Ce înseamnă o femeie bună la pat. Mărturisirile a opt bărbați

Ce înseamnă o femeie bună la pat. Mărturisirile a opt bărbați

Vrei să știi ce îi face pe bărbați să considere că o femeie este bună la pat? Răspunsurile ar putea să te surprindă. Iată ce au spus opt bărbați despre calitățile care fac o femeie să fie o parteneră excelentă de sex:

Femeia bună la pat: Entuziasmul

„Entuziasmul este cheia. O femeie care este aventuroasă și dispusă să-și exploreze sexualitatea. Care poate vorbi deschis despre dorințele și fanteziile sale, astfel încât să se creeze o atmosferă ce le permite ambilor parteneri să-și împărtășească și să încerce cele mai arzătoare curiozități pe care le au în materie de sex. Dar elementul cheie este entuziasmul.”

Chimia

„Este vorba în special de chimia pe care o are cu mine. Cele mai bune partide de sex le-am avut cu femeile care și-au dorit cel mai mult să facă sex cu mine, care și-au exprimat și manifestat această dorință.”

Dorința

„Bărbații, la fel ca femeile, își doresc să fie doriți. Când o femeie îmi șoptește în ureche, îmi spune cât de mult mă vrea, cât de sexy mă consideră și îmi arată toate astea, atunci va fi în mod clar o partidă de sex excelentă.
În același timp, mă face să mă implic și mai mult.”

Îmbrățișările de după

„Când exprimă clar faptul că este foarte atrasă de mine și că îi place corpul meu, fie că o spune sau o arată prin gesturi (precum faptul că mă cuprinde cu brațele sau că își strânge picioarele în jurul taliei mele). Este minunat și dacă îi place să ne ținem în brațe după.”

Comunicarea

„Îmi place când o femeie îmi spune ce vrea sau îmi arată prin gesturile și mișcările sale. Suntem cu toții diferiți, iar ca să ne simțim excelent trebuie să știm ce ne place, nu să ghicim.”

Compatibilitatea sexuală

„Compatibilitatea sexuală este foarte importantă. Am câteva ciudățenii ale mele și îmi place să găsesc o femeie care este dispusă să exploreze, chiar dacă nu facem ceea ce propun.
Este vorba despre a mă simți confortabil fiind eu însumi în dormitor, fără teama că voi fi judecat. De asemenea, cel mai sexy lucru pe care o femeie îl poate purta în pat este încrederea în sine.”

Ce înseamnă o femeie bună la pat: Creativitatea

„Soția mea preia cele mai mici indicii despre lucrurile mele favorite și devine foarte bună la ele. Este uimitoare și creativă, dar și minunat de atentă la ceea ce îmi place.”

Relaxarea

„Atunci când o femeie este relaxată și se simte complet confortabil cu explorarea tuturor aspectelor sexualității sale, este o experiență uimitoare. Capacitatea de a comunica eficient este la fel de importantă.”
Din dezvăluirile bărbaților citați de cosmopolitan.co.uk se remarcă unele elemente comune.
Dincolo de anumite poziții sau tehnici sexuale, preferințe personale, plăceri ascunse sau chiar ciudățenii, se pare că pentru cei mai mulți bărbați o femeie bună la pat este dispusă să-și exploreze sexualitate, are încredere în sine și nu se teme să spună sau să arate ce își dorește.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod