Universul îți trimite fostul uneori pentru a vedea dacă te-ai deșteptat

După ce te-ai despărțit de o persoană cu care ai avut o relație serioasă, s-ar putea ca aceasta să revină în viața ta cel puțin o dată.
Atunci când o face, este pentru că v-ați despărțit în condiții nefericite și vrea să își ceară scuze, a realizat că te-a pierdut și că îi este dor de tine sau pur și simplu pentru că te-a manipulat emoțional în toți acești ani, iar acum vrea să o facă din nou. Atunci când vă întâlniți, mintea ta începe să creeze scenarii. Ai multe întrebări în cap, însă cea mai importantă și mai des întâlnită este: "Merită încă o șansă?" Răspunsul depinde de felul în care te-ai simțit după despărțire. Ai trecut mai departe? Încă te gândești la toate momentele din relație? Universul îți trimite fostul în viață pentru a vedea dacă te-ai deșteptat. Iată de ce ar trebui să ții cont în continuare!


A reapărut fostul în viața ta? Poate că Universul te testează

 

1. Nu uita niciodată de ce v-ați despărțit

Despărțirile sunt oribile, dar odată ce treci prin acestea, îți dai seama cât de fericită ești. Atunci când fostul revine în viața ta, nu este vorba doar despre momentele frumoase pe care le-ați petrecut împreună, ci și despre durere, despre sentimentele de dezamăgire și frustrare pe care le-ai simțit în tot acel timp.
Nu te-ai hotărât să te desparți de el peste noapte. Este vorba despre nervii, trădarea și sentimentul de dispreț care s-au adunat de-a lungul anilor și care te-au convins să iei această decizie. Înainte de a-l primi înapoi în viața sa, fii sinceră cu tine și nu uita niciodată de ce te-ai despărțit de el.

2. Nu crede când spune că se va schimba

Poți schimba obiceiurile unei persoane, dar nu îi poți schimba niciodată natura. Atunci când își arată adevărata fața în mod intenționat sau neintenționat, nu te lega singură la ochi și nu refuza să accepți adevărul, ci dă-ți seama că așa este ca persoană. Atunci când petreci mult timp cu o persoană, ajungi să o cunoști și în spatele măștii pe care poate că o prezintă lumii.
De la ce-i place la ce disprețuiește, la modul cum te tratează, știi totul. Nu te lăsa păcălită de faptul că îl vei schimba cu iubirea ta sau dacă îi vei oferi totul. Este clar prin acțiunile fostului că nu vrea să se schimbe și nu îl poți ajuta. Adu-ți aminte că lucrurile mici și detaliile ne spun întotdeauna care este adevărata față a unei persoane.

3. Nu îl poți reprimi în viața ta doar pentru că ți-e dor de acea intimitate

Pentru cei mai mulți oameni, intimitatea dintre aceștia și parteneri este foarte importantă. Un motiv pentru care despărțirile sunt atât de dureroase este chiar intimitatea dintre parteneri. Aceasta ajută foarte mult relațiile, menține iubirea dintre parteneri, dar nu este singurul motiv pentru care ar trebui să rămâi într-o relație, mai ales dacă este una abuzivă.
Atunci când fostul încearcă să se împace cu tine, nu te lăsa convinsă doar de faptul că aveți un trecut împreună sau pentru că te simți singură și îți este dor să ai o relație fizică cu cineva apropiat. Fii practică și gândește-te dacă merită o a doua șansă. Intimitatea nu ar trebui să fie niciodată prioritizată în fața liniștii mentale sau a unei legături emoționale sănătoase.

4. Te-a dezamăgit

O relație are succes atunci când partenerii au încredere unul în celălalt. În momentul în care te dezamăgește, lucrurile încep să ia o turnură neplăcută. Da, poți avea din nou încredere în el pentru că îl iubești și nu vrei să renunți la el, dar nu va mai fi la fel. Începi să ai dubii cu privire la orice mișcare pe care o face, începi să te întrebi dacă e normal ce faci, iar în cele din urmă apelezi la despărțire.
Nu-l primi pe fostul în viața ta dacă nu ai încredere în el cu toată inima.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod