Scuze pe care le folosesc bărbații când înșală

Atunci când afli că persoana pe care o iubești te-a înșelat, este un sentiment oribil. Este o experiență oribilă și atunci când începi să îți dai seama de primele semne.
S-ar putea să ai bănuieli pentru o perioadă, iar atunci când adevărul iese la iveală, supărarea ta este la fel. Cel puțin, poți oarecum să te protejezi de crudul adevăr atunci când ți se confirmă bănuielile. Este mai dureros atunci când nu îți dai seama deloc de trădare. Factorul șocului dă o nouă dimensiune durerii. Iată câteva scuze pe care le folosesc bărbații când înșală!

Ce scuze folosesc bărbații atunci când înșală?


Atunci când începi o relație cu cineva, va trebui să te deschizi în fața acelei persoane. Trebuie să îți arăți și partea vulnerabilă, chiar dacă acest lucru te face susceptibilă la durere. Este un lucru pe care trebuie să îl faci dacă vrei să te îndrăgostești.
Din păcate, cu cât investești mai mult într-o relație, cu atât mai dureros este când romantismul dă greș. Iar infidelitățile reprezintă cele mai frecvente cauze ale eșecurilor în relații. 

Este dureros să afli că persoana care crezi că te iubește are de fapt curajul să te înșele. Dar îți vei putea salva mândria și demnitatea dacă îți dai seama din timp de câteva dintre semnele infidelității partenerului. S-ar putea ca intuiția să îți spună că ceva este în neregulă. Și trebuie să-ți asculți mereu intuiția. Aceasta te va proteja și te va salva în momentele în care nu acorzi prea multă atenție relației tale. Există câteva semnale la care ar trebui să fii atentă de fiecare dacă când crezi că se întâmplă ceva ciudat în relația ta.
La sfârșitul zilei, nu trebuie să fii cinică în dragoste. Dar trebuie să îți dai seama dacă partenerul este sau nu sincer cu tine. Mai ales dacă ai impresia că relația voastră are un viitor. Dacă descoperi multe semnale de alarmă în relația voastră, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să începi o discuție cu partenerul într-un mod calm și matur. Iată la ce ar trebui să fii atentă!

1. Trebuie să lucrez până târziu în seara asta


S-ar putea să lucreze până târziu. Sau poate că nu. Cu toate acestea, s-ar putea să fie ciudat că trebuie să lucreze mai multe nopți la rând, săptămâni întregi.

2. Ies cu băieții


Aceasta este o tactică frecventă pe care o folosesc mulți bărbați pentru a-și face partenerele să se simtă nedorite în escapadele lor. O noapte cu băieții înseamnă că trebuie să iasă, iar tu nu ești invitată.
Deci nu ai nicio posibilitate să vezi dacă te minte sau nu.

3. Trebuie să plec într-o călătorie de afaceri în acest weekend


Și aceasta este o tactică comună pe care mulți bărbați o folosesc pentru a scăpa de partenerele lor pentru mai mult de două zile. Partenerul s-ar putea să îți spună că trebuie să plece într-o călătorie de afaceri. Adevărul poate fi că își dorește să fie singur pentru o perioadă cu cealaltă persoană cu care iese.

4. Am treabă la birou


Acesta este un alt mod în care se poate asigura că nu mergi cu el oriunde vrea să ajungă. Partenerul poate spune că are treabă la birou. Din moment ce nu faci parte din colegii lui, nu ești invitată în locurile în care merge acesta.

5. Trebuie să merg la sală


Mersul la sală este o scuză comună pe care o folosesc bărbații pentru puțin timp liber fără partenere. Acest lucru este eficient mai ales dacă știe că nu ești tipul de persoană care și-ar dori să meargă cu el la sală să facă antrenamente.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod