Sexul oral este sex sau nu? Răspunsurile oamenilor în urma unui studiu!

Sexologii de la Universitatea din Utah au realizat recent un studiu despre rapoartele sexuale, pe care l-au publicat în „The Journal of Sex Research“. Cercetătorii au vrut să afle care este

Sexologii de la Universitatea din Utah au realizat recent un studiu despre rapoartele sexuale, pe care l-au publicat în „The Journal of Sex Research“.

Cercetătorii au vrut să afle care este percepţia oamenilor asupra partidelor de sex normal, oral şi anal, persoanele chestionate fiind rugate să încadreze 21 de tipuri de acte sexuale la una din categoriile „cu siguranţă este sex“, „probabil este sex“, „mai degrabă nu este sex“ şi „cu siguranţă nu este sex“.

Penetrarea vaginală a fost catalogată, de 98,7% dintre cei chestionaţi, ca fiind cu siguranţă sex, în timp ce 70% dintre persoane au afirmat că şi penetrarea anală este cu siguranţă sex. Când a venit vorba despre sexul oral, răspunsurile i-au uimit pe cercetători: doar 24,6% dintre respondenţi au afirmat că sexul oral este cu siguranţă sex. Şi când a venit vorba despre poziţia 69%, sexologii au rost uimiţi: doar 33,2% au afirmat că această poziţie este cu siguranţă sex.

Se pare că persoanele participante la sondaj au catalogat actul sexual ca fiind sex în funcţie de orgasm. Unii respondenţi au afirmat că, pentru ei, o partidă de amor este cu siguranţă sex dacă ambii parteneri ajung la orgasm.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod