Casa de vis din care a plecat Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu arunca in urma cu doua saptamani bomba: fostul sot, Elan Schwartzenberg, a dat-o afara din casa. Elan spune insa ca vedeta a plecat din proprie initiativa. Oricum ar sta lucrurile...

Mihaela Radulescu arunca in urma cu doua saptamani bomba: fostul sot, Elan Schwartzenberg, a dat-o afara din casa. Elan spune insa ca vedeta a plecat din proprie initiativa. Oricum ar sta lucrurile, un lucru este cert: casa este de vis.

Proprietatea de la Izvorani se intinde pe 5.000 de mp, iar ochiul presei nu a avut acces acolo de prea mult ori. "Story" a fost prima revista care a patruns in dormitorul divei, in vara lui 2003.

Pana nu de mult, casa de la Izvorani era locul in care Mihaela Radulescu abia astepta sa ajunga, pentru a se relaxa, pentru a se juca impreuna cu fiul ei si pentru a se rupe de agitatia din Capitala. Ii placea sa spuna ca se duce la ea, la tara. Chiar daca locuia, practic, intr-un sat, pentru ea nu conta. Era tot timpul nerabdatoare sa ajunga acasa, pentru ca, nu-i asa, unde e mai bine decat la tine acasa?

In 2003, atunci cand "Story" a reusit sa patrunda in dormitorul divei, Mihaela inca nu se dezmeticise. Proprietatea de la Izvorani era mult peste tot ceea ce experimentase. Era fascinata, iar declaratia ei de atunci spune totul: "In primele doua saptamani aici, m-am simtit ca in vacanta si aveam sentimentul ca va trebui sa plec".

O priveliste superba spre lac, un teren de tenis, o piscina enorma, combinatii explozive de culori alese pentru decorarea peretilor, camere de oaspeti extrem de primitoare, o scara interioara interminabila, multe opere de arta, garaje cu masinile de lux... erau doar cateva "detalii", care, pentru un om de rand, pareau un vis. Ne amintim perfect ca Elan, logodnicul ei pe atunci, nu era acasa. Se vedeau, in schimb, foarte multe fotografii in care era imortalizat.

In urma cu ceva timp, presa nota faptul ca domeniul de la Izvorani, care ii apartine acum lui Elan Schwartzenberg, a fost, de fapt, proprietatea fotbalistului Florin Raducioiu. Casa ar fi fost cumparata la rosu, iar Mihaela si Elan au decorat-o si au facut amenajarile pe terenul imens, de la A la Z, dupa gustul lor. De asemenea, se spunea ca ii aveau vecini, in imprejurimi, pe Vlad Paunescu, patronul Castel Film, pe Irinel Columbeanu, Ion Tiriac, Ionut Lupescu. Nu foarte departe de resedinta lor, pe partea cealalta a lacului, erau consemnate proprietatile lui Dinu Patriciu si Viorel Catarama.

In imagine, vedeti unul dintre dormitoarele preferate ale Mihaelei, cel care are o cada cocheta in mijloc.

 

Mai multe despre acest subiect:

Mihaela Radulescu cercetata pentru furt calificat

Elan Schwartzenberg cere copilul in instanta

Mihaela Radulescu: "Am renuntat la 30 de milioane de euro"

A doua scrisoare publica a Mihaelei Radulescu

Comunitatea EVA o sprijina pe Mihaela Radulescu

Cine este Elan Schwartzenberg

Mihaela Radulescu, mama lui Ayan: "Vreau pacea copilului meu" 

 

 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vasile pe 2 Dec 2009, 10:43
    Mihaela Radulescu

    Are doua religii , ortodoxa si mozaica si atunci cine o primeste sa debiteze toate prostiile si de ce nu spune NIMIC despre erudarea FISCULUI ?

    0
    6

  • Radulescu B pe 28 Nov 2009, 04:03
    Mihaela Tiganu

    ......DA NU STI CE ESTE IN CASA OMULUI........DAR POTI SA SPUI DESPRE EL CE FEL DE OM ESTE ,DUPA COMPORTAMENT...si Mihaela Tiganu este la al PATRU-lea BARBAT "OFICIAL" PANA ACUM.....DECI ESTE O CU,,,VA !!!...ZBOARA ca ALBINA ,DIN "FLOARE IN FLOARE" !!! :):):)

    0
    6

  • floriflori pe 26 Nov 2009, 20:22
    si predicat

    nimeni nu stie despre ce e vorba la asemenea nivel.si apoi cum sa stii tu ce in casa omului comentarii de prisos

    6
    0

  • zoro pe 26 Mar 2009, 14:00
    verze.ro

    bai dar comentati de parca se termina lumea cu Mihaela Radulescu :))

    1
    1

  • arhanghelul pe 24 Mar 2009, 12:02
    gabriel

    Deci, in primul rand ca ea si-a schimbat religia si nu are nimic de-a face cu arhanghelii ... in al doilea rand, nici nu cred ca o intereseaza faza cu religia, protectia divina si de-astea ... ea e dupa bani, asa cum si-a dat toata lumea seama! Copilul statea la Izvorani, in timp ce ea seca cardul lui Elan ... atat!

    0
    5

  • emma pe 23 Mar 2009, 17:21
    mihaela radulescu=o mare parasuta

    aceasta femeie si- a fcut-o cu mana ei... ce sa-i faci unei panarame? nu mai are leac... ia mai lasati-o in pace ca sunt probleme grave in tara asta si noi vb de o femeie usoara... tara arde si baba se piaptana... cam asa se intampla!

    0
    5

  • sorana pe 23 Mar 2009, 13:11
    mihaela radulescu

    e greu sa acuzi pe cineva, intr-un cuplu nu poate sti nimeni ce se intimpla, de aceea trebuie sa fii foarte rezervat de a te da cu parerea, doar ei doi pot incheia pacea pentru copilul lor

    5
    0

  • pantera_dacs pe 23 Mar 2009, 10:11
    mihaela radulescu

    Pacat ca si-a distrus viata de cuplu cu Elan, inclusiv viata de vamilie,cu atata nonsalanta...Acum ca si-a vacut casa prav trebuie s-o simpatizam?Dar nu e copil de mult....E oricum un model de ne-urmat"don't do it yourselv', si acum incepe viata de dupa caderea din Paradis pentru aceasta vedeta pe care am respectat-o enorm candva.

    0
    6

  • laura pe 23 Mar 2009, 09:22
    mihaela radulescu

    stimata doamna lory,ce treaba are Sf.Arhanghel Mihail cu minciunile si circul facute de aceasta persoana pe care pana nu de mult o stimam si apreciam? da ce anume cosmar traieste ,draga,Mihaela,s-a despartit in termeni normali de sot , a ales sa aiba un iubit,bravo ei,si a zis ca nu se schimba nimik pt copil.cine a inceput sa arunce cu noroi in fostul sot/pai daca l-ai parasit lasa-l in pace.daca voi femeile treceti prin situatii intr-adevar oribile cu sotii sau fostii si cu copiii va doresc numai rezolvarea problemelor,dar problemele voastre nu au nimik in comun cu ale Mihaelei.va minte si va face sa o simpatizatzi,cand situatie ei nu are nimik de a face cu a voastra.

    0
    6

  • lory pe 21 Mar 2009, 16:28
    mihaela radulescu

    MIHAELA SAU MIHAIL un nume de arhangel foarte puternic ,si sunt sigura ca vei reusi sa obtii pacea copilului si a ta!sa speram ca lectia ta de viata cu acest om este o lectie de viata si pentru restul milioanelor de femei care traesc cosamarul identic dar care sunt MUTE;;;cam asta e adevarul iar domni din justitie si cei din protectia minorilor ar trebui sa deschida ochii odata pentru intodeauna ca de asta sunt platiti sa protejeze pe cei care au nevoie nu sa linguseasca pe cei cu bani ..........Dumnezeu sa fie cu tine si arhanghelu Mihail al carui nume il porti sa fie cu tine si baietelul tau in ori ce clipa! lory din Germania

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod