5 metode pentru a face mai mult sex când ai o relaţie de la distanţă

 
Încearcă jucăria sexuală care poate fi controlată de la distanţă
Este o investiţie care merită dacă iubitul tău călătoreşte des sau locuieşte la sute de kilometri distanţă. Jucăria sexuală le permite îndrăgostiţilor să “se distreze”, chiar dacă sunt departe unul de celălalt. Vibratorul We-Vibe 4 Plus este controlat cu ajutorul unei aplicaţii pe telefon. Jucăria poate fi activată din orice colţ al lumii, fiind folositoare cuplurilor în care unul dintre parteneri călătoreşte frecvent.

O americancă a încercat vibratorul în timp ce a mers la spălătorie şi cumpărături, soţul fiind cel care a controlat dispozitivul de acasă, a declarat că experienţa trăită a făcut-o să îşi dorească sex. “Eram foarte conştientă de acea parte a corpului meu. Simţeam că vreau să fac sex“, a povestit Amanda (36 de ani).

E-mail erotic
Îţi place să scrii? Atunci foloseşte acest talent pentru a-i scrie un mail erotic care să va excite pe amândoi. Descrie-i fanteziile tale cele mai ascunse pe care nu ai curaj să i le povesteşti faţă în faţă. Scrie-i, folosind detalii picante, exact ce ai vrea să-i faci dacă ar fi lângă tine. Poţi ataşa la mail fotografii sau filmuleţe sexy care să facă depărtarea mai uşoară. Lasă-ţi imaginaţia să lucreze şi lasă-te purtată de val.

Foloseşte vibratorul cu cameră foto şi dăruieşte-i imaginile 
Neobişnuita jucărie sexuală le permite utilizatoarelor să captureze imagini dintr-un loc mai puțin accesibil dispozitivelor electronice, vaginul. Cu ajutorul acestui dispozitiv poţi surprinde imagini intime care redau ce se întâmplă în interiorul vaginului, atunci când ai orgasm. Vibratorul Siime (lansat iniţial cu numele Gaga) care poate fi achiziţionat cu preţul de 180 de dolari se poate conecta la computerul tău şi înregistrază cele mai intime momente. Fă-i o surpriză extrem de incitantă pentru aândoi şi dăruieşte-le iubitului tău în momentele când se află departe de tine. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod