Dragoste si sex: femeia in zodia gemeni

Esti foarte complicata, mai ales in modul de a reactiona si de aceea, barbatii nu vor sti niciodata cum vei actiona, care iti sunt sentimentele si gandurile reale, pentru ca te razgandesti foarte usor.

Esti foarte complicata, mai ales in modul de a reactiona si de aceea, barbatii nu vor sti niciodata cum vei actiona, care iti sunt sentimentele si gandurile reale, pentru ca te razgandesti foarte usor. Acesta este motivul pentru care vei gasi foarte greu pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat si sa iti suporte toanele. Insa, cand barbatul acela va aparea, il vei iubi cu pasiune.

Gemeni este semnul zodiacal guvernat de planeta Mercur si, de aceea, se caracterizeaza prin miscare continua, dorinta de a invata lucruri noi si de a dezlega mistere. Esti o intelectuala si nu vei ezita niciodata sa te "joci" cu mintea iubitului. Stai foarte bine la capitolul comunicare, iar partenerul trebuie sa fie pregatit sa te auda vorbind 24 ore din 24.

Inventiva si mereu pusa pe glume, zbori din floare in floare pana il gasesti pe cel care este cel putin la fel inteligent si gata sa tina pasul cu tine, potrivit Love.astrology.com.

Ce barbat te cucereste? In mod sigur cel petrecaret si care in dormitor este un "diavol" plin de pasiune.

O legatura amoroasa cu femeia gemeni cere multa rezistenta atat fizica, cat si psihica. Tu esti posesoarea unei minti foarte active, iar barbatul de langa tine trebuie sa te tina mereu "in priza", sa te stimuleze. Iti place aventura si adori sa calatoresti, iar aceste activitati va fac relatia si mai palpitanta. In situatii de stres, dualitatea te poate face sa reactionezi destul de ciudat: in loc sa fii o luptatoare, preferi sa lasi totul sa curga, fara sa te implici prea mult. Te simti atrasa de barbatii care "te ajuta sa simti", pentru ca  petreci mult timp contempland.

Jocul dragostei este o adevarata aventura pentru tine, iar "cursa" pare sa fie partea cea mai distractiva. Intrebarea pe care ti-o pui mai mereu este daca vei gasi persoana potrivita care sa fie capabila sa te faca fericita pentru totdeauna? Daca ai dubii de la inceputul relatiei, renunti si continui sa cauti marea dragoste.  

Odata indragostita, esti o femeie foarte grijulie cu partenerul, si vei incerca sa faci pot posibilul sa il faci fericit. Deseori ti se intampla sa te trezesti plutind haotic in "marea dragostei", vulnerabila si dornica sa gasesti altceva sau pe altcineva pentru a-ti umple golul din suflet.

Intr-o relatie, nu ceri prea mult. Doar un partener care sa te stimuleze mereu. O partida de sex pe bancheta din spate a masinii te poate vindeca oricand de o indispozitie. Pentru tine, sexul este un sport mental, potrivit Astrologycom.com .


Mereu esti in cautarea iubitului perfect si a unei experiente sexuale care sa iti ramana in minte. Vrei mereu ceva diferit, care sa te implineasca. Vei incerca orice este excitant, nou, iesit din comun. Iubesti natura, iar o partida se sex in gradina este mai atractiva decat una in dormitor. Daca iubitul tau ar putea citi gandurile...

Fara prea mult efort, poti sa ai doi sau chiar mai multi parteneri sexuali in acelasi timp. Partenerul ar trebuie sa fie constient ca, din cauza naturii tale duale, ai putea sa nu fii satisfacuta doar de el. Esti toleranta in multe privinte, chiar si in infidelitate, si astepti acelasi "tratament" si din partea partenerului/partenerilor.

Dar cum este barbatul gemeni? Este un adevarat Casanova care simte mereu nevoia sa traiasca senzatii noi, cu noi cuceriri. Are nevoie ca partenera sa il inteleaga si sa ii suporte personalitatea complexa, potrivit romecentral.com. Fiind usor imatur in iubire, barbatului gemeni ii place sa isi controleze partenera. Trebuie sa fii indragostrita nebuneste, daca iti doresti ca relatia cu un astfel de barbat sa continue.

 

Comentariile 1-50 din 128

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ely pe 27 Iul 2020, 04:01
    Frustrated much?

    Ma amuza teribil "barbatii" care au lasat comentarii. Sunteti frustrati ca nu ati reusit sa mentineti o relatie cu vreo geamana? Sau ca v-a aruncat ca pe o pereche de sosete gaurite pentru ca nu v-ati ridicat la un standard sau altul? Nu pentru ca e prea mica v-au parasit, calmati-va! V-au parasit doar pentru capacitatea cerebrala limitata doar. Si stiu ca sunteti frustrati pentru ca altfel nu v-ati fi obosit nici sa cititi, nici sa comentati zodia amorului pierdut. Da si eu am facut asta, la prima prostie scoasa pe gurita ii "aruncam" buni sau nu la orizontala, desi un barbat inteligent stie si cum sta treaba cu orizontala. Oare or fi printre comentariile astea si frustrati lasati in urma si de mine?

    0
    0

  • vasile pe 30 Dec 2014, 10:52
    gemeni

    Da, am cunoscut si eu cateva gemene, aveti dreptate, nestatornice, vieti duble, dar nu am avut nimic de obiectat eu neavand nici o intentie de a ma casatorii cu vruna din ele , in schImb sunt cele mai bune femei la pat dintre toate zodiile.

    4
    0

  • ilarie pe 20 Iun 2014, 22:54
    hello

    hello, gloabili!

    7
    0

  • ilex pe 23 Ian 2014, 08:19
    asta sunt gemenele

    gloabe pt. prosti :D

    12
    4

  • riko pe 5 Dec 2013, 14:36
    racoj

    e naspa pina si fratelemeu geaman i sa parut naspa gemenele

    15
    4

  • ioana2306 pe 24 Nov 2013, 18:45
    Pentru Ciprian

    Watch out girls! Cata frustrare pe pixel patrat:))) E imposibil de imaginat pentru unii ca mai exista oameni pe Glob care-si folosesc si creierul, nu-l tin in cutia craniana ca o piesa in muzeu. Pentru comentariul asta, mi-am dat seama ca noi, gemenele trebuie sa fim si mai viclene, si mai egoiste si mai vigilente ca pana acum; Sa le multumim celor ca Ciprian pentru ca exista!

    6
    13

  • victor pe 14 Nov 2013, 12:41
    de acord cu bodo

    bodo, ai mare dreptate. aere si ifose fara acoperire la astea. se cred cele mai cele la toate capitolele, cand colo, doar poleiala ieftina...

    14
    3

  • bodo pe 1 Nov 2013, 20:15
    despre femeia gemeni

    hmm. doar ce am terminat o relatie cu o geamana. e jale mare cat de schimbatoare sunt de la o zi la alta.te doare capul! si mai ales interpreteaza fel de fel de lucruri gresit! paranoia! cat despre iubire.....hehe potisa astepti mult si bine iubirea din partea ei. scurt si in incheiere : niste descreierate, merge deviza:"ia-le simte-te bine o seara , doua si da-le drumul! bafta

    14
    7

  • victor pe 28 Oct 2013, 19:06
    mai sunt cateva "calitati"

    gemenele sunt duplicitare,duc o viata secreta,paralela, doar de ele stiuta, in schimb vor sa para...maica tereza reloaded!

    19
    2

  • victor pe 28 Oct 2013, 18:58
    despre gemeni

    ciprian, la fix le-ai zis, chapeau!

    13
    0

  • ciprian pe 1 Oct 2013, 14:44
    Gemenii!

    Buna, tuturor. am citit foarte multe comentarii dar jur, m-am plictisit si am renuntat, aproape ca sunt identice, repetitive si frustrant de infantile. mandire multa, infidelitate cel putin mentala permanenta si instabilitate. oameni buni, cum D-zeu sa itidoresti sa iti faci o familie cu asa persoane? eu nu am vazut nicaieri stabilitate, loialitate, devotament, toleranta. ceva in genul: "eu fac ce vreau, cu cine vreau, cand vreau si cat vreau, darnumai eu!!!" nu pun mult pret pe zodii, ci pe educatie. EDUCATIE! fie provenita din sanul familiei fie din studii. daca nu ne respectam aproapele si nu-i oferim ceea ce si noi cerem la randul nostru, suntem imorali si talhari. De ce talhari?! pentru ca furam zilele, lunile si anii acelui partener caruia ii facem viata amara cand ar putea fi fericit langa o persoana potrivita. trebuie sa subliniez accentuat un subiect major, caracteristic zodiei: Infidelitatea! indiferent ca sunteti fericiti in pat alaturi de o persoana, chiar trebuie sa aveti in minte cel putin un alt barbat?dezgustator! nu apetitul sexual, care-i grozav, ci instabilitatea si mizeria dorintelor de depravare.tare frumos ar fi ca printr-un complex de situatii sa fiti obligati sa suportati un asemenea tratament din partea partenerului, sa vedem apoi cum sta treaba cu mandria. parerea mea sincera este ca, gemenii, reprezinta cea mai imorala si de evitat zodie. cat de mandrii sunteti de voi ca le aveti pe toate cele rele.. :/

    13
    2

  • adina pe 7 Aug 2013, 22:03
    gemeni

    am citit undeva tot in "pagini virtuale" ca fetele din zodia gemeni, au inclinatii bi...si sincer cunosc cateva....

    19
    4

  • irina pe 8 Iun 2013, 11:38
    gemenii

    zodia asta ,,cu toate k nu este preferata multora este fff tare si sunt mandra ca sunt gemeni,,,tot ce se spune mi se potriveste..cool

    14
    11

  • dani pe 4 Mar 2013, 12:30
    gemeni si tampiti!

    gemeni si tampiti!

    17
    9

  • sorin pe 13 Feb 2013, 02:48
    gemeni si nelinistiti

    si eu sunt in zodia gemeni si ma bucur sa vad ca nu sunt singurul de aici. ce pot spune...eu am prieteni pentru ambele mele fete si ma inteleg la fel de bine cu toti, imi place sa barfesc insa incerc sa vad latura buna din fiecare om. ajut prietenii la nevoie si asta ma face cel mai de incredere pentru ei, observ punctele slabe ale persoanelor dar nu profit de ele. despre inteligenta- gemenii sunt puturosi isi schimba mereu starile si nu pot termina un lucru fara sa se gandeasca deja la altceva. putina autoeducare si organizare rezolva problema insa mereu nu au certitudinea ca au gasit adevarata iubire daca pers. de lanaga noi nu ne ofera resursele necesare sa nu ne plictisim. imaginatia si nevoia de noutate ne ajuta sa cunoastem o gama variata de subiecte luam numai ce ne place. CALR NU NE PLAC CEI CARE VOR SA NE CONDUCA. infidelitata depinde ...asta este dar iubim sincer si recunoastem adevarata valoare! un om care ne intra la inima nu mai iese niciodata.

    8
    9

  • Ade pe 26 Dec 2012, 16:33
    Sunt mandra ca sunt gemeni;)

    eu una sunt mandra ca sunt in zodia gemeni..avem doua personalitati..deci nu suntem plictisitori,avem o persolanlitatea rea atunci cand cineva incerac sa-si bata joc de noi,si o personalitate buna atunci cand iubim. si la faza cu infidelitatea..dupa parerea mea..daca am fi fericite in relatie sigur nu am insela! asa ca celelalte zodii trebe sa va straduiti sa faceti un geaman fericit,daca vreti sa va fie fidel!

    23
    13

  • Adi pe 13 Nov 2012, 21:25
    zodie incapatanata

    eu sunt din gemeni ,iubesc cu pasiune si pentru mine in dragoste inseamna sa satisfac femeia ,dragostea ridicata la rang de arta ,sunt incapatanat si foarte orgolios ,nu-mi place sa fiu luat de prost ,cam asa sunt barbati din gemeni ,mai sunt si exceptii

    16
    9

  • adamsieva pe 5 Nov 2012, 14:25
    cea mai jegoasa zodie

    cea mai jegoasa zodie sunt gemenii, femei si barbati.

    16
    26

  • florin pe 25 Sep 2012, 09:51
    barbatul si femeia gemeni

    pot sa spun ca suntem o zodie deosebita,atat barbatul cat si femeia gemeni sunt 2 firi energice,ganditoare,si pasionati de inteligenta,jocuri ale mintii,noutate,schimbare....am format la un momentdat un cuplu cu o fata in gemeni,eu gemeni,ea gemeni....ceva extraordinar!pot sa spun ca o mai mare potrivire nu am avut niciodata cu nimeni!femeia gemeni este o complicata si o dificila dar daca reusesti sa o cunosti cu adevarat are un mecanism simplu bazat pe sentiment si traire!par dure si rele uneori....dar nu sunt,intr-un cuvant suntem o zodie complicata , dificila pentru altii dar suntem deosebiti in felul nostru

    17
    10

  • cristina pe 11 Aug 2012, 13:18
    zodia mea

    si eu sunt tot an gemeni si cred ca ceea ce este scris mai sus este adevarat dar nu tot cel putin nu pt mine,si sotul meu este tot gemeni si asta este un lucru cam greu de anteles pt ca suntem amandoi ancapatanati si f f f foarte orgoliosi.dar de un lucru sunt fericita ca sunt geamana si este o zodie tare tare de tot,

    13
    12

  • pustoaica rasfatata pe 4 Aug 2012, 16:39
    asta s-o credeti voi!!!

    nu mai spuneti voi asa ceva despre gemeni. imi pare rau dar tot ce scrie aici este adevarat. ma reprezinta 100%. dar de asemenea nu spun k exista si cateva cazuri mai deosebite. credetima ca spontanitatea si imaginatia nu lipsesc niciodatacel putin in cazul meu

    10
    11

  • nicoleta pe 31 Iul 2012, 19:30
    y

    de unde sti tu ca gemenele sunt niste boarfe ,parsive si cum le-ai facut tu???

    7
    10

  • abc pe 17 Iul 2012, 20:32
    despre gemene

    gemenele-s niste boarfe parsive! pumni in bot merita!

    23
    24

  • tomcat pe 25 Mai 2012, 16:06
    dezamagit

    se spune ca leii sunt cei mai vanitosi si plinde ei! ce gluma buna :))) dupa ce am citit aici m-am linistit. sotia mea este gemeni si nu este nici pe departe ceea ce se spune aici din contra. zodie mai lipsita de imaginatie si spontaneitate nu exista dar, compenseaza prin prea buna parere care o au despre ele. o zodie adevarata? leu :)) glumesc. ps. gemenii nu stiu ce inseamna pasiunea dragostei, e numai gura de ei.

    7
    11

  • gabriela pe 4 Mai 2012, 00:58
    sunt o zodie deschisa pentru orice

    eoo sunt o fata super tare sunt zodia gemeni si imi plac foarte mult glumele si baietii in zodia balanta sunt blonda slaba am ochii albastri si toata lumea cand ma vede imi zice barbie , nuj de ce dar lumea zice cas frumoasa :) poate chiar sunt dar nu vrau sa recunosc dar spun sigur sunt;);)imi place sa ma distrez si imi place sa ies mereu din casa mai ales la shoping

    4
    14

  • elenadulcik pe 26 Apr 2012, 20:27
    elenadulcik

    wowwwww mi se potriveste exact zodia gemeni

    9
    9

  • ANDREEA pe 25 Dec 2011, 22:37
    zodia mea

    atunci bine am venit in clubul zodiei mele si eu sunt gemeni sa se stie un lucru noi gemeni avem foarte multe calitati suntem foarte pasionali frumosi iubitori sufletisti destepti dar si putem aluneca catre defecte dar asta se intampla de persoanele care le avem in jurul nostru din cauza lor o dam in bara pentru ca sunt unele persoane care incearca sa ne controleze cea ce noi nu suportam asa ca cine zice ca noi suntem o zodie nebuna se inseala noi inventam si vrem cate ceva nou si stim cum sa ne bucuram de viata si sa trecem prin toate

    15
    6

  • diana pe 16 Oct 2011, 13:39
    GEMENI

    Sunt adevarate in mare parte aceste caracteristici si cum am vazut in comentariile anterioare ,noi gemeni suntem complictati pt alti si chiar si pt noi.......nici eu nu sunt obisnuita cu mn cu anumite decizii,vorbe de care nu imi dau seama dc le -am zis...si in plus faza cu infidelitatea este doar teoretica nu si parctica...ne gandim la cum ar fi celalalt ,da o data ce sunt implicata intr o relatie nici nu pot fi infidela cand nu sunt cu nimeni at e alta treaba....noi suntem asa din cauza dualitaiii si suntem intelese gresit cateodata...putem sa ne schimbam la capitolul iubire total numa daca suntem indragostite cu adevarat si daca ni se corespunde la randu nostru......fapta ca unele vedete sunt in aceeasi zodie nu inseamna ca ne pateaza noua imaginea asa sunt ele si in plus mai toate vedetele sunt altfel decat noi deoarece prin aere de vedete atata tot:)

    15
    4

  • diana pe 16 Oct 2011, 13:38
    GEMENI

    este adevarat in mare parte aceste caracteristici si cum am vazut in comentariile anterioare ,noi gemeni suntem complictati pt alti si chiar si pt noi.......nici eu nu sunt obisnuita cu mn cu anumite decizii,vorbe de care nu imi dau seama dc le -am zis...si in plus faza cu infidelitatea este doar teoretica nu si parctica...ne gandim la cum ar fi celalalt ,da o data ce sunt implicata intr o relatie nici nu pot fi infidela cand nu sunt cu nimeni at e alta treaba....noi suntem asa din cauza dualitaiii si suntem intelese gresit cateodata...putem sa ne schimbam la capitolul iubire total numa daca suntem indragostite cu adevarat si daca ni se corespunde la randu nostru......fapta ca unele vedete sunt in aceeasi zodie nu inseamna ca ne pateaza noua imaginea asa sunt ele si in plus mai toate vedetele sunt altfel decat noi deoarece prin aere de vedete atata tot:)

    12
    3

  • didi pe 21 Sep 2011, 13:00
    gemene...

    si eu sunt zodia gemeni..deshi ..nu cred ca la toti e la fel..si mai ales d cei care ziceau cv d genuh curve sau..bla bla..sa va zic eu cv..am 21 d ani..si am fost virgina pana acu 4luni...de cand m.am mutat..'logodit' cu prietenul meu..si sper sa fie unicul si ptr totdeauna..asa cum mi.am dorit mereu... pot spune ca mi.a placut mereu s ma distrez ..dar pan la o anumita limita..tupeista..mai deloc..si mi.am vz mai mereu de lungul nasului..doar ca la suparare vai vai,,,cand ma ia cu melancolie...dezastru total...nu mai zic despre suferintza...sunt o plangacioasa....chiar exagerat uneori..dar cik mi s trage d la mamy meu..;)))de cand ma avea in burtica..oricum..capitolul sex...hmm..imi place..sa experimentez mereu lucruri noi..mai ales ca am un scorpion langa mine...il iubesc mult..si.nici.senzatiile tari nu lipsesc..deci el imi e d ajuns..unu j bun..destul ..:P ..am uitat s zic ...ca...poate mai am si defecte...la capitolul schimbare d stare..acum sunt vesela iar in momentul urmator ma intristez..dar ..nimeni nu poate fi perfect...deci ma bucur ca cine ma iubeste..ma place asha cum sunt...buna dar nebuna..:P

    10
    7

  • Cristian pe 15 Aug 2011, 15:09
    gemene nimfomane

    nimfomane! apropo de brangelina, nimfomana, saraca!

    10
    7

  • veronix pe 17 Iul 2011, 01:14
    infidelitate

    E ADEVARAT K NE GANDIM SI LA ALTI BARBATI, NU NEAPARAT PT A INSELA PERSOANA IUBITA, DAR O GEAMANA MEREU O S AIBA MEREU NEVOIE DE COMUNICARE, SI MEREU O SA AIBA IN LISTA KU NUMERE DE TELEFOANE UN BARBAT DE KARE , CEL DE LANGA EA, N-O SA AFLE, SAU , CEL PUTIN, O S STIE K E UN SIMPLU PRIETEN!!! ASA SUNTEM NOI GEMENELE, KIAR DAK AVEM P CINEVA, TOTUSI VREM S N ASIGURAM K IN AFARA EXISTA CINEVA KARE S GANDESTE LA NOI, ASTFEL KAUTAM KU ORICE FEL DE MIJLOACE S MENTINEM MAKAR O LEGATURA DE KOMUNIKARE KU PERSOANA RESPECTIVA, ASA, PT A NE DEMONSTRA NOUA K INKA NU AM FOST UITATE DIN MOMENTUL IN KARE AM INTRAT INTR-O RELATIE MAI "STABILA". IDEEA E K AVEM NEVOIE DE COMUNIKARE SI DE SUSTINERE, ALTFEL DEVENIM STRESATE SI STRESANTE IN ACELASI TIMP!!!!!

    14
    5

  • rOody11 pe 4 Iul 2011, 23:06
    "gemenele"

    e foarte adevarat totul!si eu sunt in zodia gemeni si ma regasesc in tot mai putin partea cu toleranta in infidelitate,nu as putea sa-l iert dar eu as fi in stare sa il insel si m-as astepta sa ma si ierte:D..am prieten si chiar m-am regasit la partea in care se spunea ca mereu sunt cu gandul la altul...:))

    18
    7

  • rodiana7 pe 29 Iun 2011, 01:17
    adevarat ... doar cu mici exceptii

    si eu sunt gemeni si ma caracterzeaza aproximativ totul despre ce se vb aici doar ca chestia cu infidelitatea nu mi se potriveste deloc . daca am pe cineva langa mine nici nu pot sa ma gandesc la alt barbat si nici idei nu-mi trec prin cap ca as putea vreodata sa-mi insel iubitul.

    11
    6

  • andra pe 8 Iun 2011, 14:13
    femeia in gemeni

    si eu sunt tot in aceasta zodie ...am suferit mult dupa kne nu trebuia dar acum asta e..tot are o limita...mi se potriveste cam ce e scris aiki....le sfatuiesc pe tote fetele sa aiba grija de viata lor>>:x

    8
    5

  • ev@ pe 30 Apr 2011, 17:28
    compatibilitate gemeni

    zodia gemeni este tare si in legatura ku acele kompatibilitati nu kred k ar trebui bagate in seama dar unele chiar se potrivesk ma inteleg de minune ku varsatorii sunt prietena buna ku gemenii iar kand vine vorba despre CAPRICORNI zodiacul zice k nu se potrivesk dar totusi se poathe un kapricorn ma konsidera cea mai buna prietena a lui mai ales k aceste zodii se completeaza reciprok=)))

    10
    4

  • veronix pe 9 Apr 2011, 03:12
    dezavantaj gemeni

    salut! sunt si eu gemeni! e ok k am zodia asta! e super k pot s inveselesk p toata lumea, k sunt mereu in kautare de nou,imi place s m jok ku mintea oamenilor etc... e tare!!! dar din superficialitea kare ne caractrizeaza, fiecare care s-a laudat k e gemeni si k e mandru nu si-a amintit la momentul respectiv de kat de depresive sunt momentele de rutina, si care nu sunt delok putine in viata noastra! nu a amintit nimeni kat de mult ne afecteaza cursul vietii deciziile impulsive luate din nesiguranta!!!!! inteligenta si agerimea care ne caracterizeaza mie, cel putin, imi da uneori dureri de kap!!!! agitatia permanenta specifika zodiei, imi creaza stari de anxietate, iar permanenta risipa de energie pt lukruri marunte, ma impiedika s fiu eficienta in situatii de o mai mare importanta!! e adevarat k ne plak experientele noi, dar kand trecem prin prea multe, ne scapa lukruri importante!!!! punem prea mare pret pe aparente!!!!! iar pe mine cel putin, ma deranjeaza aceste aspecte din caractrul meu!!!!! nu mai vorbesc de deficienta de atentie - nu e kiar un avantaj!!!

    21
    3

  • nusha pe 7 Apr 2011, 16:35
    pt@dragos

    Draga Dragos, in primul rand Bianca Dragusanu nu e nicidecum gemeni, iar in al doilea rand daca sunt 2-3 oameni din zodia asta asa nu inseamna ca asa sunt toti. Deci ia-ti fitele si muta-te la alta masa ca nici tu nu esti vreun Dumnezeu.

    17
    1

  • dragos pe 31 Mar 2011, 13:37
    wow! inteligenta gemenelor?!

    Inteligente, da, o lume intreaga moare de invidie de cat de inteligente sunt zavoranca si bianca dragusanu!!! inteligente de mahala!! toape!

    7
    9

  • IL_PADRINO pe 17 Mar 2011, 16:28
    gemeni

    am citit cam toate comentariile lasate aici si am constatat ce mandrii sunt gemenii astia de ei si au dreptate si eu sunt la fel de mandru ca sunt in zodia gemenilor chestia cu infidelitatea e gresita din punctul meu de vedere pentru ca noi nu suntem infideli suntem niste cuceritori si odata cucerita o persona e ca si cu marii razboinici ai lumi mergem sa cucerim altceva dar daca gasim bogati acolo ramanem intelegeti ce vreau sa zic deci daca persoana respectiva nu se lasa cucerita in totalitate si are mereu ceva nou de descoperit noi vom fi fideli atat timp cat partenerul va avea resurse sa ne tina langa el .in ceea ce priveste alitatile zodiei noastre sa fim mai rezervati si sa recunoastem ca avem si defecte cum ar fi : suntem foarte inteligenti ,interesanti , misteriosi ,mereu gara de orice sfida ,foartociali ne facem placuti foarte repede si iesim in evidenta etc.etc.toate aceste ne fac invidiati deacea multi nu ne suporta nu pt ca nu suntem buni ba din contra pt ca suntem foarte buni si ii punem in umbra pe ceilalti si ce sa va mai zic pt toti gemeni un sarut misterios

    12
    2

  • oana pe 14 Mar 2011, 13:39
    curve si panarame

    http://www.daan25.net/2010/04/anca/

    10
    20

  • sorin pe 14 Mar 2011, 13:21
    gemene curvistine!!!

    curveeee!!! bine le-ai zis adrian. bleah!!!

    8
    22

  • Alexandra pe 28 Ian 2011, 19:53
    geamana

    Eu sunt in zodia Gemeni si sotul meu la fel.Avem aceeasi varsta(e mai mare cu 6 zile ),aceeasi profesie si ffff multe in comun.Ne cunoastem de 15 ani si suntem casatoriti de 11 ani! Ne intelegem si ne completam unul pe celalalt as spune aproape perfect.Spun ,,aproape" ,pt ca nimeni nu e perfect!

    12
    1

  • alinavadan pe 27 Dec 2010, 23:46
    gemeni

    e foarte ok in ceea ce ma priveste pe mine,dar,in ceea ce il priveste pe taurul meu nu chiar in totalitate.e ok.si asa.:D

    4
    5

  • anca pe 24 Nov 2010, 14:36
    zodia gemeni

    ffffffffffff adevarat . oricat de mult am vrea noi gemenele sa fim defidele nu putem. tot timpul ne gandim si la un alt barbat. am vrea sa experimentam in permanenta. indiferent de cat timp suntem cu barbatul de langa noi avem in permanenta in gand un alt barbat. vrem sa vedem care ne poate satisface mai bine. suntem tot timpul doua persoane. depinde care dintre cele doua parti castiga cea calma si linistita sau cea zvapaiata

    9
    4

  • roxanikk pe 4 Nov 2010, 10:57
    zodia gemeni

    e cea mai tare zodie!! avem 2 personalitati : una buna si una rea ... nimeni nu s pliktiseste q noi ...asta a spus`o iubi meu s fff multi prieteni ..io chiar sunt mandra ca sunt gemeni .. si desi scrie undeva ca gemenii nu s potrivesc q racii ...la mn e invers ... iubi meu e rac si sutem impreuna d 1 an jumatate .... v`am :*:*:*:* pe totiii byeeeeeee

    11
    2

  • mihaele pe 27 Oct 2010, 23:09
    zodia gemeni

    e o zodie destul de buna ,tot ce scrie in zodia gemenilor ma caracterizeaza si uneori se potriveste,asa sunt gemenii un caracter puternic mai ales la femei care se pere au detronat sexul tare(barbatii)

    12
    3

  • nevative pe 5 Oct 2010, 16:12
    zodia gemeni

    Nativii zodiei gemeni sunt cei mai interesanti, plini de viata si puternici, intotdeauna pregatiti pentru noi provocari. Desi s-ar zice ca sunt cu "doua fete" nu e chiar asa. Gemenii sunt in continua cautare de noutati, de aceea se plictisesc foarte repede. Insa intr-o relatie in care se implica profund nu va gasi plictiseala, dar acest lucru depinde si de persoana pe care o are alaturi. Noi gemenii vom fii mereu persoane puternice si vom trece cu brio toate obstacolele vietii. Cei din zodia gemeni, va puteti simti norocosi :)

    11
    2

  • Adri pe 29 Sep 2010, 20:49
    zodia gemeni

    chiar ca suntem cei mai tari....mie mi se potriveste tot ce scrie mai sus...exact asa sunt gemenii;;)

    8
    2

  • myky pe 26 Sep 2010, 23:25
    zodia gemeni

    sunt in zodia gemeni si este exact cum scrie in horoscop.am o relatie de 6 ani si pana akum nu ne-am plictisit unul de altul pentru ca mereu exista cate ceva nou.

    8
    2
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod