Horoscop: Partea corpului tău pe care el o iubeşte, în funcţie de zodie

Bărbatul din Leu adoră să-ţi atingă talia. Descoperă care este partea corpului tău care îl excită la maximum pe iubitul tău, în funcţie de zodia lui.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Iubitul tău din zodia săgetătorului este foarte atras de coapsele tale. Îi place să le atingă, să le simtă şi mai ales să le sărute. Iar dacă le cuprinde cu braţele în timpul partidei de amor, atunci plăcerea este maximă pentru el!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Bărbatul din zodia capricornului are o mică obsesie pentru posteriorul femeilor. Şi asta mai mult decât toţi ceilalţi reprezentanţi ai zodiacului împreună! Îi place la nebunie să-ţi admire fundul în haine foarte strâmte, iar pantalonii scurţi cât se poate de decupaţi sunt ca un drog pentru el!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nativul din vărsător este fascinat de picioare. Adoră să le mângâie, să le sărute şi chiar să-ţi facă masaj. Nici nu trebuie să-i ceri! Iar dacă îi porţi prin casă tricourile fără nimic altceva pe tine, va fi în extaz, pentru că îţi va putea admira picioarele în toată splendoarea lor.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Unii bărbaţi sunt obsedaţi de glezne. Şi cu siguranţă cei mai mulţi dintre ei sunt născuţi în zodia peşti! Nativii din peşti "evaluează" adesea frumuseţea unei femei după glezne şi se dau în vânt după această parte a corpului. Cu siguranţă îţi va săruta gleznele în momentele de intimitate, pentru că le iubeşte!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul din zodia berbecului are o slăbiciune pentru privirea iubitei lui, dar şi pentru podoaba capilară. De aceea aceşti nativi se îndrăgostesc adesea de femeile cu părul lung şi bogat şi nu prea le plac pe cele tunse "băieţeşte".

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nativul din taur este atras de gâtul tău şi îi place la nebunie să te sărute pe ceafă şi pe gât. Este o zonă puternic erogenă pentru aceşti nativi şi li se pare foarte sexy să ofere săruturi senzuale în această zonă a corpului.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Braţele şi mâinile sunt o adevărată atracţie pentru nativul din gemeni. Îţi va săruta mâinile cu fiecare ocazie, de la vârful degetelor şi până la umeri.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Deşi toţi bărbaţii au o obsesie pentru sâni, iubitul tău din rac este totuşi cel mai obsedat dintre obsedaţi la acest capitol! Îţi iubeşte sânii şi cu siguranţă nu-şi poate lua ochii din zona cu pricina de fiecare dată când este lângă tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatului din zodia leului i se pare absolut irezistibilă talia delicată a unei femei. Probabil că ai observat deja cât de des îţi cuprinde talia cu mâinile în momentele de tandreţe.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Abdomenul este zona corpului tău pe care bărbatul din fecioară o iubeşte cel mai mult. Îi place la nebunie să-şi aşeze capul pe abdomenul tău, iar tu să-i mângăi părul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul din zodia balanţei are o slăbiciune pentru şoldurile tale, pe care le consideră de fapt simbolul feminităţii. Va insista cu săruturile şi mângâierile senzuale în aceste zone, iar hainele care îţi pun în valoare şoldurile sunt ideale pentru a-l excita la maximum!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din zodia scorpionului este fascinat de zona ta intimă şi asta pentru că este un adevărat mister pentru el. Va încerca să descopere toate tainele şi cu siguranţă plăcerea va fi garantată pentru amândoi în timpul unei astfel de "explorări".
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • anonim pe 21 Dec 2012, 21:11
  Prea multe reclame

  prea multe reclame fara rost care te fac sa inchizi aceasta pagina. pur si simplu de fiecare data apar reclamele, si iti acapareaza intreg monitorul, si nu stii cum sa le inchizi mai repede.

  13
  0

 • dsadad pe 20 Dec 2012, 03:48
  bla bla bal

  sunt pesti (peste :)) ) si nu ma incanta gleznele...

  1
  1

 • adelina pe 18 Dec 2012, 22:48
  foarte adevarat

  ex-iubitul meu era leu si chiar mi-a marturisit acest lucru

  6
  0

 • maria pe 18 Dec 2012, 08:49
  NU SE POATE CITI

  nu se poate citi nimic de atatea reclame care nu se pot inchide,PORCARII

  36
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod