Îmi iubesc soţul, dar îmi doresc amantul!

Ştim cu toţii cum arată povestea ideală de amor: v-aţi cunoscut, v-aţi plăcut, te-a curtat, aţi avut fluturaşi în stomac, v-aţi cuplat, iar acum staţi împreună, şi fiecare zi din săptămâna este mai frumoasă datorită celuilalt. Vă gătiţi micul dejun, serile sunt incendiare sau liniştite atunci când vă uitaţi la filme, iar weekendurile sunt pline de aventuri.
Numai că...acesta este începutul unui basm urban, nicidecum al unei poveşti reale, sau dacă este, cu siguranţă nu surprinde decât o suprafaţă frumos şlefuită şi conturată.
 

El nu mai are timp de tine

 
Ritmul frenetic pe care îl avem cu toţii ne aglomerează programul şi ne face, de cele mai multe ori, irascibili. El nu mai are timp de tine, iar tu îl refuzi constant, pentru că te doare capul şi mâine dimineaţă trebuie să te trezeşti devreme. Discuţiile prind amploare, pentru că banii nu ajung, timpul nu există, iar tu te întrebi unde ai greşit ca să meriţi asta.
 
Aşa că... noul coleg de la birou, care nu arată rău deloc şi are timp să te asculte...te face să râzi şi îţi conferă încrederea de sine demult pierdută.
Începi să te aranjezi mai mult, să fii mai veselă şi să întârzii mai mult acasă. Parcă nu mai ai chef de el, cel de acasă, pe care îl cunoşti atât de bine şi totuşi acum ţi se pare atât de străin. Nu înţelegi ce îţi mai place la el, ajungi să te întrebi dacă totuşi te mai atrage. Mintea ta agitată lansează o serie de comparaţii care nu te aduc decât la o singură concluzie: îl iubeşti, nu ai cum să te despărţi de el, totuşi sunteţi împreună de atâta timp, ce ai face acum singură, fără toate lucrurile voastre? În acelaşi timp, nu are ce să se întâmple dacă ieşi de câteva ori cu noul coleg, până la urmă l-ai surprins flirtând şi cu alte colege.....şi totuşi numai ţie ţi-a cerut numărul de telefon, aşa că ar fi păcat să îl refuzi. 
 

După cum vezi, ai început să te minţi frumos.

 
În sufletul tău, ştii perfect ce vrei. Ştii că eşti dornică de atenţie şi ai vrea că el să te răsfeţe că la început, să îţi aducă flori mai des şi să te asculte atunci când ai nevoie de el.
Tu l-ai vrea pe el înapoi, cel de la început. Ai încercat, ai avut răbdare şi ai sperat, însă te simţi mai mult singură şi nefericită. Pentru că te simţi vulnerabilă acum...
 
Începi să vorbeşti cu colegul pe furiş, acasă stai mult în baie şi îţi ţii telefonul pe silent. Îţi muşti buzele de plăcere atunci când te gândeşti la mâinile lui, la privirea pătrunzătoare şi parfumul hipnotizant pe care îl simţi atunci când încerci să te apropii intenţionat de el. El îţi scrie că te vrea, iar sângele îţi năvăleşte în obraji, pentru că şi tu l-ai vrea chiar atunci, acolo, în baia ta. Te ruşinezi puţin pentru gândurile murdare pe care le ai, însă în scurt timp, ideea te excită din ce în ce mai tare.
 
După ce petreceţi prima noapte împreună, ai impresia că pluteşti, eşti în extaz şi absolut nimic nu mai contează.
Te simţi ca la 20 de ani din nou, atunci când fiecare clipă era savurată la maximum. Vă faceţi planuri, râdeți printre cearșafuri, vă place acelaşi gen de muzică, ieşiţi în aceleaşi locuri şi vă provocaţi fiori numai când vă priviţi. Chimia voastră este incredibilă. 
 
Peste puţin timp, telefonul sună. Este el, vrea să vadă ce faci, ce ai vrea să mănânci diseară, se gândea să gătiţi ceva împreună. Te simţi încurcată și ruşinată.
 
Dacă ai ajuns în punctul ăsta, este bine de ştiut că sunt mii de femei aflate în poziţia ta. Într-o lume caracterizată de haos şi agitaţie, fiecare suflet îşi caută liniştea alături de un altul. Atunci când lucrurile nu merg atât de bine precum sperai, nu uita că cel mai simplu lucru pe care îl poţi face este să renunţi.
Nu fi impulsivă şi nu caută recompense de minut. Până la urmă, toţi oamenii sunt perfecţi până să îi cunoşti cu adevărat!
mara
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod