Horoscop: Cum să-l faci să se îndrăgostească de tine, în funcţie de zodia lui

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Ai nevoie de un mic truc prin care să-l faci pe bărbatul de care te-ai îndrăgostit să te adore? Iată cum reuşeşti să-l seduci, în funcţie de zodia lui:
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • mariana florea pe 25 Oct 2014, 20:50
  cum sa sti ca la cineva ii place de tine

  in dragoste totul e posibil , cum e dragostea mea.sa incep sa-mi spun povestea.la un baiat de cinci ani ii place de mine,iar eu am 11 ani.de la inceput doar lui ii placea de mine,dar cu incetisorul am inceput si eu sal iubesc.Cred ca e iubirea vietii mele.iubirea nu are varsta.va jur cai adevarat.

  0
  0

 • andreea pe 28 Mai 2014, 20:55
  cum?

  cum il fac sa ma iubeasca in functie de zodie el este pesti ?

  0
  0

 • laurK pe 23 Mar 2013, 10:12
  pt dragoste

  Daca iti place de un anume baiat si vrei sa el sa se indragosteasca de tine, poti urma sfaturile din acest articol pentru a putea sa reusesti sa faci acest lucru. http://cumfacsa.ro/relatii-sex/relatii-relatii-sex/cum-sa-faci-un-barbat-sa-se-indragosteasca-de-tine

  1
  2

 • femeie pe 7 Nov 2012, 20:11
  ce se spune despre berbec

  hey,sotul meu este berbec iar eu am reusit sa il fac sa se indragosteasca de mine intr-un timp record prin aceleasi metode....dar daca esti femeie si stii cum sa te faci placuta unui barbat,poti face pe oricine sa se indragosteasca,nu conteaza ce zodie e.....trebuie doar sa fii tu si el o sa vina singur nu sa umbli tu dupa el.

  4
  2

 • cineva pe 1 Nov 2012, 21:13
  BUNA DREPTATE

  In primul rand, ceea ce se precizeaza aici, este adevarat ! Le plac provocarile, femeile sigure pe ele, indraznete, insa, totodata le place si naivitatea si dulceata unei femei.. sunt precum un bibelou, daca spui ceva la nelocul lui, pac, se sparge ! trebuie sa fi foarte vigilenta pentru incepu sa poti cucerii un berbec, insa, totodata trebuie multa rabdare ..partea buna e ca... odata ce au fost cuceriti, si le-ati furat inima sunt foarte loiali, asta daca ajung sa va iubeasca :). insa.. trebuie mult sacrificiu din partea voastra !.. fiti femeia perfecta, buna la pat, indrazneata si care-i provoaca..imaginatia, si ii pune pe jar in gandire..totodata femeia neajutorata, si gata !

  5
  6

 • ana pe 1 Nov 2012, 09:19
  interes??

  oricum isi pierd interesul dupa cateva nopti

  13
  8

 • dk pe 1 Nov 2012, 09:09
  Este chiar invers

  Eu cred ca ati luat-o razna. Cu invitii la restaurant si complimente nu cuceresti un barbat decat pentru o noapte. El trebuie sa invite femeia. Femeia trebuia sa il provoace subtil pentru ca altfel isi pierde interesul.

  26
  6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod