Nu eu am ales sa fiu singura

Cand unele "hotarari" nu depind in totalitate de tine...
Mergand spre job, observ multe fete triste. Mai ales fete triste de femei frumoase. Cand ies sa ma plimb cu rolele prin parc sau merg la un film la cinema vad alte fete triste de femei frumoase... femei foarte frumoase si singure. De ce sunt singure aceste femei? Chiar nu exista nimeni care sa le tina de mana atunci cand isi doresc? Nu exista un barbat care sa le spuna ca sunt frumoase in fiecare dimineata, care sa le sarute, sa le tina in brate in fiecare noapte si sa le stearga lacrimile adunate in barbie? Se pare ca nu...

Monica, 30 de ani, account manager, imi spune ca nu ea a ales sa fie singura, ci soarta. Si nici macar nu este o femeie pretentioasa: "Tot ceea ce-mi doresc este un barbat frumos, inalt si foarte inteligent. Trebuie neaparat sa aiba o casa, pentru ca eu am una, o masina, pentru ca nu imi place sa merg cu RATB-ul si trebuie sa ma adore si sa imi spuna ca ma iubeste in fiecare secunda.
In niciun caz barbatul pe care il aleg nu trebuie sa priveasca alte femei, nu trebuie sa se gandeasca la alte femei, dar nici nu trebuie sa fie neinteresant sau plictisitor.

El trebuie sa fie pasional, dulce si tandru, ferm si delicat si, mai presus de toate, trebuie sa imi poata tine piept si sa ma domine. Trebuie sa intuiasca ce simt, ce vreau, astfel incat sa fim mereu pe aceeasi lungime de unda, fara ca, totusi,sa imi dea senzatia ca avem acelasi creier sau ca iubesc imaginea mea proiectata in oglinda. Si atunci de ce mai sunt singura?

Glumesc... vreau sa fie inteligent, inalt, cu ochi albastri, ochelari, sa poarte aceeasi camasa albastra in fiecare zi si sa ma placa la randul lui... asa cum sunt. Cer prea mult?"
.

Si tu ti-ai pus aceasta intrebare, nu-i asa? "Ce imi lipseste de sunt singura si nu-mi gasesc un barbat care sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt?" Cum de ai ajuns sa te simti atat de singura? "Pentru mine, singuratatea este o moarte lenta", imi spune Magda, o prietena in varsta de 27 de ani. "Nimic nu mi se pare mai trist decat sa ma duc acasa si sa adorm intr-un pat gol si rece si sa ma trezesc la fel.


Dupa ce m-am despartit de iubitul meu, mi-am dorit cateva zile de singuratate, sa imi fac ordine in minte, dar dupa o perioada scurta de timp mi-am dat seama ca nu ma pot suporta singura, sa imi aud gandurile"
. Dupa ceva saptamani, Magda simtea o nevoie nebuna sa fie implicata intr-o relatie serioasa. Dar nu a fost sa fie... "Am avut 'norocul' sa dau numai peste barbati nepotriviti si superficiali, care nu au facut decat sa imi adanceasca suferinta si sa imi demonstreze cat de nedemni sunt de mine.

Am avut momente de disperare, in care plangeam pana ramaneam fara lacrimi, in care imi spuneam ca sunt urata, proasta si ca voi fi singura pe vecie. Sunt singura de aproape un an si in tot acest timp m-am obisnuit si cu patul gol si rece, dar stiu sigur ca nu va fi asa pe vecie.
Sunt sigura ca nu toti barbatii sunt superficiali si lipsiti de sentimente. Iti trebuie doar rabdare, iar timpul le rezolva pe toate"
, adauga Magda, increzatoare.

Acestea sunt doar doua femei frumoase si singure, dar sunt sigura ca sunt mai multe. Nu ele au ales aceasta postura, nu ele au ales sa fie asa, nu ele si-au dorit singuratatea... Au fost niste circumstante care nu le-au fost favorabile si au trait sau traiesc astfel de perioade crunte de singuratate.

Mai "defecte" din fire, multe femei se simt implinite cu adevarat daca au si o relatie de dragoste fericita, daca se simt iubite si adorate. Pana la urma, este o dorinta normala si justificata.

Un lucru este cert: nu suntem sortite sa stam toata viata singure, dar nici sa ne aventuram in relatii in care nu ne simtim implinite.
Trebuie sa gasim puterea sa ne ridicam, sa mergem mai departe si sa luptam pentru ceea ce este mai bun pentru noi!

Un articol de Nicoleta Tarantus
 

Comentariile 51-81 din 81

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lioara pe 1 Oct 2009, 10:44
    acelasi subiect

    scuze pt cuvintele incomplete,deci nu mi permit sa fiu libertina dupa cum am mai spus e prezent pt a dormi si atit ,mai asculta predica mea cin d il aud ca cesa faca el nu are loc de munca nu contribuie cu nimic nimic in casa decit cu prezenta,de plecat nu am unde ca as fi plecat de mult iar la sala rul de 1200 si un copil chiar nu pot sa fac pasul asta inca singurul ajutor vine de la parinti mei,cit vor mai fi si ei sper sa trec cu bine acest hop al vieti,doamn ajuta

    2
    0

  • lioara pe 1 Oct 2009, 10:36
    singuratatea

    mersi caty pt sfat dar banuiesc ca nu ai copii, sau ai si sunt pe picioarele lor , dar eu am si el depinde de mine din toate punctele de vedere,si e un copil cu bun simt are 15 ani si acum vede totul,la un moment dat a zis, "noi doi ne descurcam si fara el"cu alte cuvinte dece sta aici eu sunt si mama si tata , pe sot nu l prea intereseaza realitatea si am 18 ani de casnicie dar de 2 ani le el totul e pt si atit, deci miam luat soarta in propriile miini cu datoriile de rigoare eu nu pot fi libertine nu mi permite

    2
    0

  • ioana.doc83 pe 30 Sep 2009, 00:01
    hop si eu

    buna fetelor...cred ca pheobe are dreptate..sunt singura de f mult timp...mereu reusesc sa atrag privirile barbatzilor...care culmea ironiei..nici ei nu inteleg..cum de sunt singura?!...am nimerit doar persoane nepotrivite,multa nesimtzire...si eterna aluzie legata de sex(din prima saptamana)...atunci renuntzam, sa mai vreau ceva?!.. m-am saturat sa aud aceleashi povesti proaste gen "nesimtzita de fosta ..cate mi-a facut".."dar nu vrei sa mergi la mine ..sa vedem un film"....aceiashi placa ...te simtzi folosit....mi-e scaraba....e f greu sa ai bun simt si sa fii un om normal.....cel mai bine e sa impui pretentzie si respect..intr-un mod diplomatic ,feminin.....si sa fii selectiv.....nu cere nimeni perfectziunea....toti vrem normalul pt ca nici noi nu suntem perfecte....ci bun simtz....oare de ce e ata de greu?

    5
    1

  • Phoebe pe 29 Sep 2009, 23:04
    zic si eu

    Nu am timp sa citesc toate comentariile, asa ca ceea ce voi spune poate a mai fost spus, dar... Tin sa spun tuturor femeilor singure sau nefericite in dragoste ca TOTUL VA FI BINE. Stiu asta din experienta. Si eu am suferit din cauza unor barbati care nu ma meritau. Mi-a trebuit jumatate (aproape :-) ...) din viata ca sa realizez ca POT FI FERICITA! Cum? Foarte simplu. Am renuntat la relatiile care ma secatuiau si m-am facut disponibila. Am devenit relaxata si ma bucur de viata, de fiecare clipitica din viata mea. Am devenit PRETENTIOASA (daaaaaaaaaa), pentru ca am descoperit ca barbatii apreciaza femeile care se apreciaza. Asa ca m-am straduit sa ma iubesc, iar acum o fac fara efort. Nu mai fac compromisuri, in schimb cer mult, mai ales respect (nu ca o feminista inraita, e drept, ci cu feminitate), dar fara sa devin o ventuza. Nu ma mai agat de nimeni, pentru ca am descoperit ca viata poate sa-ti faca niste surprize minunate. Acum sunt iubita si sunt fericita. Va doresc asta tuturor.

    4
    2

  • cati pe 28 Sep 2009, 15:17
    atat de singur pt ella

    Aseara iar am avut o discutie pe tema asta.Mai bine zis un monolog.Eu am zis,eu am auzit.A plecat in alta camera lasandu-ma plangand.Astazi m-a sunat ca de obicei ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.Cum sa-mi recapat demnitatea cind eu sant dependenta de el,si el vede asta?Cum sa nu ma las,cand eu plang din orice?

    1
    2

  • ella pe 28 Sep 2009, 08:41
    Nu eu am ales sa fiu singura...

    Da Cati si da Lioara. E infiorator sa fii singura in doi. Si eu fac parte din aceasta categorie si mult timp am crezut ca doar mie mi se intampla si ca doar eu sunt vinovata. Cei drept, aceste articole incrimineaza mereu femeia, invata mereu ce sa faci sau cum sa faci. Oricum e pura teorie. Cand e de aplicat vezi ca na-i cu cine, ca nu merge s.a.m.d. Totul este sa-ti recapeti demnitatea si sa nu te lasi

    2
    0

  • cati pe 27 Sep 2009, 14:56
    pt.lioara

    ai mare dreptate.E si mai dureros sa fii singura in doi .Eu sint asa de mai bine de 5 ani ,dar n-am realizat pina in primavara aceasta.Am fost folosita ,umilita ,mintita,tradata de cel care mi-a jurat credinta in urma cu 23 ani.Nu credeam ca tocmai mie mi se poate intimpla.Si totusi...Acum ma gandesc ca mai bine singura decat sa il simt in ceafa mea tot timpul ,gandindu-se la cealalta,desi nu recunoaste,decat sa vorbesc la pereti.Sant nefericita ,si totusi cred ca il mai iubesc.

    0
    0

  • stef pe 26 Sep 2009, 22:39
    singuratatea?

    Nu esti singura draga mea,dar ar trebui sa scapi de a visa la baiatul inalt, ochii albastri, camasa si etc.poate ca acest gen de persoana nu te-ar iubi cum tu ai vrea .Incearca sa lasi oameni sa se apropie de tine,poate undeva e aceasta persoana, dar trebuie sa intelegi ca in viata nu le poti avea pe toate.

    1
    0

  • lioara pe 25 Sep 2009, 19:31
    crudul adevar

    cel mai dureros e cind esti singura indoi, si credeti ma ca stiu ce spun de doi ani incoace.....mai bine singura ...singura

    3
    1

  • Monica pe 25 Sep 2009, 15:34
    Voi chiar nu ati citit articolul cum trebuie?

    @ene mirabela & co Ati citit 2 randuri din priml paragraf si, gata, v-ati format o parere. Daca ati fi citit intr-adevar, ati fi vazut ca primul paragraf al citatului nu reprezinta altceva decat o ironie care in niciun caz nu sta la baza singuratatii mele. Sinceritatea incepea de undeva de la baiatul inalt, cu ochelari si camasa albastra. Vreti sa stiti cum il cheama? :D

    1
    0

  • lupa pe 25 Sep 2009, 08:01
    :P

    "vreau un barbac casa ,masina ,sa nu se uite dupa altele sa nu faca ai a sa faca aia"......cere prea mlte...sincer pei ce ea e asa cum ea ar vrea sa fie fat frumos al ei:D:)

    0
    0

  • una pe 24 Sep 2009, 21:33
    adv

    si eu sunt singura, implinesc 42 de ani, si recunosc ca este foarte greu, ma dore ca totusi societatea ma respinge.poate eu am ales sa fiu singura, dar am momente cand regret, si recunosc incep sa imi fie frica de singuratate.

    3
    1

  • una! pe 24 Sep 2009, 19:15
    adevarul, gol, golut!

    Atracţia e dată, la început, de “mister” şi siguranţă (putere). Ambele sunt date de cele câteva răspunsuri de mai sus......

    1
    1

  • una! pe 24 Sep 2009, 19:13
    Contează să ai propriul tău loc (casa, apartament etc)?

    ............E diferenţa dintre frustrat sexual şi 3-4 femei pe lună. Propriul tău loc e bârlogul tău în care îţi încarci bateriile. Sanctuarul tău. La 2 tipi care arată bine, sunt extrem de sociabili, nebuni şi atractivi.. la întrebarea “care fute mai mult” răspunsul e “ăla care nu stă cu mă-sa”. Astea sunt doar 2-3 din întrebările pe care le aud frecvent. Şi răspunsul care trebuie să vină este “nu contează”. Adevărul însă e un pic perimat. 90% din cei de pe forum investesc în femei (cărţi citite, timp petrecut prin cluburi, întâlniri etc). În momentul în care treci de nivelul ăsta, următorul nivel este să investeşti în tine. Să ai o pasiune, să scoţi bani din ea, să ai parte de confort, să ai grijă de tine, să ai parte de femei frumoase şi de calitate, să ajuţi pe cei din jur.................

    0
    1

  • una! pe 24 Sep 2009, 19:12
    Contează să ai o maşină (sau una faină)?

    ................E iar legat de confortul şi libertatea ta de mişcare. Diferenţa dintre a duce o tipă la o cafenea cu RATB-ul sau cu maşina … e că de la cer la pământ. Poţi trece cu vederea, dar se simte. Apoi, eşti conştient că într-o maşină de peste 30 000 de euro zâmbetul femeii e mai cald, atingerea mai moale? Nu se pricep ele la mărci prea bine, dar la confortul din ele sunt artiste. Aveam o prietenă după care venea un tip pentru ‘first date’ şi replica ei a fost “Doamne, sper să nu aibă Matiz”................

    0
    1

  • una! pe 24 Sep 2009, 19:11
    Contează banii?

    .....................Altă întrebare derizorie. Contează mai mult decât ai vrea tu să conteze. Banii îţi aduc linişte, banii îţi aduc siguranţă, banii îţi aduc valoare, încredere. Banii nu te trag în jos decât dacă ai prea puţini, niciodată dacă ai prea mulţi. Faptul că îţi permiţi să o duci şi pe un mal de lac în cişmigiu să mănânci o îngheţată cu ea, dar şi că o poţi duce într-un restaurat select contează MAI MULT decât prima variantă, singură. Ai opţiuni. Faptul că o poţi suna să îi zici să îşi arunce hainele într-un rucsac ca o duci la Budapesta pentru un concert nu are cum să conteze mai puţin decât că îţi calculezi banii ca să o poţi duce la film în mall. Şi e prost cine o ia personal, pentru că banii nu sunt niciodată pentru femei, ci pentru tine, confortul tău şi libertatea ta.

    3
    0

  • una pe 24 Sep 2009, 19:10
    conteaza...

    .......................Contează cum arăţi ca să ai succes la femei? Fraţilor, pe cât de sincer, pe atât de brutal… CONTEAZĂ. Sigur, nu contează dacă eşti mediu, dar îmbrăcămintea, stilul, cât de îngrijit eşti.. te pot ridica enorm. Şi contează iar ENORM atunci când eşti în extreme. Nu este vorba să te ridice “frumuseţea”, dar dacă te coboară, atunci e grav............................

    2
    0

  • una! pe 24 Sep 2009, 19:07
    crudul adevar...

    Acest articol nu este pentru începători, pentru că începătorii nu trebuie să audă ceea ce voi scrie în rândurile următoare. De asemenea, nu sunt nici pentru avansaţi, pentru că avansaţii ştiu lucrurile astea fără să mai dau eu cu pumnul în masă. Însă de multe ori contează atunci când unul îţi confirma credinţele tale şi îţi da dreptate, te face să simţi că nu respiri aerul degeaba şi că nu eşti tu nebun. Întrebări la care lumea se fereşte să răspundă sau la care lumea răspunde cu jumătate de gură, ca să nu omoare şi minimă încredere pe care o are un om care nu are nimic.................

    1
    0

  • NimeniAltul20 pe 24 Sep 2009, 18:41
    Nu aveti dreptate

    Daca vrei sa fii singur esti singur.Dar eu am fost intr-o relatie serioasa si cred,dar mi-a lasat un gust amar.Chair daca pot spune ca femeile te iubesc mult,sa stii ca si baiatul tine la u in felul lui.Dar in ziua de azi,fetele vor masina bani,nu cred k asta este dragostea;)..daca iubesti pe cnv..te duci si sub pod sa stai cu el;)..asta e dragoste..Dar unde sunt fetele astea??..eu nu cred k mai exista vreuna,si imi cer scz daca va jignesc dar toate fetele sunt pe interes.Va pup pe toate

    0
    0

  • ALIX25 pe 24 Sep 2009, 17:50
    TRAITI

    ce a scris anda e acelasi lucru care mi se intampla si potriveste si mie, uneori nici nu mai incerc sa caut cu toate ca nu vreau sa raman singura, dar cand vad cata lume e pe interes in ziua de azi si pe modelul de 90-60-90 si nu mai conteaza prea mult ce gandesti, ma cam satur, dar cum se zice speranta moare ultima, va pup pe toate si aveti grija de voi.

    0
    0

  • anda pe 24 Sep 2009, 17:17
    e complicat

    mi se pare ca este pe cat de simplu pe cat de complicat. unora le iese, altora nu. probabil oricat ne/am chinui nu exista o explicatie deplina. De ex, eu sunt singura. niciodata n/am fost cu cineva foarte multa vreme, dar am iubit f mult odata...candva. Stiu ce n/a mers...stiu tot, sunt constienta de mine pas cu pas. Sunt perfect lucida oricand ...cand incep o relatie si in timpul ei si dupa ce s/a terminat. ma simt singura si nu prea. am o casa, am masina, am slujba. Cred in Dumneyau si mi/ ebine. poate va veni un El, cine stie? parca nici nu ma mai intreb ce va fi. Stiu doar ca nu ma mukltumesc cu orice tip de legatura si ca daca e sa astept , astept o vesnicie decat sa ma simt nefericita cu cineva. atat. toate bune.

    0
    0

  • ALINA 28 pe 24 Sep 2009, 15:15
    NICI eu nu am ales sa fiu singura

    nu cred ca cineva intentionat alege acest lucru. fiecare ne dorim sa fim valorificate de partenerul nostru, sa ne mentina vie dorinta,pasiunea,dragostea,increderea etc. dar nu e de contestat faptul ca fiecare are asteptarile ei de la partener si cand nu se simte implinita,cand idealurile ei nu coincid cu cele ale iubitului sau, incepe sa devina introvertita, indeosebi cand el nici macar nu incearca sa ii sustina ideile si sa lupte amandoi pentru dorintele celuilalt.

    0
    0

  • dana tarniceriu pe 24 Sep 2009, 14:18
    nu eu am ales sa fiu singura

    nimeni nu stie ce insema singuratatea pana nu trece prin asa ceva. si eu sunt la fel de singura ca multe alte femei. am 38 de ani, am avut niste relatii de foarte lunga durata, dar care n-au dus la nimic. de felul meu nu sunt o femeie pretentioasa, nu caut fat-frumos din povesti si otusi nu am avut noroc.oricum, am incetat sa mai sper ca voi mai gasi vreodata fericirea. cel mai mare regret il am ca nu am facut un copil.

    0
    0

  • Ana Id pe 24 Sep 2009, 13:49
    Nu eu am ales sa fiu singura

    Ca de obicei, de dat sfaturi f multa este buna.Nu voi contrazice niciun comentariu postat aici si chiar am sa-i dau dreptate Mirabelei la o singura fraza care a postat-o si anume aceea in care spune ca nu trebuie sa ceri perfectiunea dar sa incerci sa o oferi.Foarte adevarat,dar daca nici asa ceva nu merge,atunci cum se poate explica? Tot timpul mi-am dorit sa fiu o femeie caruia i se daruieste iubire tocmai pentru a avea putere sa daruiesc mai multa persoanei de langa mine.Si cu toate acestea de ce sunt singura de 4 ani de zile?Nu pot zice, am cunoscut cativa barbati in aceasta perioada, dar unul mai "ocupat "ca altul sau mai "nepregatit "sau...si lista poate continua. Intr-adevar te obisnuiesti cu singuratatea si chiar sunt momente cand ai nevoie sa fii doar tu cu tine insati, dar cu timpul mi-e teama ca aceasta singuratate, cat si toate celelalte deceptii, nu vor duce decat la stingerea sperantei.Sper sa nu ajung in acest punct niciodata. Tuturor femeilor singure sau care sunt cu cineva dar se simt singure,le urez multa putere pt a trece peste toate aceste momente in care chiar ai nevoie sa fii puternica!

    0
    0

  • raluca pe 24 Sep 2009, 13:36
    singuratatea

    si eu sunt una dintre multele femei singure am 26 de ani destule raelatii mai mult sau mai putin serioase dar in nici una din relatii nu am fost fericita.De multe ori dau vina pe mine spun ca eu sunt complicata,dificila dar nu cred ca asta e scopul .Am scris si eu pe o lista cum sau ce imi doresc de la un barbat ,in concluzie nimic mai mult deca un om normal.Nu mai inteleg nimic ma bucur totusi pt cele ce si-au gasit jumatatea

    0
    0

  • Melania pe 24 Sep 2009, 11:53
    de ce sunt femeile singure?

    Nu stiu. Eu am 49 de ani si cred ca asa voi ramane. Am trecut prin cateva ,nu multe relatii, si se pare ca nu reusesc sa fiu cu cineva.Circumstantele sau poate soarta . La varsta mea este si foarte greu sa te mai obisnuiesti cu cineva. Barbatii sunt asa cun sunt ,fiecare avem si calitati si defecte dar se pare ca nu am gasit perechea potrivita. este adevarat ca nici nu caut. E usor sa dai sfaturi dar fiecare dintre noi este unic si poate unora asa le este scris sa fie singuri.Am citit undeva ca Dumnezeu nu iti da viata de familie daca considera ca nu esti pregatiti pentru ea. Poate fac parte din aceasta categorie sau poate cand nici nu m-astept imi voi gasi perechea.

    1
    0

  • alexa pe 24 Sep 2009, 10:33
    de ce sunt femeile singure?

    Habar nu aveti ce spuneti! Unii oameni chiar nu au avut norocul sa se intalneasca.

    0
    0

  • ina pe 24 Sep 2009, 10:19
    SINGURATATEA

    E greu sa fi singur,timpul, cu cat trece cu atat e parca mai greu, devine mai dificil sa prinzi incredere,nu mai ai rabdare si simti ca totul s-a sfarsit pt tine.Eu nu am reusit sa mi fac o relatie serioasa si sanatoasa aproapre 2 ani,imi faceam toate planurile singura si mi am gasit acea liniste si "fericire"in singuratatea mea.Eram multumita si chiar nu mai speram sa fiu cu cineva,ma si vedeam inconjurata de 20 de pisici in fata tv.cu alte 2 prietene.Asta pana intr o zi cand a aparut acel cineva care e jumatatea mea acum,e acea parte din mine care lipsea.Totul a venit atat de natural si de usor,nu credeam ca poate exista asa o relatie sau ca as putea intalni un om ca el, un om la care doar visaseam de mult.Ne am casatorit dupa cateva luni si suntem fericti si impliniti...si asteptam ca familia noastra sa creasca. Concluzia...Dragoste vine mai devreme sau mai tarziu,tebuie doar sa asteptam mai mult sau mai putin,sa ne bucuram de aceasta etapa din viata noastra SINGURATATEA sa stim sa o folosim in favoarea noastra si mai ales sa nu fim triste...

    0
    0

  • Irina pe 24 Sep 2009, 08:37
    Singuratatea....

    Sunt adevarate si cele doua pareri de mai sus... dar eu am fost si in pielea celor despre care vorbeste articolul... singuratatea e foarte greu de suportat...dar incepusem sa ma obisnuiesc cu ea. :) Cand nu ma asteptam am intalnit pe cineva si acum nu mai sunt singura. Acum imi amintesc de perioada singuratatii, si un lucru imi vine in minte...ca eram chiar puternica, fapt pe care atunci nu-l realizam...

    0
    0

  • Raduleasca pe 24 Sep 2009, 08:18
    Foarte adevarat!

    Ceea ce scrie Mirabela este foarte adevarat...Ca sa fimcu cineva si fericite trebuie sa nu cerem perfectiunea dar sa ne dam silinta sa o oferim. Proportiile nu sunt egale, dar asta e realitatea si daca exista cineva care nu crede sau ne condamna, sa nu se mire ca e singura.Ea a ales sa fie asa..

    0
    0

  • ene mirabela pe 24 Sep 2009, 06:50
    de ce sunt femeile singure?

    Eu cred ca aceste femei sunt singure pentru ca se citeste nesiguranta in ochii si comportamentul lor. Trebuie sa invete sa fie independente, si nu neaparat financiar. Trebuie sa fii independent intr-o lume agitata si stresata. Ddaca stai si te gandesti,pana la urma nici un barbat nu se ridica la asteptarile noastre. Noi trebuie sa-l invatam ce ne place si ce vrem sa ne ofere. Am 30 ani si sunt implinita din toate punctele de vedere. Dar recunosc ca am muncit un pic sa ajung aici. Am tot ce imi trebuie : un sot superb, care ma iubeste si care incearca sa ma inteleaga cu toate ca uneori sunt dificila, si un baietele minunat de 3ani si 2 luni. Implinim 8 ani de casatorie pe 6 octombrie.Ttotul este minunat cand nu ceri perfectiunea, dar incerci sa o oferi. Atunci sa vezi ce rezultate minunate o sa ai.

    0
    2
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod