4 trucuri pentru a deveni o adevărată profesionistă în pat

Fii sinceră cu tine însăţi. Visezi la partida perfectă de amor şi îţi doreşti să devii o adevărată prefesionistă în pat şi să ai parte de clipe minunate alături de iubitul tău.

Fii sinceră cu tine însăţi. Visezi la partida perfectă de amor şi îţi doreşti să devii o adevărată prefesionistă în pat şi să ai parte de clipe minunate alături de iubitul tău.

Specialiştii vin în ajutorul tău şi te învaţă cum să faci sex spectaculos. Este foarte simplu şi, probabil, nu te-ai gândit niciodată că atât de uşor poţi avea parte de cele mai fierbinţi nopţi.

1. Renunţă la carne

Potrivit studiilor, vegetarienii convinşi au parte de sex mult mai plăcut. Aşadar, dacă vei tăia carnea din dietă, viaţa ta de cuplu va fi influenţată într-un mod pozitiv. Însă, cercetătorii afirmă că nu este neapărat nevoie să ajungi un vegetarian dacă vrei să fii o profesionistă în pat.

2. Vitamina C, aliatul perfect

A fost dovedit ştiinţific faptul că bărbaţii care consumă zilnic cel puţin 200 de miligrame de vitamina C au o cantitate mai mare şi mai calitativă de spermatozoizi. Vitamina C este însă cel mai bun prieten şi al femeilor când vine vorba despre viaţa sexuală sănătoasă. Cele mai bune fructe care vă ajută să faceţi sex de calitate sunt portocalele, piersicile şi grapefruitul.

3. Ovăzul îţi păstrează sângele curat

L-arginina, un aminoacid care menţine curate vasele de sânge, se regăseşte în ovăz. Mâncând zilnic cereale integrale şi ovăz, cu siguranţă viaţa ta sexuală va fi mult mai activă, iar partidele de amor mai plăcute.

4. Legumele facilitează circulaţia

Spanacul, dar şi alte legume cu frunze verzi, sunt bogate în magneziu, fapt care ajută la dilatarea vaselor de sânge şi facilitează circulaţia. Trebuie să mănânci şi mai mult broccoli, dar şi varză de Bruxelles, deoarece conţin acid folic, substanţă ce ajută de asemenea la circulaţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod