Câţi înseamnă prea mulţi? Lindsay Lohan, sex cu 36 de bărbaţi celebri

Iubito, cu câţi bărbaţi te-ai culcat înaintea mea? Câte dintre noi nu au rămas blocate sau ruşinate la această întrebare? Ce faci în cazul în care iubitul tău devine prea curios?

Iubito, cu câţi bărbaţi te-ai culcat înaintea mea? Câte dintre noi nu au rămas blocate sau ruşinate la această întrebare?

Ce faci în cazul în care iubitul tău devine prea curios? Răspunzi sincer, riscând să fii judecată, minţi frumos de dragul relaţiei sau refuzi să dai un răspuns şi îi dai de înţeles că trecutul tău nu-l priveşte? Care este reacţia potrivită într-o asemenea situaţie? Eu cred că majoritatea bărbaţilor care au curiozitatea asta nu aşteaptă un răspuns sincer.

Întrebarea însăşi anulează sinceritatea din eventualul răspuns. Majoritatea femeilor sunt ruşinate de numărul partenerilor sexuali, considerându-i fie prea mulţi, fie prea puţini şi nu sunt multe acelea care recunosc în afara cercului de prietene care este numărul adevărat.

What's your number? 1, 2, 10 sau poate 20? Femeile secolului XXI au de trei ori mai mulţi parteneri sexuali, comparativ cu generaţia mamelor lor, potrivit unui studiu. Câţi parteneri sexuali ai depinde numai de tine, este opţiunea ta.

Nu uita, însă, să te protejezi de: sarcină nedorită şi boli cu transmitere sexuala.

Simpatica Lindsay Lohan a reuşit să strângă, până la vârsta de 28 de ani, nu mai puţin de 36 de bărbaţi celebri. Vedeta a alcătuit lista masculilor celebri care i-au trecut prin pat (trecându-i cu vederea pe cei mai puţin cunoscuţi) în timpul unei seri în care a exagerat cu alcoolul. Printre iubiţii divei figurează: Colin Farrell, Evan Peters, Wilmer Valderrama, Joaquin Phoenix, Zac Efron, Jamie Dornan (50 Shades of Grey), Justin Timberlake, James Franco, Heath Ledger, Max George, de la trupa The Wanted.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod