"Nu sunt indragostit de tine"

Cand simple vorbe pot ucide farama de viata ramasa in sufletul tau...
"Stii cum e atunci cand simti ca nu mai ai nicio scapare? Stii cum e atunci cand simti ca ai ajuns la capatul puterilor si ai impresia ca traiesti viata unui alt om, un om rau care in viata asta isi ispaseste toate pacatele pe care le-a comis in cele sapte vieti anterioare? Este crunt...", imi spune Bianca, o prietena, care traieste o deziluzie in dragoste, inca una...

Nu stiu cum se face, dar parca e blestemata, dupa cum imi marturiseste printre lacrimile care i se innoada in barba. "Incep sa cred ca este starea mea naturala, tristetea asta pe care o traiesc de ceva timp. Uneori imi spun ca este doar o pasa prin care trec si trebuie sa aiba un sfarsit, undeva, candva.
Dar cand? Pentru ca simt ca nu mai pot suporta aceasta stare...
"

Acum ceva timp, Bianca era implicata intr-o relatie stabila si fericita, pe care, din pacate, nu a constientizat-o decat dupa ce s-a terminat, dupa ce ea a incheiat-o. "Stii cand iti este prea bine si strici totul, fara sa te uiti in urma, fara sa tii cont de nimic? Pur si simplu nu realizezi, nu stii sa apreciezi fericirea si dai cu piciorul la tot pentru o iluzie? Asa am facut eu! Nu sunt genul care sa 'zboare din floare in floare', sunt adepta relatiilor stabile, dar undeva a fost un declic pe care nu am stiu sa il gestionez, m-am abatut, am crezut ca m-am indragostit de alta persoana si am pierdut tot. Am pierdut TOT..."

Sincer, cred ca i se poate intampla oricui, insa nu si Biancai, pentru ca o cunosc destul de bine.
Oricui i se poate intampla sa se "rataceasca" pe drum, important e sa-si regaseasca calea corecta si sa privesca inainte...

Dupa o relatie chinuita cu cel de care a crezut ca era indragostita, nu a mai putut rezista instabilitatii lui emotionale si a rupt legatura, iar viata ei parca se indrepta spre un hau in care simtea ca va cadea in fiecare minut. "Nici eu nu stiu cum am avut puterea sa o rup. Dupa despartiri si impacari, simteam ca ma distrug psihic si  fizic. Se pare ca era doar inceputul, pentru ca nu stiam ca va mai urma o lovitura care ma va arunca la pamant".

Dupa ce a incheiat aceasta relatie, pe care Bianca isi doreste cu toata fiinta ei sa o stearga din minte, isi mai revenise.
"Am avut noroc de prieteni. Mi-au fost alaturi si m-au ajutat enorm. Fara ei, cu siguranta nu reuseam sa ma pun pe picioare", imi martiriseste ea cu ochii plini de lacrimi.

"Nu stiu cum se face, dar in ultimul timp parca sunt un magnet pentru oamenii instabili emotional si confuzi. Din pacate, am mai intalnit inca unul, de parca primul nu imi fusese de ajuns... Imi propusesem sa nu mai fac nimic si oricum nu eram in cautarea unei relatii.

Experienta anterioara imi distrusese stima de sine si tot ce aveam mai bun in mine. Acum, cea din urma, mi-a distrus si farama de speranta... Am din ce in ce mai mult impresia ca traiesc viata altui om.
Imi spuneam mereu ca nu are cum ca doua lucruri rele sa mi se intample unul dupa altul, dar uite ca orice este posibil... chiar si mie".
 

Comentariile 51-56 din 56

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Antoaneta pe 30 Iul 2009, 10:31
    Ce nu te omoara te face mai puterni

    Trece. Totul este trecator in viata. Am trecut si eu prin asta, doare al naibii de tare, dar va veni o vreme in care vei gasi o alta iubire, un alt om care sa te merite. Si ii vei multumi lui D-zeu ca s-a intamplat asa. Dar cred eu ca in viata trebuie sa trecem si prin astfel de experiente ca sa putem aprecia mai tarziu ceea ce avem.

    1
    0

  • Simona pe 30 Iul 2009, 10:01
    Heh

    Si eu parca sunt magnet pentru oamenii instabili emotional.. Si totusi ma indragostesc de ei, de parca i-as putea salva, pentru ca imi plac anumite lucruri la ei.. dar deja ma tem.

    0
    1

  • Criss pe 30 Iul 2009, 09:04
    o sa treaca

    Stiu ca suna absurd. dar o sa treaca. ce nu te omoara te intareste... iar femeile au fost si vor fi intodeauna puternice in astfel de situatii. Cred ca cel mai important este sa te gandesti la tine ca la o femeie care merita tot ce e mai bun... si tot ce e mai bun va veni. Dar va veni doar daca crezi cu adevarat ca meriti. Si meriti! Zic asta pt ca din randurile articolului reiese ca iti constientizezi valoarea ('Ce am facut atat de rau de nu merit si eu fericirea lor?') Nu cred ca ai facut ceva rau... cred doar ca ai ales sa traiesti o experienta.

    1
    0

  • Donna Alba pe 30 Iul 2009, 08:58
    mda....

    te-ai gandit vreodata Bianca, ca in relatia voastra TU esti cea fericita doar pentru simplul fapt ca IUBESTI in timp ce el e un simplu nefericit incapabil de iubire ... gandeste-te bine ....

    1
    0

  • iancumioara61 pe 30 Iul 2009, 08:37
    preocupare

    deocamdata gaseste-ti refugiul in natura si in prietenii care ti-au mai ramas si cand destinul va vrea va apare si cel cre merita dragostea ta ! fii sigura de sata !

    1
    0

  • alexandra pe 29 Iul 2009, 22:07
    offf!!!

    printr-o situatie f asemanatoare am trecut si eu..e f greu cand o noua relatie fericita se termina..din cauza ca el iti spune ca nu are sentimente..desi le simti..la mine au trecut deja 3 luni de la ultima dezamagire si inca nu reusesc sa imi revin..si nici nu cred ca se va intampla in curand.Dar viata e grea si poate trebuie sa se intample toate astea ca atunci cand va veni jumatatea sa stim sa o apreciem mai mult...ce sa mai zic nici eu nu mai stiu de ce e viata asta asa.....:(

    2
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod