.

2.

Reduce stresul
Un studiu apărut în publicaţia Biological Psychology scoate la iveală faptul că ambele sexe au reacţionat mai bine în situaţii stresante dacă au făcut sex cu o seară înainte de a întâmpina problemele.

3. Te scapă de migrene
Sexul este un excelent analgezic, arată un studiu apărut în publicaţia Experimental Biology and Medicine. Specialiştii au descoperit că sexul face corpul mai puţin sensibil în faţa migrenelor, a durerilor de spate şi a durerilor artritice.

4.

Protejează inima de boli
Bărbaţii care fac sex de cel puţin două ori pe săptămână au un risc cu 45% mai mic de a suferi de boli cardiovasculare, arată un studiu realizat de New England Research Institute in Massachusetts.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod