Relaţii. Cum să-i ceri iertare iubitului dacă ai greşit? 5 moduri romantice

Te mustră conştiinţa pentru că ştii că tu ai alimentat cearta care v-a umbrit ziua? Găseşte soluţia cea mai bună pentru a-i demonstra că îţi pare rău!
Aţi avut o ceartă urâtă şi acum abia dacă vă mai vorbiţi? Dacă ai realizat că tu eşti cea care a greşit faţă de el, cu siguranţă că te mustră conştiinţa şi stai ca pe ghimpi pentru a vă împăca la loc. Însă, dacă nu îţi este deloc uşor să spui "Am greşit! Îmi pare rău!", există atât de multe modalităţi romantice prin care îţi poţi cere iertare, discutând apoi pe îndelete problema pe care a-ţi reuşit să o depăşiţi.

Iată câteva modalităţi prin care te poţi împăca cu iubitul tău, arătându-i în moduri romantice cât de rău îţi pare şi că tu ai greşti faţă de el:


1.
Exprimă-te prin intermediului mâncării!


Un mod romantic pentru a-i da de înţeles că regreţi foarte mult cearta pe care aţi avut-o este acela de a-i face un tortuleţ mic pe care să scrii "Îmi pare rău. Iartă-mă!" Această idee este cu atât mai bună cu cât iubitul tău este un mare iubitor al dulciurilor.


2. Pune-i pe telefon sau pe laptop un wallpaper sugestiv!

Nu îţi este uşor să-i spui direct după o ceartă că îţi pare rău pentru ceea ce ai spus/făcut? Atunci încearcă să spui acest lucru prin intermediul unui wallpaper cu acest mesaj pe care să-l încarci pe telefon sau pe laptopul pe care-l foloseşte! Este o modalitate bună de a face pace şi apoi îţi va fi mai uşor să începeţi discuţia în care îţi exprimi verbal regretul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod