Un bărbat adevărat nu înșală niciodată

Unele femei sunt de părere că toți bărbații înșală. Și este greu să blamezi femeile că gândesc altfel.
Sunt atât de mulți bărbați incapabili de o relație adevărată. Însă acești bărbați care înșală nu sunt bărbați adevărați. Un bărbat adevărat nu își va înșela niciodată partenera. Nu se va uita la altă femeie cât timp este cu cea pe care a ales-o să-i fie alături. Nu i se pare normal să îi înșele încrederea persoanei la care ține atât de mult. Singurele persoane care înșală femeile sunt băieții care nu sunt capabili să ducă o viață demnă. Dacă ai norocul să întâlnești un bărbat matur, care se poartă mereu ca un gentleman cu tine, care nu ar face niciodată nimic pentru a-ți înșela încrederea, atunci ai grijă să nu îl pierzi.
Iată câteva motive pentru care un bărbat adevărat nu înșală niciodată!

Motivele pentru care un bărbat adevărat nu înșală niciodată


1. Este un bărbat care apreciază cu adevărat ceea ce are


Un bărbat adevărat va aprecia întotdeauna relația cu tine. Știe cât de rar este să găsești dragostea adevărată în societatea modernă. De aceea, nu își va bate niciodată joc de relația voastră. Nu ar face niciodată nimic care să-i pericliteze dragostea.

2. N-ar vrea niciodată să te rănească


Un bărbat adevărat nu le-ar face niciodată rău în mod intenționat oamenilor din jurul lui. Și mai ales celor la care ține cel mai mult. Nu ar putea face niciodată ceva care să te rănească, pentru că îi pasă de tine.
Ar prefera să se rănească el înainte de a-ți face rău ție.

3. Apreciază o conexiune autentică


Știe că orice fel de relație în care intră trebuie să fie una serioasă. Știe că vrea să creeze legături serioase cu femeile. Și știe că nu trebuie să renunțe la aceste conexiuni.

4. Gândește întotdeauna înainte de a acționa


Nu este genul de persoană care să acționeze impulsiv. Nu ar face niciodată nimic necugetat. Se va gândi întotdeauna înainte de a acționa. De aceea, poți fi sigură că nu va face greșeala să se culce cu altcineva în timp ce este într-o relație cu tine.

5. Te respectă


Respectul este un aspect nelipsit din relația voastră. Îți oferă respectul pe care îl meriți, iar manierele lui sunt impecabile.
Și știe că trădarea persoanei cu care este într-o relație serioasă este un act total de lipsă de respect.

6. Nu crede că dragostea este doar un joc


Nu este genul de persoană care vede dragostea ca pe un joc în cadrul căruia trebuie să câștigi puncte. Acesta va trata întotdeauna relațiile așa cum ar trebui - cu respect și seriozitate. Și nu se va juca niciodată cu tine când vine vorba de sentimente. Nu crede că sentimentele trebuie abordate cu dezinteres. Va încerca mereu să ofere totul într-o relație.

7. Se respectă pe sine


Se vede pe sine ca pe o persoană cu demnitate. Își prețuiește valoarea. De aceea, nu va recurge niciodată la practici care pot să diminueze această valoare personală.
Crede prea mult în sine și va acționa întotdeauna pe baza principiilor sale.

Dacă un bărbat este cu adevărat îndrăgostit de tine, atunci ar trebui să fie suficient de inteligent pentru a ști că nu ar trebui să facă ceva care să îi pună bețe în roate. Un bărbat adevărat știe să respecte relațiile și persoanele din relații. Nu va risca totul pentru un act pe care îl va regreta mai târziu. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod