Dacă soțul tău încă face aceste lucruri, înseamnă că încă este îndrăgostit de tine

Pentru mulți oameni, căsătoria reprezintă următorul pas al relației. Aceștia se căsătoresc și îmbătrânesc împreună.
Dar se poate ca, pe parcursul căsniciei, să ajungi să te întrebi dacă soțul tău încă mai este îndrăgostit de tine. Poate că pasiunea și romantismul nu mai sunt la fel ca la început. Simți că ceva s-a schimbat și te întrebi dacă mai există dragoste. Nu știi ce să faci. Vrei să te convingi că dragostea există, dar ai nevoie de confirmare. Dacă observi că soțul tău încă face multe dintre lucrurile enumerate mai jos, atunci probabil că încă este îndrăgostit de tine.

Cum îți dai seama dacă soțul tău încă este îndrăgostit de tine


1. Face sarcinile pe care le urăști


Știe că există anumite lucruri pe care le urăști și se oferă să le facă pentru tine. Înseamnă că face un efort real pentru a-ți face viața cât mai ușoară posibil.
Îi pasă cu adevărat să ai tot confortul de care ai nevoie.

2. Îți exprimă afecțiunea față de tine


Poate că nu își exprimă dragostea în moduri teatrale. Dar încă își exprimă afecțiunea prin gesturi mărunte. Nu vrea să simți că e mai presus de încercarea de a-ți arăta dragostea.

3. Nu fuge de certuri


S-ar putea să ți se pară că este un lucru rău pentru relația voastră să vă certați. Însă nu neapărat. Este un semn bun dacă nu fuge de certurile cu tine. Înseamnă că încă îi pasă de relația voastră, așa că încearcă să abordeze problemele apărute.

4. Îți spune că te iubește


Nu uită niciodată să îți spună că te iubește. Ori de câte ori are ocazia să facă acest lucru, îți spune că dragostea lui pentru tine este reală.
Apelează la aceste afirmații, astfel încât să nu te îndoiești vreodată de dragostea lui pentru tine. 

5. Încearcă să planifice întâlniri romantice


În ciuda faptului că sunteți căsătoriți și petreceți mult timp împreună, soțul tău încă înțelege importanța întâlnirilor romantice. Știe că acestea sunt oportunități pentru a împărtăși momentele intime. De aceea, continuă să facă planuri pentru viața voastră.

6. Își exprimă interesul pentru tine


Chiar dacă ați fost împreună mult timp, încearcă mereu să te cunoască mai bine. Încă mai încearcă să stabilească o legătură mai profundă cu tine. Încă mai încearcă să îți spună că va face tot posibilul să îți cunoască sufletul toată viața.

7. Încă e deschis la sugestiile tale


Nu se închide niciodată în fața ta. Nu te face niciodată să te simți ca și cum nu ai putea să vorbești cu el.
Va fi întotdeauna deschis la lucrurile pe care încerci să i le spui.

8. Vorbește mereu despre viitor cu tine


Încă plănuiește viitorul alături de tine. Încă este de părere că voi doi aveți un viitor împreună. Încă face eforturi pentru a menține longevitatea relației voastre. Încă încearcă să facă planuri cu tine. Și te include întotdeauna în procesul acesta al planurilor.

9. Își pune telefonul pe modul silențios când ieșiți în oraș


Poate fi foarte ușor să fii distras în aceste zile de social media. Cu toate acestea, ori de câte ori aveți un moment intim, soțul tău se asigură că ține mereu telefonul la distanță. Vrea ca toată atenția lui să fie îndreptată către tine.

10. Încearcă să condimenteze relația din dormitor


Înțelege importanța intimității fizice dintr-o relație. De aceea, încearcă mereu să apeleze la lucruri noi.
Își dorește să fii fericită pe toate planurile.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod