Cine vrea mai mult sex? Tu sau el?

"Barbatii vor mai mult sex decat femeile? Da, dar femeile nu au nimic de obiectat in privinta asta. Este un castig de ambele parti", asa imi spunea o prietena, Ramona. Dar aceasta dorinta "inflacarata" a barbatului de a face sex...
"Ce sa fac cu sotul meu care vrea sex in fiecare zi? Oare e iubire sau altceva? Eu nu mai inteleg nimic, sexul nu-mi mai face placere in niciun fel, suntem de 12 ani impreuna. La inceput mi-a placut dar acum e prea des, totusi. Puteti sa ma sfatuiti cu ceva in privinta asta?", se plange Julia, o cititoare Eva.ro a articolului "Ce inseamna o viata sexuala implinita?"

"Barbatii vor mai mult sex decat femeile? Da, dar femeile nu au nimic de obiectat in privinta asta. Este un castig de ambele parti", asa imi spunea o prietena, Ramona. Dar aceasta dorinta "inflacarata" a barbatului de a face sex a devenit un chin pentru unele dintre consoarte... Insa nici de partea celalalta nu stam tocmai bine...

"Nu in seara asta, iubitule! Am o durere de cap insuportabila!"... nu este o reclama la un medicament, ci o "scuza" pe care multi barbati spun ca au auzit-o de la iubitele lor.  

"Eu fac parte din categoria femeilor care isi doresc foarte mult sex. Imi doresc de 200 de ori mai mult sex decat iubitul meu si nu imi este rusine sa recunosc asta. El pare sa fie satisfacut daca facem sex o data pe saptamana, in timp ce eu as fi cu adevarat satisfacuta daca as face-o o data sau de mai multe ori pe zi.

Atunci cand aduc vorba despre asta, iubitul meu reactioneaza ca si cum as fi o obsedata sexual. Uneori ma intreb daca mai exista barbati care si-ar dori ca iubitele lor sa aiba un apetit sexual ca al meu...", imi marturiseste, vizibil afectata, Crina.

De cele mai multe ori, comunicarea dintre parteneri nu este una tocmai buna. Unele femei nu stiu cum sa explice partenerului ca ceea ce face in pat nu este bine, iar unii barbati se plictisesc mult mai repede atunci cand ar trebui sa isi asculte iubita. Adopta atitudinea de imbufnati si evita sexul. Ce sa mai vorbim de o discutie...

Au existat perioade in care femeile erau incurajate sa "indure" sexul, iar barbatii erau indemnati sa se "abtina", dar intre timp lucrurile s-au mai schimbat, nu-i asa?
 

Comentariile 51-58 din 58

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria pe 22 Mar 2009, 14:36
    ??

    m-am gandit si eu de multe ori sa ma despart de el .. dar sunt genul de persoana care nu pot lasa problemele nerezolvate .pana la urma misterul trebuie elucidat !

    1
    0

  • Eliza pe 22 Mar 2009, 12:07
    Parerea mea

    Eu cred ca va trebuie alt sau alta partenera.Nu poti traii cu un om pe care nu-l intereseaza daca tu esti implinit din toate punctele de vedere.Asta sar numii egoism si sigur isi cauta in alta parte placerea de a traii.Eu sunt sigura de asta

    0
    1

  • catalin pe 21 Mar 2009, 19:50
    si fetele astea

    V-am citit comentariile,si va inteleg si compatimesc pentru cele scrise.Nu incerc sa va dau sfaturi dar va pot spune un lucru clar,sunte-ti mult mai putine voi cele care nu prea aveti parte de sex comparativ cu cele care se plang ca nu mai fac fata ,sotilor, ingeneral.Eu va pot spune sa incerca-ti o varianta ,poate da roade cine stie ,cred ca eu mi-as schimba comportamentul sexual(ca barbat vb).Se poate ca si o parte dintre barbati sa gandeasca asemanator femeilor, in aceste cazuri.Adica el este foarte sigur de iubita lui,ea nu poate iubi pe altul,si mai ales daca EL are pofta de sex ... o face fara sa fie cazul uni refuz.Adica el o are pe EA cand vrea fara probleme .Incerca-ti sa nu mai arata-ti tot timpul acea dorinta fata de EL ,tine-ti secret dorinta aia nebuna ,si sigur daca v-a simnti ca nu mai este asta problema cea mai arzatoare s-ar putea schimba situatia,chiar rolurile in aceste cauze .Scuze barbatilor SUCCES fetelor. si mie..asta incerc si eu de 2 zile cu sotia mea draga.

    0
    1

  • Maria pe 21 Mar 2009, 19:27
    PS

    Si apropoooooo.. Sa nu credeti ca am avut orgasm vreodata de cand suntem impreuna . Si chiar ne-am certat urat pe tema asta ... Mi-a raspuns ca stie el cand am orgasm si cand nu am .. I-am si spun ``vad ce stii``.. deeeci nici macar nu are incredere in mine .. face totul in asa fel incat eu sa pic vinovata si obsedata sexula! Foarte frumos nu ??de fiecare data cand ii spuneam s-o mai facem o data imi zicea ca nu mai poate ! sunt convinsa ca el are o problema si nu cred ca o accepta !

    1
    1

  • Maria pe 21 Mar 2009, 19:19
    Este normal ??

    Fetelor am citit comentariile voastre si realizez ca nu sunt singura care are aceeasi problema.Am un prieten de 25 de ani(eu 20) si avem o relatie de 2 ani , insa de 6 luni este plecat afara . Relatia noastra a inceput bine . Era romantic si chiar preocupat ca sa ma satisfaca. Cu alte cuvinte avea apetit sexual lucru ce s-a sfarsit peste 2 luni . Faceam sex chiar si o data la 3 luni .Cand se intampla o data pe luna era un caz fericit. Am inceput sa ma ingrijorez sa devin din ce in ce mai agitata si chiar sa ma cert cu el .Imi spunea ca ma iubeste insa in pat nu mi`o mai demonstra ! In fiecare seara ne culcam imbratisandu`ne doar.Am incercat sa discut cu el insa niciodata nu m`a ascultat . Mi`a zis ca nu stiu sa-l atrag si l`am intrebat de ce mai ramane alaturi de mine ! Relatia noastra a continuat in acest fel: fara sex si foarte multa cearta ! Apropo de starea mea de spirit : pai cum sa fie .. defapt nu era una tocmai buna .. devenisem obsedata de aceasta problema , imi puneam mii si mii de intrebari si era logic ca supararea mea sa se rasfranga asupra lui pt ca il consideram vinovat . De inselat stiu ca nu m-a inselat pt ca eram impreuna 24 din 24! Peste 2 saptamani am sa merg la el iar scopul meu este sa vad daca problema noastra s-a sfarsit sau nimic nu s-a schimbat . Fac acest lucru pt a stii daca mai raman alaturi de el pt ca in primul rand sunt FEMEIE si vreau pe cineva care sa ma faca sa ma simt FEMEIE ! dati-mi va rog un sfat !!!

    0
    1

  • Elena pe 21 Mar 2009, 16:17
    @Fetelor....

    ....suntem la "momentul adevarului": spuneti-mi, cum decurge viata voastra SPIRITUAL vorbind si, mai ales, cum decurg serile, la culcare, in cuplul vostru? E foarte important sa stiu, daca vreti sa va pot ajuta! Si sunt sigura ca o pot face! Numai sa fiti sincere si sa acceptati o parere; un sfat! Ca intre feminine, intrucat de aceea suntem AICI! Sa ne impartasim dorinte, idei, experiente, impliniri / neimpliniri s.a.

    0
    0

  • Iulia pe 21 Mar 2009, 13:54
    Pentru Andra

    Exact aceeasi problema o am si eu...chiar sunt disperata deja. Eu am 20 el 30. Dar totusi! E barbat. Noi nu o facem decat de 2 ori pe luna, simt ca innebunesc....Si am vb cu fostele lui, nici una nu s-a plans, el chiar ma iubeste, stiu asta, doar ca intr-un fel non-sexual ca sa zic asa. Va rog, la fel ca si Andra, help!

    0
    1

  • Andra pe 21 Mar 2009, 13:28
    intrebare

    am observat si eu la iubitul meu aceeasi problema-nu il atrage partea sexuala a relatiei...dar si cand o face o face cum trebuie...dar rpea rar!! si culmea e ca am un apetit enorm.,..oare sa fie diferenta de varsta? eu am 21 el 29,sau fpatul ca e prea ocupat cu problemele si serivciul? dar asta nu ar trebui sa il influenteze,pentru ca ne afecteaza relatia...cel putin pe mine,pentru ca pe el nu prea vad sa il afecteze e normal sa am asa un apetit? e normal sa nu se simta atras de acest subiect> nu am incercat sa discut cu el pentru ca imi e jena...si nu vreau sa creada ca sunt obsedata sau mai stiu eu ce... va rog mult ajutati-ma cu un sfat,o parere..orice!!!!

    0
    1
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod