Relaţii. 7 semne că urmează să te părăsească

Uneori, intuiţia feminină este cea care ne ajută să ne dăm seama de multe lucruri, dar sunt şi situaţii în care fie nu vrem să credem în propria intuiţie, fie ea nu se manifestă. De exemplu, cum îţi dai seama că iubitul tău urmează să te părăsească? Este posibil ca intuiţia să te avertizeze despre asta sau este posibil ca pur şi simplu să nu "citeşti" semnele evidente. Nu aştepta să fii luată prin surprindere de decizia lui. Iată câteva semne clare care îţi indică faptul că iubitul tău este gata să renunţe la tine.

1.
Este mereu ocupat


Înainte, când în relaţia ta cu iubitul tău era doar lapte şi miere, el era mai tot timpul alături de tine, iar atunci când nu putea să fie, facea tot posibilul pentru a şti în fiecare clipă ce faci. S-a schimbat radical de atunci? Este mereu ocupat şi inventează tot felul de scuze pentru a motiva absenţa apelurilor telefonice sau absenţa răspunsului la mesaje? Fii precaută, deoarece acesta este unul dintre primele semne că se gândeşte să te părăsească.

2.
Faceţi sex rar şi nu mai este drăgăstos


Când partenerul tău începe să rărească partidele de sex cu tine şi nici nu mai este drăgăstos ca altădată, este semn că s-a plafonat în această relaţie şi că pare pregătit să te părăsească.

3. Îşi schimbă statusul de relaţie de pe Facebook

Pe nepusă masă observi că iubitul tău nu mai este într-o relaţie pe Facebook, ci este singur? Ei bine, acest gest nu poate însemna decât un lucru: vrea să pună punct relaţiei cu tine, însă nu are curaj să-ţi spună direct, ci aşteaptă ca tu să "te prinzi".

De obicei, când sunt întrebaţi de ce îşi schimbă relationship statusurile de pe Facebook, bărbaţii dau în bâlbâială şi cea mai credibilă scuză este greşeala nevinovată de a fi apăsat pe butonul nepotrivit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod