5 poziţii sexuale de Halloween

A sosit noaptea în care trebuie să încerci cele mai bizare tehnici
Nu trebuie să îţi fie frică se experimentezi atunci când vrei să atingi orgasmul. Îţi ofer pentru seara de  Halloween 5 pozitii sexuale pe care trebuie să le încerci. Nu ezitaţi să purtaţi măşti, să jucaţi nişte rolului, pentru ca excitaţia să atingă cote maxime.

Poziţia "Acrobaţilor"


Pare o imagine desprinsă dintr-un număr de acrobaţie de la circ, dar asta nu înseamnă că nu este posibilă. Incitantă este cu siguranţă! Nu trebuie să fiţi gimnaşti pentru această poziţie, dar va trebuie flexibilitate, pentru tine, şi rezistentă, pentru amândoi...
 
Te aşezi pe podea, te sprijini pe omoplaţi, ajutându-te de coate. El se aşază în poziţia "şezut" şi te penetrează adânc, foarte adânc. Acum amândoi beneficiaţi de stimulare vizuală, care vă poate conduce la orgasmul mult dorit, asta dacă rezistaţi până la capăt, pentru că poziţia este destul de dificilă.
 
În tot acest timp, partenerul îţi poate explora trupul. Cu siguranţă, această poziţie este perfectă pentru cuplurile cu adevărat exotice, pline de imaginaţie şi dornice să încerce orice pentru a se simţi bine.


Poziţia "Fructului Oprit"


Este o tehnică foarte intimă şi senzuală, deoarece eşti complet "expusă" partenerului. Dacă eşti uşor timidă şi reţinută, varietatea şi intensitatea plăcerii oferite de această poziţiei (cunilingus şi/sau anilingus) ar trebui să ajute rapid la depăşirea jenei iniţiale, datorate expunerii.
 
Te apleaci uşor în faţă, în genunchi, pui o pernă sub burtă, în timp ce partenerul îngenunchează în spatele tău, între picioarele tale larg desfăcute... Poziţia este foarte erotică, mai ales datorită faptului că nu poţi vedea ce se întâmplă şi poţi fi uşor surprinsă, din nou, din nou, din nou...


Poziţia "Instalatoarei"


Este o poziţie după care sunt înnebuniţi toţi bărbaţii... Tu stai întinsă pe spate, cu o pernă sub cap, în timp ce partenerul tău îngenunchează în faţa ta. Nu uita să îţi foloseşti şi mâinile pentru a mângâia şi a explora corpul iubitului tău.
 
Cu grijă, partenerul tău poate face mişcări de du-te-vino şi îţi poate mângâia sânii şi faţa.

Poziţia "Gimnastei"


Îţi aminteşti de exerciţiile de yoga sau gimnastică? Dacă eşti obişnuită cu şedinţele de acest gen, tehnica nu va fi deloc dificilă pentru tine. Dacă nu eşti familiarizată cu yoga şi gimnastica, această noua poziţie poate fi o provocare demnă de urmat.
 
Bazându-se pe un exerciţiu clasic de yoga, Shirshasana (stând pe cap), tehnică ajută la menţinerea unei stări bune de sănătate (îmbunătăţeşte respiraţia şi circulaţia sangelului, te eliberează de stres), dar oferă şi plăcere, în cazul de faţă.


Poziţia "69 la verticală"


Dacă iubitul tău este destul de puternic, în mod sigur această tehnică va fi foarte uşoară pentru voi. Te ia în braţe, tu stai cu capul în jos; el se aşează undeva, unde îi este comod, şi te ridică astfel încât capul lui să ajungă între picioarele tale. Tu te poţi sprijini în mâini şi îţi încrucişezi picioarele în jurul gâtului lui.
 
Puteţi încerca şi varianta în care partenerul stă în picioare sau în genunchi.

Credit foto - SexInfo101.com
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • like. pe 14 Oct 2011, 21:58
  sex

  eu nu am cu cine sa fac sex daca se ofera cineva o sa le incerc cu cea mai mare placere :))

  10
  1

 • pentru ,,cineva'' pe 25 Sep 2011, 19:16
  da

  Banuiesc ca fizicul nu iti permite sa practici aceste pozitii deci probabil oribila esti tu nnu pozitiile

  2
  6

 • Roby - Sefu' tau pe 20 Sep 2011, 04:40
  CITESTE BINE !

  vezi pitico ? :D ce pozitii exotice aici sus ? nu mai zi tu de mine .. :P rusinica :))

  2
  4

 • mery pe 11 Mai 2011, 19:46
  69

  cred ca aceasta pozitie ma ia de la realitate.................... E SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

  10
  2

 • io pe 16 Nov 2010, 12:34
  tu si sotul meu!

  inainte sa ma casatoresc aveam un prieten cu care am incercat toate pozitiile astea si pot spune ca ne simteam nemaipomenit.insa sotul meu actual si viitor sper nu vrea sa incerce nimik i se pare scarbos insa eu vreau si nu stiu cum sa-l conving.nu stii ce ai de pierdut.ai o idee gresita care nu te lasa sa vezi realitatea,realitatea de a te simti in largul tau cu partenerul.desii sunt casatorita cel mai bun partener de sex al meu ramane tot acel fost prieten cu care am incercat tot falul de nebunii!

  17
  3

 • cineva pe 15 Nov 2010, 10:54
  unele dezgstatoare

  chiar daca n snt impotriva sexului oral, unele pozitii demonstrate mai sus sunt chiar oribile, nu imi pot inchipui cum le-ar practica cineva. este cineva care a incercat sa-mi impartase experienta?

  15
  11

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod