Dragoste si sex - femeia in zodia berbec

Barbatul scorpion

Relatia dintre voi chiar are potential sa dureze! In sfarsit ai intalnit o persoana care sa te inteleaga neconditionat, pentru ca, uneori, focul are nevoie si de apa, nu-i asa? Motto-ul vostru: totul sau nimic.

Cand o femeie berbec si un barbat scorpion se intalnesc, ori se indragostesc si se casatoresc, ori fac sex si devin dusmani pe viata. Sunt doua persoane pasionale, dedicate, cu trairi intense care pot fi suflete pereche si pot trai impreuna o viata. Doar timpul este cel care poate decide daca aveti ceea ce poate da nastere unei iubiri fara de sfarsit.

Barbatul scorpion se poate astepta sa aiba o partida de sex extraordinara cu tine, iar tu esti intrigata sexual de el. Ceea ce urmeaza depinde numai de voi...

Barbatul sagetator

El va fi cucerit de intensitatea si nebunia cu care traiesti fiecare clipa. Atat si lui cat si tie va place sa va jucati cu focul si nu va deranjeaza sa folositi fraze "lingusitoare" pentru a ajunge la sex. Va intelegeti foarte bine ca amici si iubiti, iar atractia ar putea duce la o lunga relatie de dragoste.

O viata traita la intensitate maxima si multe rasete va vor face viata de cuplu implinita. Copiii si animalele sunt elemente care si-ar putea face loc in relatia voastra. In sfarsit v-ati gasit persoana care sa fie potrivita intensitatii voastre, atat in dormitor cat si in afara lui. Veti avea multe in comun, iar telurile voastre sunt similare.   

Sexul poate fi exploziv si va fi unul din motivele pentru care va veti intoarce mereu unul la celalalt. Faceti impreuna o combinatie foarte puternica, iar cei din jur vor fi uimiti de cat de bine va potriviti. Este ceea ce se numeste dragoste adevarata!

Barbatul capricorn

El va fi fascinat de tine, iar dragostea dintre voi ar putea dura la nesfarsit, insa trebuie sa va dati interesul si sa fiti disciplinati in ceea ce priveste relatia dintre voi.

Miniciunile si tehnicile de manipulare nu trebuie sa existe intre voi. Tu trebuie sa renunti la accesele de gelozie si la jocuri daca nu vrei sa iti pierzi barbatul capricorn pentru totdeauna. Acest gen de barbat este ca vinul, devine tot mai bun cu varsta, mai atractiv, mai sarmant.

Trebuie sa intelegi cat de important este succesul pentru barbatul capricorn, iar el trebuie sa analizeze mai putin comportamentul tau.

Din punct de vedere sexual, totul pare sa mearga perfect, mai ales ca barbatul de langa tine devine mai bun si mai bun si mai bun...

Barbatul varsator

Poate fi o relatie foarte provocatoare si excitanta, pentru ca amandoi sunteti interesati de pasiune, prietenie si sexualitate.

Nu va veti plictisi niciodata si veti experimenta momente memorabile. Amandoi aveti nevoie de independenta si impartiti aceleasi abilitati creative.

In timp, unul dintre voi se poate indragosti foarte repede.

Barbatul pesti

Se creeza o legatura mistica cand femeia berbec si barbatul pesti se intalnesc. Veti fi surprinsi de rapiditatea cu care va incepe povestea voastra de dragoste, pentru ca barbatul pesti isi va dori sa te seduca imediat. Focul si apa vor experimenta o viata sexuala plina de pasiune.  

Atunci cand se produce acel "click" intre voi, nimic si nimeni nu va poate desparti. Nevoia de a exprima dragostea este simtita de amblele parti, iar partidele de sex vor fi pline de erotim. Amintirile atractiei dintre voi vor dainui in mintile voastre mult dupa ce relatia voastra va lua sfarsit... daca va lua sfarsit...

 

Un articol de Nicoleta Tarantus

 

Comentariile 51-66 din 66

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 24 Nov 2009, 19:36
    femeia berbec

    eu sunt nascuta in zodia berbec si nu este nimic adevarat din ce srie mai sus,in cazul meu

    4
    4

  • liudmila pe 18 Nov 2009, 21:03
    dragostea

    Ma ...este un pic corect ...ma avete dimenticato un detaglio ...femeile berbec vor mai multa atentie ,si mai multa dragoste......!!!!!!avete sentito ragazzi...?

    0
    3

  • jeny pe 9 Nov 2009, 10:11
    dragoste si sef cu femeia berbec

    Draga Marin, nu stiu ce zodie esti, eu sunt in zodia berbec si tot ce scrie aici, mi se potriveste perfect, cu un berbec numai, daca i-ti place de nevasta ta si exista pasiune intre voi, de ce te mai intrebi daca este greu sa cuceresti? incearca si vei afla, daca......in patul vostru nu se mai intampla nimic deosebit!Jeny

    1
    1

  • marin pe 7 Nov 2009, 13:05
    cum vise pare ????????

    imi place de nevasta mea, dar e greu sa cuceresti ? si sa o mentii. asa cum e femeia berbec. cine poate.( ???????? )

    0
    1

  • MS pe 5 Nov 2009, 13:28
    da ,cam adevarat

    eu berbec si el la fel ,ce pot spune?o iubire frumoasa amestecata cu de toate dupa cum scrie si in acest articol.

    0
    1

  • karl pe 6 Oct 2009, 21:36
    ce vorbiti

    sunteti culmea ce va intereseaza

    0
    1

  • aneculce08 pe 2 Oct 2009, 22:05
    .......

    m-ar interesa de femeia berbec cu barbatul fecioara,va rog!

    3
    1

  • alexandra pe 30 Sep 2009, 01:14
    ma intereseaza barbatul scorpion cu femeia scorpion

    poate stiu raspunsu dar mai vreau pareri... poate scrieti ceva legat de scorpioni

    0
    0

  • dina_ana pe 29 Sep 2009, 18:47
    daca sa vrea sa stiu de femeia fecioara cu barbat sagetator,va rog

    vreau sa stiu ?

    0
    0

  • orban traian pe 27 Sep 2009, 21:05
    vreau sa fac sex intruna

    vreau sa fac sex cam de trei ori pe zi sint sagetator sotia rac este cam rigida ce sa fac sau cum sa procedez am incercat toate metodele degeaba un sfat

    0
    0

  • mihaela pe 27 Sep 2009, 04:57
    dar as vrea sa stiu de femeia capricorn , va rog

    dar as vrea sa stiu de femeia capricorn , va rog

    0
    0

  • LILY pe 27 Sep 2009, 00:54
    interesant

    si femeia balanta

    0
    0

  • mihaela pe 24 Sep 2009, 15:26
    interesant

    Foarte interesant...abia astept articolele urmatoare...cu femeia rac, de exemplu.

    1
    0

  • mirona pe 23 Sep 2009, 11:40
    unica

    nuuuuuuuuu... e unica !!!

    1
    0

  • Valentina pe 23 Sep 2009, 09:27
    ...

    Acum am inteles,dar ma asteaptam sa fie toate zodiile intr-un articol.

    1
    0

  • Valentina pe 23 Sep 2009, 09:26
    Nu inteleg nimic

    Decat femeia Berbec exista?Sau mai urmeaza?

    1
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod