Poveste adevărată: ”M-am însurat cu amanta unui bărbat bogat!”

A fost dragoste la prima vedere. Când am văzut-o pe Ioana prima dată am ştiut că EA e. Frumoasă, inteligentă, sexy, o comoară pe care orice bărbat şi-ar dori-o în viaţă. Aveam aceeaşi vârstă, 25 de ani, abia terminasem facultatea şi după un an ne-am căsătorit.
A fost dragoste la prima vedere. Când am văzut-o pe Ioana prima dată am ştiut că EA e. Frumoasă, inteligentă, sexy, o comoară pe care orice bărbat şi-ar dori-o în viaţă. Aveam aceeaşi vârstă, 25 de ani, abia terminasem facultatea şi după un an ne-am căsătorit. Până să spună da, însă, Ioana a pus o condiţie. Pe care am acceptat-o, crezând că în timp voi putea să o schimb. N-am reuşit. Acum, după şase ani, trebuie să aleg: renunţ la noi sau accept între noi şi copilul lor?

Ioana avea o relaţie cu domnul T. dinainte de a mă cunoaşte pe mine. El e cu 25 de ani mai mare ca ea, un tip însurat, cu carieră internaţională, un om foarte bine şi sus pus. Fusese îndrăgostită de el de la 20 de ani, el îi arătase o parte din lume, în doze mici, de o săptămână-două pe an, când îşi petreceau vacanţele împreună.
Când ne-am cunoscut noi relaţia lor avea deja vechime şi mergea pe aceste principii netulburată. El îşi vedea 350 de zile pe an de cariera şi de familia lui, Ioana aproape că nu exista pentru el, iar o dată pe an îşi aparţineau cu totul unul altuia.

Când am cerut-o de nevastă pe Ioana ea mi-a spus că vine la pachet cu acest „lest”. Nu putea să renunţe la domnul T. Incredul, am zis că e un mod elegant de a mă refuza. Ea mi-a spus că mă iubeşte, dar ăsta e felul ei. Mai mult nu poate. Puneţi-vă în locul meu: să-ţi spună femeia visurilor tale că te iubeşte, dar o săptămână-două pe an nu va putea să fie a ta. Cum aţi reacţiona?

Eu am acceptat, convins că în timp voi putea s-o fac să renunţe la domnul T. Până la urmă ce avea aşa special tipul ăla? Îl ştiam, apărea pe la TV când şi când, e un bărbat bine şi uşor arogant.
Atât. Are bani, dar nici noi nu eram ultimii sărăntoci.

Am făcut nunta, şi în loc de lună de miere ea a trebuit să plece cu el în anualul concediu. Atunci putea el, iar ea nu avea niciun cuvânt de spus. Eu nici atât. A fost primul meu şoc. A trebuit să plec şi eu în acelaşi timp, în altă parte, ca să pot crea familiei noastre falsa senzaţie că suntem plecaţi împreună.

Apoi am început să trăim împreună ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. O iubeam pe Ioana cum nu iubisem niciodată pe nimeni. Era viaţa mea, aerul meu. Acum patru ani ne-am decis să emigrăm. Am încercat s-o fac în felul ăsta să se îndepărteze de domnul T. Dar indiferent unde ne-am fi stabilit, vacanţa anuală cu el venea la fel de implacabilă ca taxele şi moartea.
Erau cele mai cumplite perioade din viaţa mea. În afara lor, însă, viaţa noastră era minunată. Dacă aş fi putut face abstracţie de vacanţele lor mi s-ar fi părut probabil că e nefiresc să fii aşa de fericit cum eram noi.

Anul trecut ne-am întors în ţară. Era inutil să lupţi împotriva lor. În plus job-ul meu într-o multinaţională mă aducea înapoi acasă, printr-o promovare pe care şefii o credeau ideală- mă făcuseră şef peste România şi Bulgaria. Nu ştiau că eu fugisem în lume tocmai ca să scap de acest „acasă” alături de domnul T.

Din ultima vacanţă cu el, de acum câteva luni, Ioana s-a întors cu o veste peste care n-am mai reuşit să trec. Este gravidă cu copilul lui. Noi n-am reuşit să concepem, în şase ani, un copil.
Pentru că eu sunt steril. Paradoxal, amantul e mai în vârstă ca bărbatul şi mai potent. Viaţa nu e lipsită de o oarecare ironie, şi aş râde şi eu de ea dacă asta nu ar fi de fapt viaţa mea. Văd zi de zi cum creşte în pântecul Ioanei copilul lor şi nu sunt capabil să iau o decizie: să o accept în continuare pe ea, pe domnul T şi pe copilul lor sau să aleg o viaţă de unul singur în care sunt sigur că niciodată nu voi mai găsit o Ioană?
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • emilia pe 23 Mai 2012, 16:04
    Poveste adevarata

    Accepta copilul ca pe un dar , iubeste-l ca si cum ar fi al tau ! Mai tarziu vei constata ca acest copil iti va darui o bucurie si o implinire aparte ,ceea ce nici o femeie si nci un serviciu nu vor putea sa-ti dea! Iubesteti sotia in continuare (daca gasesti ca poti).Pana la urma , ea este cea care aduce un copil in casa( in familie). Daca ati fi adoptat un copil , v-ati fi confruntat cu multe intrebari despre boli ereditare s.a.m.d.! N-ar fi rau sa mai adoptati unul sau doi copii! De restul se va ocupa destinul! Succes!

    0
    2

  • ella pe 6 Feb 2012, 15:32
    aha

    bla bla blaa..toata povestea asta e o facatura. incredibil le aveati pe toate si ea tot se futea cu ala./...da stai nu e tot! era steril! plm na ca ai tras-o ls sf de text din condei jurnalist de doi bani!!!!

    0
    1

  • lal balerina pe 24 Ian 2012, 14:35
    Poveste adevarata

    Va scriu 10 povesti d-astea "adevarate" pe 10, jurnalistii curului!! Si voi, fraierilor, comentati, de parca ar fi adevarat! Toti sunteti niste tampiti!!

    2
    1

  • nANA pe 23 Ian 2012, 13:42
    esti homosexual

    esti homosexual

    0
    6

  • serena pe 22 Ian 2012, 22:23
    interesant

    Sunt tot eu Serena am uitat sa-ti spun ca virilitatea unui barbat nu are legatura cu sterilitatea....

    0
    1

  • serena pe 22 Ian 2012, 22:20
    interesant

    Ei si tu,nu cred nici un rand din toata povestea asta?daca era o femeie in locul tau poate, caci am mai auzit despre martire din astea care stau cu sotii si le accepta si amantele dar invers fereasca Dumnezeu! Bucura-te esti unic!

    1
    1

  • GINA pe 22 Ian 2012, 18:04
    !

    Omu'esti fericit! Nu trebuie sa faceti FIV cu donator! Nici Ioana nu sufera in urma tratamentului...nu va costa nici 10000 EUR...ELIMINATI SI RISCUL de a nu reusi din prima.... Iar acum poti sa-l ameninti pe Dl T cu-n test de paternitate daca se mai apropie de nevasta-ta si de copilul TAU! FERICITULE! Toate-ti ies in viata!

    10
    0

  • Madalina pe 22 Ian 2012, 14:52
    Com

    Hai ca am trait sa mai aud si pe asta.....Ce fel de om esti de poti accepta asa ceva,asta daca este realitate....cum sa accepti asa ceva???????????si cind se intorcea ,va prefaceati ca vine de la munca ,sau cum?va iubeati ca si cum ar fi venit de la rude ??????

    5
    2

  • balecana pe 22 Ian 2012, 13:41
    Slabut

    Ioana, domnul T., bogat, persoana publica.... V-ati inspirat, creatorii de Sf-ri din viata Ioanei (fosta Tariceanu)? si a fostului prim-ministru? Slabut...

    1
    0

  • anad18 pe 21 Ian 2012, 22:56
    uau....

    asta seamana a fictiune....nu cred asa ceva

    12
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod