Citeşti literatură erotică? Dana Săvuică a învăţat să facă sex din cărţile Sandrei Brown

Dacă în copilărie te fascinau basmele cu prinţi şi prinţese şi finaluri fericite, şi acum poţi citi poveşti cu feţi-frumoşi la fel de frumoase, dar puţin mai obraznice. Literatura

Dacă în copilărie te fascinau basmele cu prinţi şi prinţese şi finaluri fericite, şi acum poţi citi poveşti cu feţi-frumoşi la fel de frumoase, dar puţin mai obraznice. Literatura erotică oferă numeroase subiecte şi teme fiebinţi care îţi pot face nopţile mai plăcute.

Romanul "Cele 50 de vicii ale domnului Gray" este în acest moment bestseller mondial, un roman incitant, scris de o britanică, mamă a doi copii, trecută de 40 de ani. Într-un singur an, romanul erotic a înregistrat vânzari record şi a devenit bestseller. Nu este însă singurul de acest gen care a cunoscut succesul. Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute scriitoare de romane erotice. Printre admiratoarele romanelor semnate de Sandra Brown se numără şi Dana Săvuică, care spune că acestea au iniţiat-o în tainele sexului. "Am devorat foarte multe cărţi scrise de Sandra Brown. Cu ajutorul lor am învăţat ce este dragostea, dar mai ales ce înseamna sexul", a declarat vedeta în cadrul unui eveniment literar.

Vedeta, cunoscută ca fiind o persoană fără inhibiţii susţine că are o relaţie deschisă cu fiica ei, Julie, în care sexul nu este un subiect tabu. "Sexul e sursa noastră de viaţă. Suntem destul de liberi în gândire când este vorba despre micile distracţii în pat. Comunicăm foarte mult şi lăsăm ruşinea la o parte. Sexul e foarte important într-o relaţie. Aşa evoluează planeta. Sexul e creaţia omului pentru om. De ce să ne ferim de asta, de ce să ne acoperim trupurile cu foarte multe haine şi minţile cu tot felul de prejudecăţi?!", declara vedeta care este căsătorită de 20 de ani cu Răzvan Stanciu într-un interviu pentru cotidianul Ring.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod