Inca o sansa fostului iubit?

V-ati despartit, poate chiar sunteti divortati si fiecare isi vede acum de viata lui. Dar este ceva care nu te lasa sa mergi mai departe si pentru ca si el simte la fel, te...

V-ati despartit, poate chiar sunteti divortati si fiecare isi vede acum de viata lui. Dar este ceva care nu te lasa sa mergi mai departe si pentru ca si el simte la fel, te decizi sa mai dai o sansa relatiei voastre. Dar sa te intorci la "fostul" este o idee buna sau rea? Si daca tu crezi ca relatia ta mai merita o sansa ce pasi trebuie sa urmezi ca sa ai mai mult succes de data asta?

Despartirea este grea
Desi vei depune ceva mai mult efort, vei reusi sa cladesti o relatie fericita cu un fost iubit, dar sansele succesului depind cel mai mult de motivul care a adus despartirea. Cei care s-au despartit din pricina unei suparari sau a stresului care a pus stapanire pe relatia lor, vor trece la un momentat dat de aceasta perioada si vor realiza ca de fapt vor sa fie impreuna.

Astfel de cupluri sunt cele care au cele mai multe sanse sa reia o relatie de acolo de unde au lasat-o si de data asta lucrurile sa mearga. Cu mai putine sanse de succes sunt cei care au lasat ceva lucruri neterminate pentru ca nu au avut sansa sa spuna tot ceea ce simteau la momentul despartirii. Partenerii aflati in astfel de situatii spun ca se simt atrasi de fostul partener ca de un magnet si admit ca nu pot sta la distanta de acesta. Simt ca pur si simplu nu pot merge mai departe, ca trebuie sa fie din nou impreuna chiar daca este vorba pur si simplu de nevoia de a-si confirma ca de fapt vor sa se desparta.

Inca o incercare
Bineinteles daca te-ai decis sa-i mai dai o sansa fostului tau iubit si sunteti atat de fericiti acum unul in bratele celuilalt, veti fi tentati sa uitati de toate problemele din trecut, sa le bagati sub covor cum se spune, si sa va concentrati numai pe viitorul noii relatii.Pai aceasta nu ar fi o idee tocmai buna. Problemele pe care le-ati avut in trecut pot reveni, asa ca este foarte important ca inainte sa pasiti intr-o noua relatie sa va rezolvati problemele, toate subiectele "tabu" sa fie acum puse pe tava si discutate (ca de exemplu daca sa aveti sau nu un copil).

Este la fel de important si ca tu sa intelegi ca partenerul tau se poate sa se fi schimbat de cand ati fost ultima oara impreuna. Sa nu presupui ca a ramas acelasi, mai ales daca au trecut cativa ani pana sa va regasiti. Timpul a trecut, el probabil a trecut prin experiente despre care tu nu ai habar. Trebuie sa-l vezi ca pe un nou iubit, o noua relatie si nu una pe care o iei de acolo de unde ai lasat-o.

Momente periculoase
Timpul in care ati fost despartiti ti-a oferit sansa sa cunosti alte persoane, sa realizezi ce a mers rau in relatia voastra si sa iti dai seama ca de fapt vrei sa o luati de la inceput.Sunt si unii parteneri care nu merita o a doua sansa. Un partener violent poate fi unul dintre acestia, dar si unul pe care tu nu-l simti potrivit pentru tine si parerea iti este sustinuta si de familie si prieteni. Daca toti cred asta, trebuie sa fie adevarat asa ca ia-ti un timp indelungat de gandire inainte sa actionezi.

Unele cupluri au obisnuiesc sa se desparta si apoi sa se impace de nenunarate ori - relatiile lor nu duc nicaieri.
Daca fostul iubit nu-ti da pace si te preseaza cu impacarea, trebuie sa-i spui foarte clar ca ai nevoie de timp si de intimitate pentru a lua o decizie.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cristi pe 28 Nov 2013, 16:41
    Vreau sa ma impac cu fosta mea prietena care am stat 4 ani si nuj cum sa fac :((

    in primul rand vreau sa va povestec relatia mea. A inceput acum 4 ani pe 14.10.2009 pana pe 2. 11.2013, eu aveam 20 de ani si ea 16. ne-am intalnit pe net intamplator nu aveam prieteni comuni nimik, numik. Ne-am apropiat usor, usor unu de altul ea mai mult decat mine la inceput, primele luni nu am crezut ca ma iubeste deloc dar usor,usor am puso la suflet foarte mult. Pt ea am fost primul ei barbat din viata, cu mn a facut tot pt prima oara. Stateam unu cu altu cam mereu adica deloc despartiti si aproape numai in casa:( si aici cred ca am gresit.....dar nici nu vroia sa iasa cand ii ziceam si cand o faceam se simtea naspa, nu ii convenea nici un prieten de al meu nimik...nu pot sa o uit pt ca a stat la mn in casa foarte mult timp si o vad mereu in preajma mea sau prin casa nuj ce sa fac inebunesc:((....Ne-am despartit pt ca ea vorbea cu alt baiat de la ea de la tara...dar probleme era ca parintii lu ala o bateau la cap mereu sa fie cu baiatul lor si ea tot ii respingea pana nu sa mai putut pt ca si familia ei vroia sa fie cu acel baiat au incurajato, i-au zis multe tampenii de genul ''NU VREI SA AI O VIATA MAI BUNA'' si eu as vrea sa le zic lor ca eu le-a tinut fata 4 ani cat a fost la liceu si daca nu eram eu nuj ce iesea din ea. o iubesc mult si nu zic doar de dragul de a o zice POT ZICE CA A FOST MAREA MEA DRAGOSTE pt ca eu am stat langa ea cand ii era greu o alinam era un copil si nu am vrut sa imi bat joc de ea si nu imi pare rau pt asta chiar deloc. Imi pare rau pt ca ma lasat asa pt unu cu bani si pt ca asa a vrut familia ei....intradevar nici nu vrea sa mai vorbeasca cu mn sau altele....dar nu o inteleg deloc...are iubit si il iubeste asa imi zice mereu si o plimba cam peste tot( italia, franta, etc) cu mn statea doar in oras si in casa:(( CAND NE-AM DESPARTIT A VENIT LA MN ACASA A FOST ULTIMA OARA ....AM PLECAT LA AUTOBU MA LUAT IN BRATE MA STRANS FOARTE TARE MA PUPAT SI MI-A ZIS O SA IMI FIE DOAR DE TN DE ACUM IN COLO...SI EU NU AM INTELES ATUNCI CE A VRUT SA ZICA SI PESTE 2 ZILE GATA NU MAI ERA CU MN:(( NU INTELEG IL AVEA OARE DE MULT DE S-A DUS ASA USOR LA EL IN BRATE SI TOT:(( AS VREA SA IMI EXPLICE SI MIE CINEVA DACA A MAI TRAIT ASA CEVA..EU UNU NU MAI SUPORT PRIN CE TREC:(( SI TOT O IUBESC

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod