Atingerea punctelor maxime de excitare la femeie

Scopul acestui exercitiu este de a invata cum sa iti controlezi excitarea, astfel incat aceasta sa inceapa sa se deruleze intr-o maniera sinusoidala si previzibila.
Scopul acestui exercitiu este de a invata cum sa iti controlezi excitarea, astfel incat aceasta sa inceapa sa se deruleze intr-o maniera sinusoidala si previzibila. Aceasta va stimula eliberarea de endorfine, acele substante chimice datatoare de placere care iti circula prin tot corpul.

Un interval de cincisprezece sau douazeci de minute pentru atingerea punctelor maxime de excitare vor fi suficiente pentru a-ti cladi energia sexuala necesara atingerii unui punct culminant senzational. Daca iubitul te va stimula asa cum voi sugera eu, s-ar putea sa te simti extaziata inainte ca exercitiul sa se termine. Iata cum poti atinge punctele maxime de excitare.

Inainte de a incepe, pune-ti deoparte un ulei oarecare pentru bebelusi sau uleiul de corp preferat.

Exercitiul

Intinde-te confortabil pe spate, cu bratele si picioarele usor desfacute. Pune-ti partenerul sa inceapa sa te mangaie pe fata anterioara a corpului si sa se deplaseze treptat catre organele tale genitale. Cand va ajunge acolo le va mangaia cu ulei, atingandu-le cat mai lent posibil, iar apoi iti va desface picioarele, astfel incat sa iti poata vedea labiile mici.

In continuare, partenerul tau va incepe sa isi plimbe usor varful limbii dinspre partea de jos a deschiderii vaginale in sus catre centrul labiilor. Limba ii va aluneca sau glisa rapid peste clitorisul tau, asemenea unei "tamponari rapide". Foloseste-ti toata atentia pentru a urma calea pe care o alege limba lui. El ar trebui sa repete aceasta de cateva ori, de fiecare data mai lent decat ultima oara. S-ar putea sa descoperi ca aceasta senzatie iti provoaca fiori de placere.

De asemenea, el poate sa isi introduca varful unui deget in vaginul tau si sa-ti mangaie muschii dimprejurul deschiderii vaginale. S-ar putea sa simti spasmul muschiului PC in timp ce se incordeaza imprejurul degetului sau.

In momentul in care atingi nivelul 3 de excitare, spune-i partenerului tau: "Trei." Acesta isi va opri mangaierea timp de cateva secunde pentru a-ti lasa excitarea sa coboare cateva niveluri. Observa cu atentie ceea ce se petrece in corpul tau pe masura ce excitarea iti scade. Apoi el va incepe sa te mangaie din nou.

De aceasta data, vezi daca poti urca pana la nivelul 5 si, daca poti, da-i de stire partenerului. Vei reusi aproape cu siguranta sa urci pana la urmatorul nivel de excitare daca nu uiti sa te concentrezi asupra senzatiilor proprii, sa respiri regulat si sa-ti pastrezi toti muschii (inclusiv muschiul PC) relaxati.

Cu ajutorul acestor stimulari manuale si orale continue, vezi daca poti atinge nivelele 6, 7, 8 si 9. Dupa fiecare punct maxim de excitare, lasa-ti starea de excitare sa coboare cu aproximativ doua niveluri.

Daca ajungi la orgasm in timpul acestui exercitiu, este in regula. Incearca sa ramai intr-o stare cat se poate de pasiva in timpul orgasmului, daca acesta survine. De obicei, la momentul orgasmului, se produce o oarecare tensiune musculara involuntara, insa cu cat vei ramane mai pasiva, cu atat te vei familiariza mai mult cu felul in care iti raspunde corpul in timpul unor niveluri ridicate de excitare si al orgasmului.

In cazul in care nu poti ajunge foarte departe prima data cand faci acest exercitiu destinat atingerii punctelor maxime de excitare, nu te ingrijora. Uneori este nevoie de practica destul de multa pentru a putea sa atingi niveluri mai inalte de excitare.

Recunoasterea nivelului de excitare la care te afli si comunicarea acestuia partenerului tau te va ajuta ca data viitoare sa ajungi mai departe. Tine minte ca recunoasterea senzatiilor asociate pe curba descrescatoare a procesului sexual de atingere a unui punct maxim de excitare este la fel de importanta de a fi recunoscuta ca si cea a senzatiilor care acompaniaza curba crescatoare a acestuia.

Repetati acest exercitiu de cate ori va face placere, tie si partenerului tau. Este important ca si partenerul tau sa cunoasca zonele erogene la femei. Totodata, continua sa practici singura atingerea punctelor maxime de excitare cat de des doresti. Aceasta te va ajuta, de asemenea, sa ai orgasme mai puternice.

 

Comentarii (39)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sarmalica pe 4 Iul 2015, 02:29
    Prietena mea nu se excita

    Sunt cu prietena mea de 9 luni impreuna. Relatia noastra sexuala a inceput in prima saptamana din relatie si am inceput sa o facem destul de des, dar problema este ca nu e satisfacut pe cat vrea ea. De cand sunt cu ea nu a avut nici un orgasm pana acum. Ma simt foarte nefolositor in privinta asta si as vrea sa fac ceva sa rezolv problema asta. Cand o ating cu degetele pe spate, abdomen, interiorul coapselor incepe sa tresara dar mereu imi zice ca "doar se gadila", ma simt foarte complexat pe tema asta si chiar as vrea sa o excit la maximum dar nu ii gasesc punctele sensibile. Vreau sa ma ajutati va rog

    6
    0

  • Bogdan pe 15 Feb 2014, 16:07
    Totul despre SEX

    Da voi vreti sa faceti sex ca la carte? Nu mai exista nimic original pe lumea asta?

    1
    5

  • andrei pe 25 Sep 2013, 15:47
    la mine functioneaza

    buna .numele meu ieste andrei si sunt cu prietena mea de 2ani.ne iubim si facem sex.dar la mine merge totul .ansa ia de multe ori ramane suparata ca ( nu se excita )ma poate ajuta cineva ?va astept raspunsul //..pe mes denes_andrey87@yahoo .com

    5
    1

  • valentina pe 17 Sep 2013, 19:45
    sorina

    Sorina nu trb neaparat sa te uziiii depinde de orgasm...deci nu iti face griji punel sa iti dea limbiii si sigur te vei uda.....iti garantezzz.....

    0
    5

  • jon pe 11 Aug 2013, 17:53
    rezolvare la toate problemele

    am eu solutia pentru toti barbatii care se termina usor.si pt problemela la femei.garantat 100%.gratis.intrati pe id apca.apca@yahoo.com

    5
    1

  • Jony pe 23 Feb 2013, 17:59
    Sorina

    In cele ma multe cazuri eu cred ca in multe relati ,,sexul¨¨a dev devenit o obisnuinta,,mai putin in cazul celor ce au cate o relatie proaspata,,ne cunoscanduse bine intre ei e ceva normal sa nu te uzi,,sa poate el nu stie cum sa te excite..

    4
    1

  • Cristina pe 6 Ian 2013, 15:34
    orgasm

    Buna ,Am si eu o problema:cand fac dragoste cu prietenul meu is uda cateodata dar niciodata nu am avut orgasm si cateodata ma excit prea repede ca sa se termine dar eu nu mai am nicio reactie pina se termina el.De ce?si ma doare stomacul tot timpul cand impinge tare in mine. Ma poate ajuta cineva?

    12
    8

  • Cristi pe 7 Dec 2012, 14:19
    curios

    ce cuvant incepe cu t la excitarea unei femei

    15
    7

  • Sadna pe 8 Oct 2012, 09:16
    nu ma excit

    Buna, am si eu o intrebare, sunt impreuna cu sotul meu de 4 ani, nu am avut niciodata un orgasm. Inainte pot spune ca ma mai excitam dar nu foarte tare insa acuma nu ma mai excit deloc. In urma cu cativa ani am avut un prieten cu care ma excitam f tare, insa ne-am despartit. Dupa ce m-am despartit m-am casatorit cu sotul meu, la inceput ma excita insa acuma nu ma mai excit. Ma gandeam ca poate din cauza faptului ca parintii mei nu au fost de acord cu el la inceput, acuma spun ca sunt de acord insa eu nu cred acest lucru. Sa fie oare acesta motivul pt care nu ma mai excit si nu am orgasm? Acuma avem si un copil. Astept raspunsurile voastre pe adresa de mess soledad.davide@yahoo.com daca ma poate ajuta cineva. Va multumesc si numai bine!!!

    7
    4

  • cornelus pe 5 Sep 2012, 13:51
    pentru ce-i care se termina repede

    singura modalitate sa tina mult actu sexual.inainte de o a face,bea 1 litru de vin.sange de taur,si o cafa,sau cicolata neagra,si nu mai aveti treaba,si canD o faci,gandestete la altceva intre timp ce faci sex,gandestete la ziua de maine,la lucru.la jocuri etc,si merge bine smecherie asta...

    19
    2

  • cornelus pe 5 Sep 2012, 13:48
    de ce oareeeeeeeeeeee?????????????????

    buna ziua.am si eu o problema zik eu,cand vreau sa fac sex cu fete mult mai grase,nu mi se scoala ,chiar daca ma face oral,Dar cand fac sex cu fotomodele,numai din priviri mi se scoala..oare De ce??

    14
    5

  • floryn pe 18 Apr 2012, 18:11
    nu functioneaza ridicarea!

    dk oare cand stau langa o fata nu mi se scoala sau cand ma sarut o string la brate dk nu mi se scoala ce ar trebui sa fac?si +ca nu prea mai creste!va rog asta nu e de ras are cineva vriun raspuns va rog din tot sufletul id meu floryn_susanu94

    15
    4

  • nix pe 14 Feb 2012, 03:16
    raspuns

    pai faza cu udato nui o problema dc ai orgasm nu terbuie neaparat sa te uzi...depinde de persoane ;) aaa si faza cu ala laureatu ala nui adevarat ce a zis cu faza sa nu va uitati la porno nare nici o treaba nu va afecteaza cu nimic ... :*

    11
    1

  • george pe 24 Ian 2012, 00:27
    as vrea sieu un raspuns

    am o problema si nu stiu ce sa fac ma termin f repede

    25
    10

  • george pe 24 Ian 2012, 00:23
    as vrea sieu un raspuns

    am o problema si nu stiu ce sa fac ma termin f repede

    33
    7

  • ser pe 6 Dec 2011, 03:31
    pot sa fac sex si 10 ori pe zi

    oare astai o problema?

    18
    5

  • cosmin pe 26 Nov 2011, 16:31
    valeuuu nu am mai vazut asa ceva...

    wa frate ..in plm nu va mai dati cu parerea asa aiurea ....lasati sa curga totul de la sine;) si nu va grabiti ...parca sunteti nebuni ;):)):))

    1
    4

  • Alin pe 11 Nov 2011, 10:54
    ssss

    poti daca vrei.

    3
    4

  • a.l.e.x.a.n.d.r.a. pe 14 Aug 2011, 21:30
    Atingerea oragasmului

    Am si eu o problema... Sau cel putin asta cred. Cand fac dragoste cu iubitul meu ma excit foarte tare, dar nu reusesc sa ajung la orgasm... Nu stiu daca el este problema sau eu :| Voi ce spuneti ?

    14
    2

  • Carmen pe 27 Mai 2011, 00:00
    despre ceea ce am citit

    Nu vi se pare ca sunteti ridicoli prin ceea ce scrieti aici. Fratilor, aveti net, aveti carti, cititi, documentati-va, nu mai puneti intrebari de cacat pe acest site ca nu o sa va raspunda nimeni. Ma mir ca nu intrebati de ce trebuie sa ne facem la nevoile daca nu ne vine??????????? Suneti chiar penibili, ori sunteti prosti cu totii aici. Voi nu stiti sa faceti dragoste, habar nu aveti cum sa procedati? Puneti intrebari, de parca dragostea este matematica. Mi-e greata de ceea ce scrieti aici....

    13
    7

  • UNURO pe 5 Mai 2011, 14:04
    REZOLVAREA PROBLEMEI VOASTRE

    Buna ziua! Sunt student la medicina in anul 2. Am citit posturile voastre, si cam toti, toate aveti aceeasi problema. Nu va excitati ...cel mai probabil, (acuma depinde si de varsta fiecaruia) dar dupa un studiu realizat recent, studiu in masa... arata ca cei/cele care vizioneaza filme erotice prea frecvent risca sa ajunga la ipotenta in timp, insa problema se poate rezolva prin diverse moduri. Totul tine de psihicul vostru si partener. Sfaturi personale: NU mai vizionati filme erotice, si veti vedea diferenta! Nu va mai masturbati,chiar daca aveti chef,lasati-o pentru ziua cand va veti intalnii cu partenera. Inainte de actual sexual beti o cafea sau ceva vin rosu(cu masura). Incercati sa produceti un mediu placut! Bafta!

    11
    7

  • ~wassy~ pe 24 Mai 2010, 13:50
    ce trebuie sa fac

    salut am o prietena de un 4 luni totul e ok da cand vine vorba sa ma termin si eu ea are orgasm si se termina foarte usor oare ce sa fac???

    8
    6

  • marian pe 2 Feb 2010, 21:49
    am orgasm repede

    si eu as vrea o explicatie....am orgasm prea repedesi le dau anadite...ce as putea face??

    21
    9

  • mititika pe 28 Oct 2009, 03:22
    nu ma excit deloc

    am si eu o problema nu ma excit deloc chiar si cand ma saruta peste tot parteneru si ami atinge organele genitale nu ma ud numi provoaca nici o placere de orgasm nici nu mai spun nimik... cand fac dragoste parca mai simt ceva placere dar la orgasm nu ajung...va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat ceva e foarte important pentru mine...merci mult.

    29
    5

  • uleiosul pe 14 Iun 2009, 07:49
    Lubrefiere

    Foloseste ulei de corp pentru copii cu catina - il gasesti la Favisan.ro Rezolva problema lipsei de lubrefiere.

    18
    7

  • katalina pe 31 Mai 2009, 16:16
    ce este de facut?

    Am 27 ani si sunt impreuna cu prietenul meu de 3 lini. Il iubesc enorm, ne intelegem bine, dar cand ajungem sa avem raport sexual eu nu ma ud deloc. Oare de ce? Imi place cand ma mangaie, cand ma saruta dar cu toate aste nu ma ud, sau daca ma uud ma usuc imediat. Observ ca lui nu-i convine si nu vreau sa-l pierd. Spuneti-mi ce este de facut. Multumesc frumos!

    7
    13

  • MARYA pe 28 Feb 2009, 23:08
    ce se intampla???:(

    am 17 ani.... la mine orgasmul se produce repede....chiar daca nu ma excit asa rau sunt uda imediat si prea din abundenta pre rau si prea repede.....este ceva in neregula?? incerc uneori sa controlez asta dar nu reusesc ce ma fac ???:((

    35
    9

  • flori pe 20 Feb 2009, 16:36
    nu ma excit

    buna...am 16 ani si de curand mi-am inceput viata sexuala si am o problema nu ma excit si nici nu fac orgasm.....nici cand ma atinge la zonele intime nu simt nimic.....si nu stiu ce sa fac...astept si eu un raspuns...multumesc pt timpul acordat.

    21
    12

  • cristi pe 9 Feb 2009, 10:29
    nu ma excit

    buna...am si eu o intrebare.ar pootea fi ceva grav ca nu ma excit cand vreau sa fac sex cu partenera mea...cand suntem imbracati si ne atingem la punctele sensibile sunt excitat la maxim dar cand ne dezbracam nu mai sunt...va rog eu astept un raspuns...multumes

    21
    12

  • doinitza pe 18 Ian 2009, 23:34
    nu ma excit deloc

    buna astept si eu raspun de la voi dar vad ca nu am primit nimik va rog da-ti niste sfaturi plsssssssss astept

    8
    6

  • doinitza pe 16 Ian 2009, 15:51
    nu ma excit deloc

    buna am si eu o intrebare nu ma excit deloc nu simt nimic cand fac dragoste cu sotul suntem inpreuna de 3 ani si nu simt nimic si nu ma ud deloc oare de ce va rog frumos sa-mi da-ti un sfat plsssssss va multumesc asta e id meu anca_8888 va astept pe mess

    18
    6

  • adri pe 13 Oct 2008, 12:08
    nu ma ud

    ma excit foarte mult vreau foarte mult sa facem dragoste ma trezesc in miez de noapte preludiu lung si totul dar nu ma ud e ceva in neregula sau mai am de invatat si de obisnuit cu persoana de langa mine?? astept un raspuns va rog frumos Multumesc

    13
    3

  • raluk pe 3 Oct 2008, 14:41
    excitarea

    buna.atunci cand fac dragoste cu prietenul meu nu ma excit si nu ajung la orgasm ,si mai ales ma doare in partea dreapta .ce pot face?va rog frumos sa imi o sugestie?

    11
    4

  • elena pe 15 Aug 2008, 21:57
    excitarea

    eu cred k ma excit prea repede .sunt uda tot timpu cand facem sex.ce se intampla.este normal.ce sa fac.

    7
    3

  • necunoscut pe 9 Aug 2008, 23:18
    cum

    buna a cum mias putea excita partenerul??????????

    9
    9

  • Alexandru pe 26 Mai 2008, 04:23
    ceva nu e bine

    eu si prietena mea, avem o problema care vine ori din partea mea, ori din partea ei... incepem actul, e totul bine... ea are orgasm... sau mai multe, si eu nu ma termin ! ce poate fi ?

    8
    3

  • daniel pe 3 Mai 2008, 13:18
    exitarea

    eu si sotia avem unele probleme.de cate ori facem dragoste nu se excita mai pe anteles nu se uda oare ce ar pute afi?

    12
    6

  • ionela pe 1 Mai 2008, 15:03
    chiar functioneaza

    merge va multumesc am incercato si a fost incredibil organizmul meu a raspuns complet la toate etapele vreau sa va multumesc:X:X:X

    5
    8

  • Sorina pe 25 Mar 2008, 08:42
    nu ma excit ...

    Buna ziua Numele meu este Sorina si sunt cu cineva de 2 luni . problema nu stiu daca e la el sau la mine dar faza e ca nu ma ud deloc in momentul preludiuluii. ma atinge in tyoate zonele si a incercat de multe ori simt fiori dar nu ma ud ... am discutat despre asta si avem impreasia ca nu potrivim tinem f mult unul la altul .. si nu stim ce sa facem e chiar atat de necesar ca fata sa se ude ??

    20
    20

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod