Cum să-ţi faci lubrifiant natural acasă?

Sexologii susţin că acele cupluri care-l folosesc au parte de mai multă satisfacţie sexuală şi orgasm garantat decât cele care nu apelează la acest produs. Lubrifiantul este esenţial

Sexologii susţin că acele cupluri care-l folosesc au parte de mai multă satisfacţie sexuală şi orgasm garantat decât cele care nu apelează la acest produs.

retire for night

Lubrifiantul este esenţial pentru o partidă de sex reuşită şi un orgasm intens. Acesta permite o penetrare mai uşoară şi te ajută să ajungi încet, dar sigur pe culmile plăcerii.

Deşi există o mulţime de lubrifianţi în comerţ (pe bază de apă, ulei, silicon, aromaţi, cu efect de încălzire) poţi să-ţi prepari şi acasă o variantă naturală a acestui produs. Iată o reţetă simplă pe care merită să o încerci:

Ai nevoie de:
- 2 căni cu apă
- 2,5 linguri cu seminţe de in.

Se pune apa la fiert, după care se adaugă seminţele de in şi se lasă la fiert timp de 20 de minute, până când apa se reduce la jumătate.
Se strecoară seminţele imediat după ce ai luat amestecul de pe foc, după care se lasă lichidul la răcit. După ce se răceşte vei obţine un amestec de consistenţa lubrifiantului obişnuit pe care îl poţi folosi cu încredere şi să foloseşti prezervativul, deoarece fiind pe bază de apă nu-l va rupe.

Iată şi filmuleţul în care se explică modul de preparare:

 

Cum te ajută lubrifiantul

- Foloseşte-l pentru masaj erotic
- Foloseşte-l pentru o lubrifiere intensă a vaginului
- Adu-l cu tine la duş
- Alege un lubrifiant aromat pentru sexul oral
- Un handjob mai intens
- Necesar pentru sexul anal
- Util pentru stimularea clitoridiană
- Cu jucăriile erotice
- Pentru stimularea sfârcurilor este eficient un lubrifiant cald.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod