10 reguli pentru o experienta de neuitat

5. Fii increzatoare


Ar trebui sa fii o fire extrovertita pentru a trece la actiune. Se intampla insa adesea sa fii nervoasa, dar daca iti este frica sa nu fiti prinsi, atat inainte, cat si in timp ce faceti dragoste, risti sa strici aceasta experienta inedita, spre neplacerea partenerului tau. Traieste aceasta experienta cu incredere si relaxare sau renunta la ea.

6. Evitati plajele pentru nudisti


Unii ar putea crede ca o plaja pentru nudisti este o alegere mai buna decat o plaja publica. S-ar putea sa se insele insa.

Trebuie sa stii ca nudismul este un mod de viata mai mult decat o activitate pornografica si ca adeptii lui s-ar putea sa nu agreeze faptul ca profitati de spatiul si spiritul lor libertin pentru a face dragoste in public.

Nu este o practica acceptata in aceste spatii. Mai mult decat atat, acest lucru le-ar putea crea nudistilor o reputatie proasta, ducand chiar la inchiderea plajei. In concluzie, fiti respectuosi!

7. Nu uitati de soare


Daca ati ales sa va iubiti in plina zi, asigurati-va ca va protejati pielea de ultraviolete si ca nu stati prea mult timp goi sub soare. Cu siguranta, nu vreti sa reveniti dintr-o vacanta memorabila cu insolatie si arsuri solare.

8. Stergeti urmele


Asigurati-va ca, pe unde ati trecut, nu ati lasat urme ale aventurii voastre. Activitatea voastra este intima si are loc in spatiu public, asa ca fiti respectuosi fata de cei din jur si, mai ales, fata de cei care vor veni la plaja insotiti de copii. Stergeti urmele de pe nisip si nu lasati nimic compromitator la fata locului!

9. Apa, o varianta


Daca va doriti sa incercati aceasta experienta la mare, dar nu sunteti atat de curajosi incat sa o faceti pe plaja, faceti dragoste in apa. Si aici este putin mai dificil cu pozitiile, dar ar putea fi foarte amuzant. Senzatia apei pe pielea voastra va fi mult mai placuta decat nisipul. Chiar daca lucrurile nu merg asa cum va doriti, experienta va fi oricum interesanta.

10. Dupa miezul noptii


Dragostea pe plaja in timpul zilei are riscurile sale, daca nu vreti sa vi le asumati si sa fiti linistiti, asteptati miezul noptii. In timpul noptii, plaja va apartine. Aveti grija insa ca noaptea este mai frig si trebuie sa luati in calcul si acest aspect. Nu uitati nici lanterna de buzunar - luna nu lumineaza suficient de bine.
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sjfgas pe 2 Nov 2008, 16:33
    alina87

    alina87: evident ca nu mai esti virgina..doamne!!! ce legatura are daca o faci cu prezervativ sau nu..important e ca o faci si atat..:)))

    0
    0

  • kjh pe 1 Oct 2008, 22:15
    masturbarea

    am 30 de ani de casnicie si 2 orgasme obtinute in mod firesc , restul prin masturbare . oare cine dintre noi doi este vinovat .

    0
    0

  • doar.eu:) pe 12 Iul 2008, 21:08
    in leg cu apa...

    sa stiti ca e cam dureroasa experienta in apa....pt ca in apa nu mai aluneca la fel de bine si nu-i chiar asa de placut.......... dar puteti incerca dc vreti sa va convingeti:P

    0
    0

  • Mrs pe 9 Iul 2008, 13:53
    Pt Oleg

    depinde in ce consta problema.......el sau ea.........

    0
    0

  • Drg pe 8 Iul 2008, 11:18
    Pentru Alina87

    Nu mai esti ... Lasa-mi si mie idu tau ceva sa vb mai multe...

    0
    0

  • dyzzy pe 7 Iul 2008, 20:38
    rasp pt la nr 9

    fara protectie poti ramane oricum insarcinata.....nu te sfatuiesc sa uiti prez asta dak nu cumva vrei o mik gradinitza;)

    0
    0

  • alina87 pe 7 Iul 2008, 12:26
    despre virginitate

    daka fac sex cu prezervativ mai sunt virgina????am auzit la o dr ca nu

    1
    0

  • andreea pe 6 Iul 2008, 15:17
    despre punctul 9

    in legatura cu punctul 9...cu apa....unii au spus ca daca faci sex in apa nu exista nici o posibilitate sa ramai insarcinata....altii in schimb au spus ca...din contra,ramai mai repede.care este adevarul adevarat?

    0
    0

  • bubu pe 6 Iul 2008, 11:12
    despre sex

    care sunt riscurile atunci cand faci sex?

    0
    0

  • oleg pe 19 Iun 2008, 19:07
    33

    ce sa fac ca sa fie mai indelungat procesul ?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod