Poveste adevărată. „Soțul meu este homofob, dar visează la o partidă de sex cu lesbiene“



Am fost evident șocată. Indignată e puțin spus. Cu atât mai mult cu cât știam că el are o părere atât de categorică despre homosexualitate, mi s-a părut aberant ca s-o admire chiar pe o lesbiană. E drept, foarte frumoasă femeia, dar...

Așa că nu i-am spus nimic soțului meu după ce mi-a atras atenția vecina, însă am început să cercetez lucrurile în manieră detectivistică. Și nu a durat mult până când am descoperit, de fapt, că soțul meu nu numai că îi face avansuri iubitei vecinei, dar chiar pare destul de interesat de sexul cu mai multe femei. În același timp.

Dovezile găsite în laptopul lui au fost suficient de clare încât să facă inutilă orice negare, însă s-a apucat să-mi spună că în orice căsnicie, la un moment dat, e nevoie de niște picanterii, și că el nu s-ar supăra dacă am încerca așa ceva la un moment dat. Nici nu știam la ce să mă indignez mai întâi. La faptul că are astfel de fantezii sexuale sau că este un ipocrit care una spune (la biserică) și alta face cu gândul. Da, m-a asigurat că nu s-a întâmplat nimic, că numai testează piața cum ar veni, că i se pare incitant gândul, că de multe ori când am făcut dragoste s-a gândit la asta și a observat că se simte mult mai excitat la acest gând, dar că până acum nu m-a înșelat.

Acum sunt într-o perioadă de gândire. Mă gândesc serios dacă e cazul să divorțez sau ce soluție să adopt. Mi se pare că nici nu am cu cine să discut despre asta, nu le pot spune părinților sau prietenilor noștri,  mai ales că toți îl știu de mare credincios. Nu vreau nici să-i fac rău lui, dar în același timp mi se pare greu să și rămân într-o astfel de căsnicie, în care ipocrizia și dualitatea nu mai lasă loc la încredere.
 
Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod