Cum îți dai seama că te iubește sau nu te iubește

Uneori, nu poți să îți dai seama ce crede partenerul tău despre tine. Iar aceasta ar putea fi o problemă dacă te gândești să avansezi cu relația.
Trebuie să știi ce simte pentru tine, ca să îți dai seama dacă merită să investești mai mult în relație. Cu toate acestea, dacă știi că nu te iubește, cel puțin ai șansa de a gestiona mai bine așteptările. Este important să îți dai seama, astfel încât să știi în ce direcție merge relația voastră. Nu vrei să fii dezamăgită după ce investești prea mult. Și nu vrei să te îndrăgostești de cineva care nu te-ar putea iubi în schimb. Aceasta este rețeta pentru dezastru. Dar cum îți poți da seama ce simte pentru tine? Nu te stresa. Este posibil ca bărbații să nu fie cei mai vocali cu privire la sentimentele și emoțiile lor. Dar există câteva semnale clare care îți arată dacă te iubește sau nu te iubește.
Iată câteva dintre acestea!

Semne care îți arată că te iubește sau nu te iubește


1. Te iubește dacă iese din zona de confort pentru tine


Știi că un bărbat este cu adevărat îndrăgostit de tine dacă iese din zona sa de confort pentru tine, pentru a se asigura că ești fericită. Pentru el, fericirea ta este și fericirea lui.

2. Nu te iubește dacă te ignoră foarte mult


Un bărbat nu va ignora niciodată o femeie de care este îndrăgostit. De aceea, nu este niciodată un semn bun când un bărbat nu te ascultă sau nu îți recunoaște prezența.

3. Te iubește dacă ești o prioritate pentru el


Știi că un bărbat te iubește dacă te face cu adevărat o prioritate în viața lui. Nu este un comportament obișnuit ca un bărbat să își schimbe programul doar pentru a se asigura că este capabil să îți satisfacă nevoile în relație.

4. Nu te iubește dacă nu vorbește despre viitor cu tine


Dacă un bărbat nu vorbește despre viitorul vostru ca un cuplu, s-ar putea să nu vadă un viitor pentru voi. S-ar putea să creadă că ceea ce aveți este temporar și că vă veți despărți în cele din urmă.

5. Te iubește dacă își arată recunoștința și aprecierea


Poți spune întotdeauna că un bărbat te iubește dacă dă dovadă de o apreciere reală pentru tot ceea ce faci. Dacă te simți mereu apreciată de partener, atunci știi că el înțelege valoarea pe care o adaugi în viața lui.

6. Nu te iubește dacă te ascunde de lume


Dacă ești cu o persoană care încearcă să te ascundă de restul lumii, probabil că nu ești cu cineva care te iubește. Nu ar trebui să îi fie teamă să te arate.

7. Te iubește dacă face compromisuri pentru tine


Știi că te iubește cu adevărat dacă îți arată că este dispus să facă compromisuri. Este un semn bun dacă arată dorința de a compromite nevoile și dorințele sale, pentru că înseamnă că vrea să te păstreze în viața lui.

8. Nu te iubește dacă nu are încredere în tine


O relație romantică trebuie construită pe baza a numeroase principii esențiale. Iar unul dintre cele mai importante principii este încrederea.
Vei avea nevoie întotdeauna de un bărbat care are încredere în tine și care te respectă suficient pentru a ști că vei face mereu lucrurile în mod corect alături de el. Dacă nu are încredere în tine, atunci nu e îndrăgostit de tine.

9. Te iubește dacă poți fi tu alături de el


Știi că un bărbat te iubește cu adevărat când nu vrea să te schimbi. Acesta vrea să te simți mereu confortabil și să fii cine îți dorești să fii. Nu vrea să te simți judecată sau criticată. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod