Dragostea primăvara. Odată cu creşterea temperaturii creşte şi pofta de sex

Potrivit medicilor din întreaga lume, primăvara creşte pofta de sex, oamenii vorbesc mai mult şi sunt mai euforici. Experţii afirmă că acest lucru se întâmplă datorită schimbărilor

Potrivit medicilor din întreaga lume, primăvara creşte pofta de sex, oamenii vorbesc mai mult şi sunt mai euforici. Experţii afirmă că acest lucru se întâmplă datorită schimbărilor hormonale care au loc în organism.

Unii medici români sunt de părere că lumina creşte libidoul şi modifică secreţia de melatonină, unul dintre hormonii care determină împerecherea. Mai mult, se pare că acest hormon ajută şi la regenerarea organismului şi funcţionează ca un antidepresiv.

Portrivit unui studiu online, odată cu încălzirea, majoritatea oamenilor devin mai activi din punct de vedere sexual, lucru bun pentru întregul organism, dar devin şi mai dispuşi să înşele, motiv de îngrijorare pentru cuplurile care nu sunt suficient consolidate.

Conform studiului, 67% dintre respondenţi au declarat că devin mai interesaţi de latura sexuală atunci când temperaturile încep să crească.

Chiar mai mult de atât, 74% dintre participanţii la chestionar au declarat că se simt mult mai bine în pielea lor, se simt mai sexy şi sunt mai dispuşi să flirtreze imediat ce primăvara îşi face simţită prezenţa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod