Dragoste si sex - femeia in zodia varsator

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase
Esti o fire independenta, care nu tii cont de chestiunile traditionaliste si de "moda veche". Nu prea te innebunesti dupa relatiile de lunga durata, pentru ca simti nevoia sa fii libera. Iti place sa oferi pasiune, dar intotdeauna te concentrezi mai mult asupra prezentului si mai putin asupra viitorului.

Desi esti foarte creativa, iti exprimi sentimentele cu mare greutate. Cand te hotarasti sa te asezi la casa ta, stii foarte bine ca o vei face pentru tot restul vietii. De cele mai multe ori, incepi o relatie amoroasa cu un barbat care ti-a fost amic o perioada lunga de timp.


Nu suporti monotonia si de aceea nu ai putea fi implicata intr-o relatie in care plictiseala sta "la loc de cinste". Unele reprezentante ale acestui semn zodiacal se implica si in alte relatii, pe langa cea oficiala.

Partenerul perfect pentru tine? Unul extrovertit, cu idei neconventionale (cum sunt si ale tale), din toate punctele de vedere. Un Einstein foarte sufletist ar fi perfect pentru tine.      

Esti draguta, amabila, foarte prietenoasa, iar ratiunea este atotstapanitoarea caracterul tau.
Stii foarte bine cum sa iti cresti copiii, acordandu-le libertate si intelegere. Casa ta este foarte bine organizata, iar cel care se casatoreste cu tine nu are ce sa-ti reproseze cu referire la calitatile de sotie sau de gospodina.

Stii cum sa te distrezi si esti mult mai atrasa de compania barbatilor decat de cea a femeilor. Mereu ai nevoie sa fii admirata, indeosebi in ceea ce priveste corpul tau. Uneori esti cicalitoare, irascibila si cheltuitoare, dar in general foarte simpatica si agreabila, o companie placuta, loiala si interesanta.

Deseori ai impresia ca ideea ta este cea mai buna si vrei ca toti cei din jur sa fie de acord cu tine.
Iti place sa interactionezi cu oameni, cu foarte multi oameni si sa te implici in actiuni care militeaza pentru cauze nobile.

Fiind reprezentanta unui semn de aer, tinzi sa te apropii de partea sexuala a vietii tale via inteligenta partenerului. Daca reusesti sa discuti despre gandurile tale cu partenerul tau si in pat, vei fi foarte incantata.  

Esti atrasa de parteneri care gandesc si arata mai putin conventional, chiar ciudat. Iti place sa experimentezi, dar exista si momente in care simti nevoia sa fii singura pentru a-ti incarca bateriile...
pentru a o lua de la capat.
 

Comentariile 1-50 din 70

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • denisa pe 14 Oct 2014, 16:08
    zodii

    bai Laurentiu sau cum te cheama pe tine , daca eram nevasta-ta si daca vedeam ce ai scris tu mai sus pai cred ca iti luai si bataie

    4
    0

  • florin pe 23 Iun 2014, 01:01
    zodia varsator femeie

    pt Laurentiu Multumesc mult

    0
    1

  • Laurentiu pe 12 Mai 2014, 16:19
    Descrierea Varsatoarei ? Fals !!

    Domnilor, doamnelor, cunosc ceva Varsatoare si intr-o anumita masura este adevarat ce s-a scris aici. Insa nu si in cazul sotiei mele, cu care sunt casatorit de 22 de ani plus inca 5 inainte ca prieteni. Exista si Varsatoare extrem de linistite, calme si calde si mai ales fara nici un spirit de aventura. Varsatoare carora pur si simplu le place sa stea acasa si nu ar iesi de acolo decat dupa ce afla exact unde sunt invitate. Varsatoare extrem de conservatoare si statice, care o data ce si-au stabilit echilibrul cu partenerul nu mai vor sa experimenteze nimic nou ! Suna uluitor poate, dar asa este sotia mea. Cu toate acestea, poate tipic zodiei, mi s-a lipit de la bun inceput de suflet si acolo a ramas si astazi. O fata linistita, calda, blanda, de o rara frumusete si care nu-si provoaca partenerul mai deloc. Varsatoarele pe care le cunosc eu sunt justitiare, egoiste, materialiste si cand se infurie devin tare dificile. Multe sunt nemaritate, altele si-au gasit cu greu un partener. Nu toate sunt frumoase, insa cele care sunt sunt ca niste ingeri. In general sunt firi aparent mai putin sentimentale si foarte calculate, e adevarat. Am scris aceasta descriere pentru a arata ca aceasta zodie da personalitati foarte variate care nu se dezvaluie chiar imediat. As mai spune ca sotia mea are ascendent in Rac, ceea ce explica multe la ea. Dar ascendentul incepe sa domine abia dupa 30 de ani, ori eu o cunosc de cand avea 18 si era la fel. Asadar Varsatorul este o zodie extrem, extrem de diversa. Cum mai spunea cineva pe forum, poate ca ceea ce conteaza e buna intelegere si mai putin zodia. Jur ca atunci cand am ochit-o si m-am dat la ea habar nu am avut ce zodie e si nici nu credeam in asa ceva. Eu...sunt Scorpion. :))

    5
    1

  • mihaela pe 26 Mar 2014, 17:32
    varsator

    ooo,doamne,care mai de care :)).ideea e ca daca vrei sa simti ca traiesti alege-ti o varsatoare ;)

    7
    0

  • anasimon942@yahoo.com pe 5 Sep 2013, 11:20
    varsatoare

    tot ce scrie despre varsatori ma caracterizeaza ;x

    3
    1

  • hammer pe 21 Aug 2012, 18:11
    femeie varsatorr barbat rac

    servus la toata lumea apropo ios rac si sotia mea varsator eu am 16 ea 17 stam impreuna de doua luni si vreau sa va spun ca e ceva adevar si nu prea in viata de zi cu zi nui nicio problema nici in pat insa cand facem sex ea se opreste de multe ori avem preludiu maxim o ora si cand facem sex o facem toata noaptea si oral si pe la spate toate pozitiile insa cand ma pun serios pe treaba se opreste dupa vreo30 de minute si normal pot 3 ore fara sa ma opresc iau o pauza de doua saruturi si iar pana dimineata na si cum va spus cica odata prea tare odata prea mare la 20 lungime 16 17 grosime nu prea cred cai mare orgasme are insa ma roade gandu ca no satisfac please please puteti sami spuneti ce sa fac merci

    2
    8

  • simo pe 22 Mar 2011, 03:01
    adevarat

    tot ce spune la mine se potriveste k o manusha..si stiu k st kte o data cicalitoare..si iarasi imi place noul..banalul ma plictiseste ingrozitor..mi a plaqt qm ne a descris..;):)

    8
    0

  • b.b pe 25 Dec 2010, 18:04
    varsatoare capricorn

    nu mai stiu ce sa cred. am citit atat de multe lucruri.....si nu credeam ca o s ami se intample mie sa imi gasesc un barbat capricorn, nici vorba sa ma si indragostesc de el. si totusi asa a fost sa fie. insa..totu e cu nabadai intre noi. ne iubim si o stim amandoi, insa mereu suntem contra la toate..o relatie interesanta si ciudata de iubire......

    3
    1

  • Linok pe 10 Dec 2010, 22:47
    Varsator_Capricorn

    Sunt multe lucruri adevarate....dar nu toate!

    7
    2

  • claudia pe 18 Nov 2010, 13:27
    dragoste si sex femeia in zodia varsator

    foarteeeeeeeee adevarat!!!si eu kre nu credeam in zodii.......

    14
    1

  • m0r3nN@ pe 30 Oct 2010, 13:59
    :D

    este foarte adevarat.....nuj dc,dar mi se potriveste de minune

    1
    0

  • KiTtyRoXxy pe 28 Oct 2010, 16:40
    :)

    nu imi vine sa cred cat poate4 fi de adevarat acest zodiac,mi se potriveshte de minune:D

    4
    0

  • Eu pe 15 Oct 2010, 16:53
    :)

    Alexa, nu este cea mai buna zodie, toate sunt la fel de bune. Fiecare zodie se caracterizeaza prin ceva, oamenii au anumite personalitati, oricum este o zodie buna

    2
    1

  • teo pe 29 Sep 2010, 23:23
    zodia mea

    tot ce se scrie despre zodia varsator este adevarat ma regasesc in aceste randuri

    2
    0

  • claudia pe 20 Sep 2010, 06:27
    DRAGOSTE SI SEX

    am si eu un Eistein sagetator in viata mea dar uneori dispare din viata mea apoi ,apoi revine dar ne intelegem perfect si nu-i reprosez nimic.

    0
    0

  • ana pe 16 Sep 2010, 12:25
    barbatul peste

    am si eu un asa exemplar acasa .sunt varsatoare si ,,se pare ca se potriveste descrierea ...pt amindoi ..

    0
    0

  • scooby pe 9 Sep 2010, 19:29
    sexy varsatoarea

    "Un Einstein foarte sufletist ar fi perfect pentru tine". Ooooo, daaaa! totalmente de acord. Dar buna gospodina si organizata - ma tem ca nu voi fi niciodata. Si daaa, ma implic si in relatii "satelite" in afara de relatia stabila, dar numai pentru confirmare ca "i still have it" :D

    2
    2

  • Luminita pe 25 Aug 2010, 15:03
    :D corect

    foarte adevarat :D niciodata nu am avut de pierdut ;))

    2
    0

  • emilia pe 25 Aug 2010, 10:21
    pace si iubire

    corect.nu sufar de singuratate.ma bucur de viata. mi se potriveste descrierea,ca o manusa.

    0
    0

  • alExa pe 23 Iul 2010, 17:48
    adevaratt totu :O

    adevartt totu oricum cea mai bunaa zodiee :X:X

    4
    1

  • mirela pe 6 Iul 2010, 00:56
    varsator

    E ok. Are dreptate in mare.

    3
    0

  • elena pe 19 Iun 2010, 12:24
    varsator+varsator

    100% compatibilitate. Implinim 18 ani impreuna anul acesta.

    2
    1

  • lili pe 2 Iun 2010, 16:29
    varsator+varsator

    eu sunt varsatoare,el la fel,momentan suntem despartiti,el vrand mai multa libertate,sper sa ne mutam iar impreuna,in mare parte este adevarat ce se scrie,desi sunt nascuta pe 20-01,ma trag din varsator caracter,se spune k as fi capricorn,ce sunt oare?

    0
    2

  • leila pe 29 Mai 2010, 08:20
    femeia varsator

    cred ca este exact cum s-a zis....

    1
    0

  • Baby Love pe 16 Mai 2010, 10:21
    iubire varsator_varsator

    100 la 100 este adevarat.....o escriere perfecta privindu-ma pe mine shi pe partenerul meu ku aceiashi zodie :P

    3
    1

  • gretavieriu pe 16 Apr 2010, 15:56
    iubire varsator-varsator

    este 100% adevarat. eu sunt de 10 ani cu sotul meu care e tot varsator si ne ptrivim perfect. cred ca daca toti barbatii ar fi varsatori am fi fericite toate femeile :))

    6
    5

  • Monadeiutza pe 13 Apr 2010, 13:20
    Femeia-sagetator

    In cea mai mare parte este adevarat.mi se potriveste bn bn...

    1
    0

  • andreeeaa pe 28 Mar 2010, 23:07
    aii cemi place:))tota lumea e varstaorr

    totalumea e varstor kt de taree baa:XX:X: vaii tinetio tot asa avrstorilor:))::XX:X:X:pup

    1
    1

  • deea pe 28 Mar 2010, 23:05
    foarte fain

    sa sti k in amre parte e adev dar as dori sa stiu ce zoide esty dak esty nascut in mai kmpe 10 9 mai? taur nu?

    0
    0

  • lorenaalexandra pe 28 Mar 2010, 17:19
    foarte tare

    99,9%eu.....descrierea asta e facuta parca privindu-ma pe mn..:))e ff adv... nu are cum sa fie o nimereala asa mare,,,,:)varsatorii rulessss

    2
    1

  • brolyn pe 25 Mar 2010, 15:23
    mda

    iubita mea este in zodia varsator .... iar tot ceea ce scrie acolo, este foarte foarte adevarat ... cuvant cu cuvant ... dar ce te faci cand eu, fiind balantza sunt foarte gelos cand o vad in prezentza unui baiat sau ca vorbeste cu un baiat .... spuneti-mi va rog ce pot face sa nu mu mai fiu gelos :(

    2
    3

  • Nicoleta Tarantus pe 22 Mar 2010, 11:06
    @Mimi

    Multumim pentru felicitari si pupici:)

    1
    0

  • Mimi pe 22 Mar 2010, 10:42
    Asa'i

    Articolul acesta ma defineste in intregime:X Ador ce se spune si chiar are dreptate.Cu rac nu prea merge k e papa lapte,cu varsator a fost super,cu scorpion a fost exotic:)) si cu pesti m`am simtit in siguranta.Vreau doar sa cunosc balanta si gemeni acum:D Pupici si felicitari pentru cel mai reusit articol despre zodia mea.

    1
    1

  • andreea pe 18 Mar 2010, 09:25
    hello!sunt varsator .

    mda pentru acest comentariu inep sa zic ca doar unele lucruri sunt adv in cele spuse mai sus pe internet dar e adv ca stau cu un baiat apoi vreau sa stau libera eset adv cine vrea id meu Dulcik_andreea91 sal ia

    0
    1

  • andrushca pe 14 Mar 2010, 15:09
    hei

    Mda. :) este perfect adevarat.:P

    1
    0

  • cristina pe 5 Mar 2010, 13:06
    femeie varsator

    salutare tuturor...ma regasesc in ceea ce scrie mai sus mai ales la compatibilitate...varsator+sagetator:*.....si annabelle nush kt timp ai u cu sagetatorul tau dar la mn relatia tine de 4 ani si ceva si sper sa nu sa se termine niciodata...mult noroc si tie

    0
    1

  • wally_gatter pe 27 Feb 2010, 15:54
    tot varsator

    si pentru barbatul varsator? adica pentru mine....

    0
    4

  • bberin pe 27 Feb 2010, 11:42
    mi se potriveste

    mai bine decat ma asteptam aceasta descriere.multumesc si sunt mandra ca sunt in zodia varsatorului desi multi spun ca sunt de neinteles uneori.asta sunt eu .

    0
    1

  • annabelle pe 22 Feb 2010, 21:41
    varsator+sagetator

    sunt tare curioasa sa stiu daca ar putea exista o relatie de lunga durata ( chiar foarte lunga "sot+sotie") intre o varsatoare si un sagetator...in mare parte ceea ce scrie mai sus mi se potriveste

    0
    2

  • Allecsya pe 20 Feb 2010, 17:08
    [:x]

    "Puterea varsatoarelor" !!! in proportie de 99.9% ma reprezinta :))) :*

    0
    1

  • mishelle_cat pe 17 Feb 2010, 18:39
    :)

    Eu sunt varsatoare si iubitul meu e varsator, ne intelegem destul de bine

    0
    4

  • gergeta pe 16 Feb 2010, 09:19
    femeia varsator

    ...sunt zodia varsator si mi se pare o zodie excelenta. Mada draga,ai dreptate. Si eu sunt casatorita cu nu leu si totul merge struna!!!! Succes varsatoarelor!

    2
    3

  • ioana pe 15 Feb 2010, 18:16
    ...

    si mie mi se potriveste, mai ales ca am avut o rel de aproape 4 ani cu un rac care m-a ''linistit'' pt o perioada. intr-adevar toanele racului sunt greu de suportat pt varsator;

    4
    1

  • Anca pe 12 Feb 2010, 00:43
    ...

    Eu sunt varsatoare cu ascendent in capricorn :P in fine oricum articolul mi se potriveste aproape perfect:X Este descrierea mea in cea mai mare parte ..:X Mai ales ultima parte in care scrie ca uneori ai nevoie sa fii si singura pentru a-ti reincarca bateriile ..pentru a o lua de la capat ..cam in situatia aceasta sunt eu in momentul de fata :( si majoritatea care nu ma cunosc prea bine si nu stiu in ce situatie sunt in momentul de fata ..se tot mira si imi zic cum de sunt asa de linistita si nu mai sunt la fel de activa si sclipitoare.:Pehh Numai cu ceva nu sunt de acord la compatibilitate ,bine ca aici mai depinde si de fiecare caracter si anume in relatia cu barbatii din zodia scorpion...deoarece cu ultimul prieten din aceasta zodie nu am incheiat chiar intr-un mod frumos si nu sunt nici acum constinta cum am putut sa suport un asemenea baiat fie chiar si numai 3 luni de zile. :Xv-am poopat

    2
    0

  • ella21 pe 11 Feb 2010, 16:37
    ...

    ma regasesc in ceea ce e scris mai sus...

    0
    0

  • mada.ioana pe 4 Feb 2010, 23:40
    varsator:X

    Ceria...sper ca tot ce ai zis e adevarat,ptr ca am o relatie cu un varsator de 4 ani si chiar simt compatibilitatea dintre noi....sper sa apucam cat mai multi ani asa;;)varsator+varsator

    0
    0

  • Dora pe 4 Feb 2010, 21:59
    varsator

    Bravo...felicitari aplauze...toate cele..intradevar...100%adevarat..Eu sunt casatoita cu un rac...iar tot ceea ce scrie la zodia lui...``perfect``exact asa cum este el...inclusiv ...PosesiV``...:((((...la cat sunt eu plina de viata......dar ne completam..bye

    0
    1

  • dasi_simo pe 3 Feb 2010, 11:18
    varsator

    in procent de 90% e asa cum scrie aici...cu mici exceptii ;)

    1
    1

  • Nadas pe 2 Feb 2010, 16:06
    adevarat 100%

    chiar asa este:D..din toate puncetel de vedere!!!

    1
    1

  • daiana pe 27 Ian 2010, 22:35
    zodia varsator

    este adevarat..imi place saitu..tzinetzi`o tot asa`... daiana timisoara

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod