bărbat

Oare chiar există bărbatul pe care ți-l dorești?

Nimeni nu este perfect. Nici bărbații. Iar femeile au anumite așteptări de la bărbați, care nu sunt realiste. Te întrebi dacă există cu adevărat bărbatul pe care ți-l dorești? Iată care sunt lucrurile care nu ar trebui să te facă să crezi că e mai puțin potrivit pentru tine!
Există sau nu bărbatul pe care ți-l dorești? Iată care sunt trăsăturile pe care nu le vei găsi la acesta!

1. Iubirea pentru cumpărături


Oricât de distractive ar fi pentru tine paradele de la mall cu sacoșele în mâini, această activitate este destul de plictisitoare pentru bărbați. Cei mai mulți bărbați nu sunt foarte încântați de orele nenumărate petrecute la shopping. Probabil că ar prefera să stea acasă și să se uite la fotbal. Însă asta nu înseamnă că nu va veni cu tine.

2. Interesul crescut pentru sentimente


Există bărbați care poartă discuții despre sentimentele lor și modul în care evoluează relația pentru că trebuie să faci și acest lucru într-o relație. Dar nu există foarte mulți tipi care să își dorească să aibă o astfel de conversație.
Dacă ești în căutarea unei persoane care să inițieze o discuție emoțională cu privire la evoluția relației sau care să se bucure atunci când deschizi tu subiectul, să nu fii surprinsă dacă aceste căutări vor dura mai mult decât te aștepți!

3. Dorința constantă pentru momentele petrecute împreună


Celor mai mulți bărbați nu le place să fie sufocați, au nevoie de spațiu. Este felul în care sunt construiți. Însă nu ar trebui să îți faci griji. Dacă ești în căutarea unui tip care să nu își dorească să facă vreun lucru fără prezența ta, probabil că vei căuta mai mult timp.

4. Înțelegerea fără margini


Probabil că nu ți-ai dori să explici de ce nu ți se potrivește niciuna dintre cele 30 de perechi de pantaloni pe care le ai în șifonier. Și nu vrei să fii privită într-un mod ciudat atunci când spui că o anumită femeie din cercul de prieteni nu este prietenă cu adevărat.
Există anumite lucruri pe care partenerul tău nu le poate înțelege și probabil că nici nu își dorește bătăi suplimentare de cap. Dar acesta este motivul pentru care nu renunți la prietenele tale atunci când intri într-o relație.

5. Abilitatea de a rezolva orice


Vrei ca bărbatul pe care ți-l dorești să vină la pachet cu o trusă de instrumente, bani și toate răspunsurile din lume? În realitate, va veni și cu problemele sale, pentru care are nevoie de ajutorul tău. Și așa este normal într-o relație echilibrată și sănătoasă, în care nu doar primești, ci trebuie să și dai.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod