Cele mai silentioase pozitii sexuale

Shhht! Facem sex "pe silent"
"Mai multa actiune si mai putine vorbe" - asa se descrie, de cele mai multe ori, o partida buna de sex. Iata cateva pozitii sexuale "pe silent", foarte apreciate, care va vor innebuni de placere.  


Pozitia "Cuplului tacut"


Tehnica necesita minimum de efort - nu trebuie decat sa stati unul lipit de celalalt, fata in fata. Tu ridici usor genunchiul, iar iubitul te cuprinde cu o mana de sold, te apropie de el si face miscari de du-te-vino. Tu uitati sa va mangaiati si sa va soptiti cuvinte pline de pasiune...




Pozitia "Calaretei silentioase"


El se intinde pe spate, cu un genunchi ridicat, iar tu il "incaleci", sprijinindu-te in genunchi si maini. Iubitul tau are mainile libere sa iti dezmierde trupul, iar buzele voastre pot rosti vorbe care va pot face "activitatea" si mai placuta!




Pozitia "Jocheului linistit"


Aceasta tehnica este o variatie a pozitiei Cowboy-ului. Nu este o pozitie naturala, deoarece tu ar trebui sa stai cu picioarele stranse, iar partenerul tau sa stea deasupra: stai intinsa pe spate, in timp ce partenerul tau se aseaza deasupra si se intinde in fata, sprijinindu-se in maini.

Desi penetrarea poate fi usor dificila la inceput, "stramtoarea deschiderii" poate compensa penetrarea superificala. Ce iti sopteste iubitul la ureche?




Pozitia "Iubirii discrete"


Este o tehnica "inversata", fiecare sta cu picioarele la capul celuilalt, iar corpurile lipite fac miscari de du-te-vino. Aceasta pozitie este perfecta si pentru penetrare anala.




Pozitia "Iubitei tacute"


Iata o pozitie dupa care sunt innebuniti toti barbatii... Tu stai intinsa pe spate, cu o perna sub cap, in timp ce partenerul ingenuncheaza in fata ta. Nu uita sa iti folosesti si mainile pentru a mangaia si a explora corpul iubitului tau.

Cu grija, partenerul tau poate face miscari de du-te-vino si iti poate mangaia sanii si fata.




Credit foto: Sexinfo101.com

Un articol de Bianca Luca
 

Comentariile 51-61 din 61

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alecsanddra pe 10 Dec 2009, 06:18
    pentru gabi

    anuntul tau imi suna cam ciudat...adik tu ceri ajutorul oricui ar fi care posteaza aici ca sa nu mai fii virgina? my advice..get a boyfriend..totusi

    3
    0

  • Ecologistu2009 pe 3 Dec 2009, 18:48
    Mijto

    :X:X:X mijto Abeea astept sa vina yuby acasa :>

    5
    0

  • sabin pe 2 Dec 2009, 22:00
    super tare

    hei fata virgina gabi nu vrei sa vb ??? id ecstasy_joint

    2
    1

  • loredana pe 1 Dec 2009, 22:49
    daca faci sex mai conteaza

    Cand eaci sex dragoste sau iubesti cu foc nu mai conteaza daca o faci in liniste sau nu.Totul e sa nu auda copilu si sa vina peste tine .Poti sa faci si galagie atunci cand o faci poate trezesti pasiuni si prin vecini si nu cred ca se supara.

    2
    1

  • cris pe 28 Nov 2009, 12:36
    "dinella"

    intre sex anal si pe la spate e o diferenta...MARE chiar! dar fiecare vede ce vrea, nu?:)))

    2
    1

  • gabi pe 27 Nov 2009, 10:14
    sunt virgina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    sunt virgina shi vreau cu cea mai mare placere sa scap de acest lucru.........dar nu am gasit ink persoana portivita......help/////.......

    4
    0

  • oli4ka pe 27 Nov 2009, 10:07
    pt dinella....

    aici nu au loc simulari de bordel......itzi rata doar ceva...tu vrei fa....vrei nu fa.....dak shtii este asha o vorba.......Femeia trebuie sa fie doamna pe strada,gospodina in casa shi curva in pat.......asha ca dinella cred ca nu cunoshti cu adevarat placerile vietzii.....uscces in descoperirea lor!!!!!

    2
    2

  • ANI pe 22 Nov 2009, 12:35
    SUPER

    DECE FEMIA TINE ASA MULT.

    2
    1

  • dinella pe 16 Nov 2009, 08:40
    Cele mai silentioase pozitii sexuale

    Bianca esti mortala ! Din 5 imagini 2 sunt sex anal, una e sex opral, iar celelalte doua ramase or fi ele silentioase dar sunt extrem de incomode. Hai sa facem sex altfel doar, doar om face si noi ceva. Dar dragoste stii tu oare cum se face ? Dragostea aia care te pune intr-o pozitie, spontan, care ti-aduce orgasm si care se poate face si in liniste , fara oracaieli mincinoase, sau simulari de bordel

    2
    1

  • Ciprian1 pe 13 Nov 2009, 23:00
    super

    totul e sa dureze 3-4 ore,de 3-4 ori pe zi.Oricum va salut din Florida

    1
    1

  • 619florin pe 13 Nov 2009, 21:57
    fuck face

    aia am facuto si nu ii silentioasa

    1
    1
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod