Slăbeşte rapid: Un plan de 7 zile eficient şi uşor de urmat

Descoperă câteva reţete care au numai ingrediente proaspete, nu depăşesc 400 de calorii şi te ajută să scapi de kilogramele în plus! Urmează acest meniu şi bucură-te de siluetă!
Este dificil să-ţi stabileşti un plan de meniu zilnic care să te ajute la slăbit. Ca să nu mai fie un factor de stres pentru tine, iată recomandările pe care le avem pentru tine:

Ziua 1


Mic dejun - un iaurt simplu peste care să presari kiwi, portocale, câteva alune de pădure crude şi o linguriţă cu miere.
Prânz - O salată cu tăiţei din orez, morcovi, mazăre, fasole verde, ceapă verde şi varză roşie. Un dressing simplu cu ulei de măsline, oţet, sare, piper şi puţin ghimbir răzuit.
Cină - Chifteluţe făcute la cuptor alături de o salată de verdeţuri şi sos din iaurt grecesc amestecat cu mentă, usturoi şi zeamă de lămâie.


Ziua 2


Mic dejun - Pâine integrală prăjită cu urdă sau ricotta, felii de pară, nuci crude şi puţină miere de albine.
Prânz - Salată cu piept de pui la grătar amestecat cu verdeţuri, ridichi, ceapă verde, seminţe de floarea-soarelui crude, coajă rasă de portocală. Un dressing simplu cu ulei de măsline, oţet, muştar, sare, piper.
Cină - File de păstrăv făcut în folie la cuptor.
Pune şi câteva legume lângă el, usturoi şi ghimbir răzuit pentru aromă. Stropeşte cu ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare şi piper. Lasă-l la cuptor 20-30 de minute în folie de aluminiu sau foaie de copt.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod