Sexul în trei te tentează? Valentina Pelinel, prea posesivă pentru a-şi împărţi partenerul

Menage a trois este o fantezie foarte răspândită, în special în rândul bărbaţilor, studiile arătând că unul din doi visează să facă dragoste cu două femei. Reprezentantele sexului

Menage a trois este o fantezie foarte răspândită, în special în rândul bărbaţilor, studiile arătând că unul din doi visează să facă dragoste cu două femei. Reprezentantele sexului frumos sunt mai reticiente şi cu greu ar accepta o a treia persoană în patul lor.

Sexologii însă avertizează cuplurile că sexul în trei poate dăuna relaţiei. Indiferent de tipul de trio dorit (două femei şi un bărbat sau doi bărbaţi şi o femeie), gelozia poate crea mari probleme dacă între cei doi parteneri nu există încredere totală. În cazul în care unul dintre voi este mai posesiv, riscul ca plăcerea să se transforme într-o experienţă traumatizantă este mare.

Dintre femeile care nu ar experimenta sexul în trei face parte şi frumoasa Valentina Pelinel. "Menage a trois? Sunt prea posesivă pentru aşa ceva. Nu îmi imaginez să îmi împart partenerul cu altcineva, pentru că e al meu şi numai al meu. Cât despre doi bărbaţi în acelaşi timp - niciodată! E aşa frumos să faci dragoste, şi asta se face cu un bărbat nu cu doi deodată; cu doi deja faci sex. Nu am fantezii sexuale. Dacă îmi doresc ceva, ştiu că am alături omul care îmi oferă totul, mai devreme sau mai târziu", declara în urmă cu câţiva ani modelul pentru site-ul farabarbati.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod