Cristina Rus este însărcinată din nou

Cântăreața așteaptă un copil, la trei ani după ce a devenit mamă. Ea va naște tot un băiețel.
După nașterea băiețeluui ei, Dragoș, Cristina Rus a evitat să-și reia cariera muzicală pentru că își dorea mult să mai aibă un copil. Ea este din nou însărcinată și îi va dărui fiului ei, Dragoș, un frățior.

"[Va fi] Cel mai probabil un frăţior [pentru Dragoş]. Pentru că sunt în 13 săptămâni cronologic, dar el e mai dezvoltat, are 15 săptămâni", a declarat Cristina pentru OK! Magazine.

"Pe măsură ce îl vedeam crescând pe Dragoş Jr., ideea fixă în capul meu era <<next, next child>>.
Îmi doream doi copii, mai ales că eu am o soră. La câteva luni după naștere, eram deja setată pe asta, toată lu­mea mă întreba de ce nu mă întorc pe scenă, eu le spuneam că nu e momentul, că vreau să stau cu cel mic. Dar văzând că nu se întâmplă nimic în decurs de trei ani, am zis OK, hai să facem un nou videoclip, am început să caut piese. În decembrie am lansat <<Jumătatea ta>>, pe urmă a venit <<În doi>>, care a plăcut mult. Am făcut şi pentru ea un clip, lucrurile au început să intre pe făgașul normal în viaţa profesională, plus că au mai apărut și oferte în televiziune.
Am făcut pregătiri pentru o emisiune, dar la finalul pregătirilor... am aflat că sunt însărcinată!
", a povestit cântăreața. "Pentru mine asta a fost cea mai mare realizare", a adăugat ea.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod