Andreea Berecleanu, prima reacție despre despărţire

După zvonurile potrivit cărora Andreea s-a despărțit de soțul ei, Andrei Zaharescu, prezentatoarea emisiunii Observator de la Antena 1 a vorbit pentru prima oară despre acest subiect.
"O despărţire nu se trâmbiţează, cel mult se anunţă, este o datorie pe care o am faţă de oamenii care ne-au fost alături în aceşti 15 ani şi care s-au bucurat de momentele noastre fericite. Momente fericite vor mai fi alături de copiii noştri, însă am luat decizia despărţirii noastre sufleteşti. Vor rămâne prietenia şi respectul care au completat dragostea noastră în aceşti ani. Vă mulţumim pentru mesajele din ultima perioadă, gândurile voastre calde ne-au fost sprijin şi s-au întors cu generozitate pentru cei 20 de ani de când vă intrăm în case", a spus vedeta.

Andreea Berecleanu (38 de ani) şi Andrei Zaharescu (53 de ani) au împreună doi copii.

Revista Ciao! a anunţat că mariajul celor doi s-a destrămat în urmă cu câteva luni, însă Andrei şi Andreea au reuşit să salveze aparenţele.
Potrivit publicaţiei, soţii Zaharescu au divorţat în secret în primăvara acestui an.

Motivul acestei decizii ar fi faptul că Andreea Berecleanu s-ar fi plictisit de soţul ei. Revista Ciao! scrie că Andreea şi-ar fi găsit fericirea în braţele altui bărbat, cu 20 de ani mai în vârstă.

Surse din anturajul celor doi au dezvăluit pentru Click! că prezentatoarea TV a plecat din casa în care locuia cu Andrei Zaharescu încă de acum două luni.
Andreea se iubeşte de ceva timp cu medicul estetician Constantin Stan, scrie ziarul citat.
Cei doi se cunosc din 2011, când Andreea a apelat la serviciile medicului pentru o operație de înfrumusețare.
Cu o experiență de peste 30 de ani, Dr. Constantin Stan este considerat cel mai bun chirurg estetician din România. El a avut o relaţie cu medicul nutriţionist Mihaela Bilic. Aceasta părăsise Capitala şi se mutase la Bacău pentru a fi mai aproape de iubitul ei, care deţine o clinică în oraş, scrie Click!.  

Potrivit declaraţiei de avere, Andrei Zaharescu, purtător de cuvânt al Guvernului, deţine împreună cu soţia un teren de 1.000 de metri pătrați şi un imobil de 254 metri pătrați, în Breaza, Prahova. 
Cei doi au bijuterii şi tablouri, în valoare de 32.000 de euro.
Cuplul Zaharescu deţine și conturi de economii în valoare de 18.000 de lei şi 8.000 de euro. De asemenea, ei au două împrumuturi la o bancă, în valoare de 30.000 de lei şi, respectiv, de 84.000 de euro, scrie Libertatea.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod