Coafura spune totul despre cum faci sex. Femeile cu părul lung nu au inhibiţii în pat!

Jennifer Lopez este una dintre divele de la Hollywood mândre de podoaba capilară. Despre femeile cu părul lung, care îl poartă liber pe spate, se spune că nu au inhibiţii în pat. Sunt

Jennifer Lopez este una dintre divele de la Hollywood mândre de podoaba capilară. Despre femeile cu părul lung, care îl poartă liber pe spate, se spune că nu au inhibiţii în pat. Sunt libertine şi se nu se tem să experimenteze, potrivit unui nou studiu.

O cercetare germană publicată de ziarul "Bild" şi preluată de Click.ro spune că felul în care Evele îşi poartă părul trădează preferinţele lor sexuale. Cele care obişnuiesc să-l prindă în coadă de cal sunt dornice să experimenteze lucruri noi în pat, cele cu coc sunt pasionale, cele cu părul scurt sunt inventive, cele cu plete în vânt sunt libertine, iar cele cu părul de lungime medie sunt incandescente în pat.

Femeile cu părul scurt sunt inventive şi ştiu să ofere plăcere şi să transforme experienţele sexuale în unele de neuitat.

Deşi poate par reci şi ordonate, reprezentantele sexului frumos care au părul de lungime medie sunt însă incandescente şi pot oferi surprize incendiare în pat. Cele care îşi prind părul în coadă, deşi par serioase şi poate inocente, sunt mereu dornice să experimenteze în pat şi cer satisfacţie totală. Femeile cu părul lung, lăsat liber pe spate, nu au inhibiţii, sunt libertine şi se abandonează plăcerilor fără reţineri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod