5 trucuri pentru a arăta mai bine dezbrăcată şi a-i aprinde imaginaţia iubitului

Deşi suntem, de foarte puţine ori, critice la adresa defectelor partenerilor noştri, se întâmplă, poate de mult prea multe ori, să fim foarte critice cu propriul nostru corp. Din această

Deşi suntem, de foarte puţine ori, critice la adresa defectelor partenerilor noştri, se întâmplă, poate de mult prea multe ori, să fim foarte critice cu propriul nostru corp. Din această cauză putem avea probleme în viaţa de cuplu, fiindu-ne greu să ne dezbrăcăm în faţa persoanelor care ne iubesc indiferent de cum arătăm.

Fie că îţi este ruşine că ai acnee, că te simţi prost că nu ai sânii foarte mari sau crezi că ai prea multe sau prea puţine kilograme, nu dispera. Site-ul sheknows.com a pregătit special pentru tine x trucuri pentru a arăta mai bine dezbrăcată şi a putea avea parte de partide de sex lipsite de inhibiţii.

Mergi la solar

Dacă ai impresia că ai pe corp vergeturi sau orice alte semne, poţi apela cu încredere la solar. Cu ajutorul bronzului vei reuşi să acoperi toate imperfecţiunile pe care consideri că le ai. Dacă nu vrei să mergi la solar, poţi folosi cremele autobronzante. Este bine ştiut faptul că bărbaţilor le plac foarte mult femeile bronzate.

Aranjează-ţi mereu părul

Părul lung li se pare bărbaţilor foarte sexy, iar acesta poate fi un atu în dormitor, atunci când eşti goală. Încearcă să-ţi întreţii cât mai mult părul, să fie mereu fin, iar când faci sex să-l ţii desprins, lăsat pe spate, pentru ca iubitul tău să-şi poată trece mâinile prin el.

Temperatura şi lumina din cameră sunt importante

Un lucru cert este acela că bărbaţii nu dau doi bani pe imperfecţiunile noastre atunci când ne văd dezbrăcate, ci se gândesc doar la sex. Însă, dacă eşti complexată de corpul tău, atunci când rămâi singură cu el în cameră nu aprinde toate luminile. Ar fi mai bine să foloseşti câteva lumânări parfumate şi, eventual, o veioză peste care poţi pune o bucată roşie de material, pentru ca lumina să fie mai intimă.

Pe lângă lumină, foarte importantă este şi temperatura din cameră. Dacă este foarte frig, iubitul tău este posibil să nu se mai gândească la sex. O temperatură optimă este în jur de 23-26 de grade Celsius.

Nu mânca mult şi fă mişcare

Pentru a arăta bine dezbrăcată trebuie să ai grijă la alimentaţie. Câteva kilograme în plus nu sunt un lucru rău, mulţi bărbaţi vor să simtă pe ce pun mâna atunci când te ating. Însă, trebuie să ai grijă să nu mănânci foarte mult dacă ştii că urmează să te dezbraci în faţa iubitului tău. Mai mult, este bine să faci câteva abdomene zilnic, pentru a fi mereu în formă.

Fardurile nu trebuie folosite în exces

Întotdeauna avem impresia că un machiaj realizat profesional ne face să arătăm mai bine, însă în dormitor nu trebuie să folosim fardurile în exces. Doar un pic de fond de ten şi cât mai puţine produse de machiaj sunt cele mai bune idei pentru nopţile de amor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod