cuplu

Nu-l pune pe primul loc dacă el te pune pe ultimul

Ai fost vreodată în situația în care să îți placă de cineva foarte mult, dar sentimentele nu au fost reciproce? Nu ar trebui să îl pui pe primul loc dacă el te pune pe ultimul. Încă nu ești convinsă? Iată câteva motive care te vor face să îți schimbi părerea!

De ce nu ar trebui să îl pui pe primul loc dacă el te pune pe ultimul


1. Este ocupat să își protejeze interesele


Pune-te pe primul loc! Cineva trebuie să o facă până la urmă. Nu aștepta părerea lui înainte de a lua decizii importante. Dacă vrei să faci ceva, planifică totul așa cum ai face-o dacă el nu ar exista. Fă astfel încât el să se potrivească în planurile tale, chiar dacă s-ar putea să nu ajungi să-l vezi. Atunci când te vezi cu cineva care se pune pe primul loc, ești supusă mereu unui risc, așa că poți să îți faci planurile în consecință.

2. Nu îi pasă


Este important să îți investești timpul și energia în oamenii cărora chiar le pasă. Dragostea te poate dezamăgi, dar nu îi uita niciodată pe oamenii care te prețuiesc.
Vrei să te înconjori cu oameni care te tratează așa cum meriți, fie că este vorba despre prieteni, parteneri sau altceva. Cu cât te înconjoară mai mulți oameni care te iubesc, cu atât mai puțin timp vei pierde cu oamenii cărora nu le pasă de tine.

3. Nu te bazezi pe prezența lui


Nu întâlnești mereu persoana potrivită pentru tine, însă trebuie să te asiguri că te protejezi întotdeauna de ce este cel mai rău. În acest fel, poți fi surprinsă plăcut dacă apare atunci când ar trebui, când te sună sau când acționează ca un partener normal.
Dacă te încăpățânezi să îți faci planuri care se bazează doar pe el, s-ar putea să fii dezamăgită.

4. Ești singura care inițiază contactul


Relațiile ar trebui să fie reciproce, nu inutile. Dacă simți că îl urmărești mereu, trebuie să te întrebi dacă merită. S-ar deranja să te caute dacă nu ai mai face totul ușor pentru el? Încearcă să afli acest lucru!

5. Îți schimbi planurile pentru el


Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să renunți la întâlnirile cu alți oameni doar pentru că el se întâmplă să fie liber în acel moment. Nu îți schimba niciodată planurile cu prietenii, familia sau chiar cu un partener de business.
Dacă îți place cu adevărat de el, este tentant să renunți la tot și să fugi la el ori de câte ori te sună, dar trebui să te oprești dacă vrei să îți respecte vreodată programul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod