De ce înşală bărbaţii şi cum să-ţi dai seama că iubitul tău este infidel

Nu doar o dată, cercetătorii au vrut să afle motivele pentru care bărbaţii înşală, fiind realizate, de-a lungul timpului, mai multe sondaje pe acest subiect. Gary Neuman, un consilier pe

Nu doar o dată, cercetătorii au vrut să afle motivele pentru care bărbaţii înşală, fiind realizate, de-a lungul timpului, mai multe sondaje pe acest subiect.

Gary Neuman, un consilier pe probleme de mariaj din Marea Britanie, a întrebat mai mulţi bărbaţi infideli de ce îşi înşală partenerele. Potrivit britanicului, 48% dintre bărbaţi învinuiesc o stare de insatisfacţie emoţională ca prim motiv al infidelităţii lor. Acest procent aruncă efectiv în aer acel mit potrivit căruia bărbaţii înşală pentru sex. Doar 8% dintre masculii intervievaţi de Gary Neuman au spus că au înşelat din cauza insatisafacţiei sexuale.

În urma studiului, cercetătorii au descoperit că aproximativ 40% dintre bărbaţi înşală cu o colegă de serviciu, dar şi că peste 65% dintre masculii infideli se simt vinovaţi pentru că înşală. Mai mutl de atât, 77% dintre bărbaţii chestionaţi au afirmat că anturajul este de vină pentru faptul că au ajuns să-şi înşele partenerele. Ei au spus că au prieteni care încurajează adulterul, iar acest lucru i-a făcut şi pe ei să înşele.

Un alt studiu relizat la nivel mondial a scos la iveală şi câteva semne care îţi pot arăta că iubitul tău te înşală. Potrivit cercetătorilor, dacă partenerul tău îşi petrece tot mai puţin timp cu tine, iar viaţa sexuală devine aproape inexistentă, este posibil ca acesta să fie infidel.

Un alt semn că te înşală este acela că a devenit mult mai atent la aspectul său fizic, şi-a schimbat hainele din garderobă şi este mult mai îngrijit. Mai mult de atât, dacă nu mai este deloc atent la aspectul tău fizic, este clar că şi-a găsit pe altcineva.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod