Relaţii. Cum să-i ceri iertare iubitului dacă ai greşit? 5 moduri romantice



3. Fă-ţi un selfie ţinând o hârtie pe care ai scrie mesajul dorit!

Dacă iubitul tău este la muncă, nimic nu te opreşte să-i trimiţi un selfie şi un mesaj scris pe o hârtie! Acest lucru va detensiona situaţia dintre voi, veţi vorbi unul cu celălalt pe parcursul zilei, iar seara poţi să-i comunici şi în faţă ceea ce trebuie. Nu te lăsa cuprinsă de orgolii, ci încearcă să-i comunici că-ţi pare rău apelând la o cale pe care ştii că iubitul tău o va aprecia.


4. Pregăteşte-i micul dejun în pat!

Trezeşte-te puţin mai devreme şi prepară-i la micul dejun ceva ce îi place foarte mult.
Apoi du-i micul dejun la pat, încercând să detensionezi situaţia dintre voi dacă v-aţi culcat certaţi. Un prim pas este făcut către împăcare, mai trebuie doar să savuraţi împreună micul dejun şi cafeaua/ceaiul, iar apoi să încerci să-i spui cât de rău îţi pare că v-aţi certat şi să-ţi recunoşti partea de vină.


5. Pune un post-it pe oglindă sau pe uşa de la intrare!

Dacă trebuie să pleci înaintea lui la muncă, poţi să-i laşi un mesaj frumos pe care să-l lipeşti pe oglinda din baie sau pe uşa de la intrare, astfel încât să nu-l rateze când pleacă la muncă.
Acest lucru îi va îndulci puţin dimineaţa şi va înlesni calea de comunicare dintre voi, astfel încât să vă împăcaţi şi să discutaţi pe îndelete despre problema care v-a deranjat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod