Poți să ai încredere în partenerul tău? Cum îți dai seama?

Ori de câte ori începi o relație, este interesant. Dar când ești pe punctul de a te îndrăgosti de cineva, sentimentele sunt intense.
Ești practic dependentă de ideea de a avea acea intimitate cu cineva. Doar că dragostea poate fi înșelătoare. Iată cum îți dai seama dacă poți să ai încredere în partenerul tău!

Moduri în care poți să îți dai seama că partenerul tău merită încrederea ta


Nu ai vrea să te îndrăgostești de persoana nepotrivită, nu? S-ar putea să fi trecut deja prin asta și vrei să te asiguri că nu o să se mai întâmple niciodată. Dar cum poți face asta? Cum te protejezi? Poate că partenerul tău spune cuvintele potrivite și face lucrurile potrivite. Dar aceste lucruri înseamnă că poți avea încredere în el? Îți poți deschide inima în fața lui? Depinde.
Trebuie să evaluezi situația. Da, trebuie să te păzești. Dar nu trebuie să eviți oportunitățile de a te îndrăgosti doar pentru că îți este frică să ai încredere în oameni. Trebuie doar să îți dai seama dacă poți să ai încredere în partenerul tău. Iată câteva semne care te ajută să îți dai seama dacă partenerul tău este demn de încrederea ta!

1. Este interesat în a-ți cunoaște prietenii


Știe că relația cu tine implică și cunoașterea prietenilor tăi. Și viceversa. Și vrea să înceapă cât mai curând. Este încântat de ideea unirii cercurilor voastre sociale.

2. Îți oferă spațiu de fiecare dată când îl rogi


Ori de câte ori simți ai nevoie de spațiu, este de acord să te lase să faci ceea ce ai nevoie. Îți arată respectul pe care îl are pentru tine în aceste momente, dar și pentru individualitatea ta, chiar dacă sunteți într-o relație.

3. Te întreabă lucruri despre viața ta, dar îți respectă limitele


Se străduiește mereu să te întrebe lucruri legate de viața ta. Acesta își exprimă interesul pentru viața ta pentru că vrea să te cunoască mai bine.
Dar nu o face într-un mod intimidant. Îți respectă întotdeauna limitele și intimitatea.

4. Este mereu sincer cu tine


Dă mereu dovadă de sinceritate în relația cu tine. Nu reușești să îl prinzi niciodată cu o minciună pentru că pur și simplu nu minte deloc. Știi că te poți baza întotdeauna pe el pentru adevăr.

5. Este dispus să facă compromisuri


Este mereu dispus să găsească o cale de mijloc pentru amândoi. Știe că nu poate fi mereu vorba doar despre ce vrea el și despre ce are nevoie el în relație. Știe că trebuie să fie dispus să se ajusteze și la nevoile tale dacă vrea o viață alături de tine.

6. Îți povestește multe despre el


Îți povestește lucruri despre el înainte de a fi cu tine. Vrea să se asigure că știi cine este și cum este viața lui.
Nu vrea să aibă secrete față de tine despre viața pe care a avut-o până acum.

7. Este mereu atent la nevoile și sentimentele tale


Este un partener mereu atent la nevoile și sentimentele tale și este cu adevărat grijuliu. Cine nu ar vrea să fie cu o persoană care se va asigura întotdeauna că nevoile sale sunt satisfăcute?

8. Are simțul umorului


Simțul umorului al partenerului te binedispune mereu. Asta înseamnă că te poți relaxa întotdeauna și te poți simți bine alături de el. Este o persoană cu care te poți distra mereu.

9. Îți răspunde mereu la timp


Nu se joacă cu tine. Nu este genul de persoană care ar aștepta în mod intenționat înainte de a-ți scrie un mesaj.
Va răspunde mereu, ori de câte ori are șansa să facă asta. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod