Dragoste si sex - femeia in zodia taur

Barbatul balanta

Frumusetea si gratia balantei este ceea ce te atrage. Ganditi la fel si apreciati frumusetea si prestigiul. Acest barbat este cel care te scoate din obscuritate si te face optimista. Oferiti-va unul altuia libertatea necesara si relatia voastra va supravietui. Familia va juca un rol important.   

Barbatul scorpion

In zodiac, taurul este semnul opus scorponului. Impreuna puteti avea mai multa putere, puteti face multi bani si chiar va puteti intemeia o familie. Intre voi exista atractie fizica si senzualitate. Poti gasi posesivitatea scorpionului foarte atractiva. Atat tu, cat si el va doriti loialitate intr-o relatie. O partida de sex va poate influenta, iar dragostea nu va intarzia sa apara. Daca unul dintre voi renunta la relatie, in mod sigur veti regreta mai tarziu.    

Barbatul sagetator

O relatie cu un barbat sagetator poate fi o aventura pentru tine. Aveti idei similare si teluri comune. Sagetatorul va fi mereu atras de senzualitatea ta, iar tu ii vei sta alaturi la bine si la rau. Vei fi atrasa de independenta lui, iar relatia ar putea dura la nesfarsit. Prietenia dintre voi ar putea continua, chiar daca relatia amoroasa s-a incheiat. Merita sa incerci!

Barbatul capricorn

Iata o uniune perfecta: el este fascinat de tine, iar dragostea dintre voi poate dura o vesnicie. In sfarsit ai gasit pe cineva care sa aiba aceeasi energie cu tine, atat in afara cat si in interiorul dormitorului. Disciplina ar putea juca un rol important in relatia voastra, iar telurile sunt comune, de cele mai multe ori. Sexul dintre voi este exploziv si ar putea fi un motiv pentru care va veti intoarce mereu unul la celalalt. Pana si prietenii vostri vor fi uimiti de cat de bine aratati impreuna.

Renunta la jocuri de gelozie pentru a nu-ti pierde partenerul perfect. In timp, capricornul isi va atinge telurile, iar tu iti vei indeplini toate fanteziile.    

Barbatul varsator

O relatie cu un barbat varsator poate fi o aventura pentru tine si aveti de invatat foarte multe unul de la celalalt. Aveti multe idei in comun si impartasiti teluri comune. Vei gasi independenta acestui barbat foarte atractiva si va veti indragosti imediat. Relatia poate duce la o casnicie fericita. Arata-i ca il apreciezi si renunta la iesirile pline de dramatism.

Barbatul pesti

Banii vor juca un rol important in relatia voastra. Veti fi atrasi sexual unul de celalalt, iar tu vei iubi imaginea barbatului pesti. O viata indestulata alaturi de el este tot ce iti doresti. Mancarurile sofisticate si calatoriile exotice vor fi foarte importante pentru voi. Sexul foarte intens poate duce la o relatie pe termen lung. Fii mai inventiva in dormitor, iar el va trebui sa cheltuiasca mai multi bani.

Daca vrei sa afli mai multe despre compatibilitatea cu iubitul tau, acceseaza Astromax.eva.ro.

Un articol de Nicoleta Tarantus
 

Comentariile 51-60 din 60

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 19 Feb 2010, 20:49
    pentru elena

    esti taur;) sunt nascuta si eu tot pe 21 mai si multa vreme am avut dubii dar acum sunt sigura ca sunt taur.bine...depinde si ora la care esti nascuta:)

    4
    1

  • Mastretta pe 5 Feb 2010, 16:30
    pentru elena

    esti gemeni.zodiile nu se termina pe 22 sau pe 23.zodiile sunt de pe 21-20 20 -21 cam asa.eu sunt pe 20 mai si sunt taur.e ultima zi. zodia tarului incepe pe 21 aprilie si se termina pe 20 mai.gemeni incepe pe 21 mai si termina pe 20- iunie.

    4
    1

  • pentru elena!! pe 4 Ian 2010, 20:11
    nu shtii ce zodie eshti??

    desigur ca TAUR...Zodiile se termina cu data de 22 sau 23 asha ca eshti TAUR.....

    4
    1

  • ELENA pe 30 Dec 2009, 22:18
    help

    ajutatima si pe mine sa stiu ce zodie sunt.Sunt nascuta p 21 mai si nustiu ce zodie sunt,In ziare scrie ca sunt TAUR iar in reviste spune ca sunt GEMENII ce sa cred?

    2
    3

  • Dumitrescu pe 19 Dec 2009, 19:10
    eu taur - el varsator,- eu taur- el scorpion

    compatibilitate intre mine taur si partener care este varsator mereu fara bani si un altul care este sorpion.

    4
    4

  • EXUVIELLA pe 18 Dec 2009, 17:35
    PARCA MA DESCRIE :D

    Barbatul TAUR:"Stie sa lupte cu indarjire pentru a-si pastra iubita, este fidel si plin de pasiune. "nimic mai adevarat !!

    5
    2

  • aylin pe 17 Dec 2009, 23:06
    este adevarat ce spun astrele?

    sunt o domnisoara din zodia taur iar partenerul meu este din zodia gemeni...poate este o coincidenta sau poate chiar astrele spun adevarul...dar cert este faptul k tot ce am citit corespunde reletiei noastre.Mi-е greu sa cred ce se scrie, sa stiu k relatia dintre un taur si un nativ gemeni nu poate sa fie una fericita....

    5
    2

  • Lola pe 9 Dec 2009, 18:13
    Intr-adevar

    Sunt o femeie taur. Intr-adevar, sunt atat de materialista, incat nici salariul prietenului meu nu ma intereseaza. De unde le scoateti?

    10
    2

  • teo pe 7 Dec 2009, 19:35
    te poti astepta la multe de la un barbat

    bine zice zodiacul meu

    3
    0

  • rus anamaria dana pe 4 Dec 2009, 13:17
    gemeni

    cat de bine poate sa mearga relatia

    2
    3
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod